Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

AC Milan Fotballsett

Stort utvalg av AC Milan Fotballsett Online, Kjøpe Billige AC Milan Fotballsett Eget Trykk.

Sportsmail avslørte at et møte fant sted mellom de to klubbene på Uniteds kontorer i London på fredag, og den 25 år gamle angripende midtbanespilleren er planlagt å flytte til Old Trafford hvis det kan avtales en pris. Sporting har krevd overføringsgebyr i regionen £ 64million mens United - som tilbød betydelig mindre enn det før han gikk bort fra samtaler i fjor sommer - nå forstås å tilby £ 50 millioner pluss £ 10m i tillegg.

AC Milan Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av AC Milan Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige AC Milan Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Apropos fredagens kunngjøring Nick Cox, leder for Man Utd 's akademi, sa: 'Jeg er enormt stolt av guttenes' prestasjoner gjennom sesongen, og jeg har vært spesielt fornøyd med hvor godt de har taklet i løpet av denne utfordrende tiden. United hadde klart seg til semifinalen i FA Youth Cup, hvor de skulle spille Chelsea på Stamford Bridge før innstillingen av alle kampene, og det har ennå ikke blitt tatt noen avgjørelse om hva som vil skje med de endelige inventar i konkurransen. .

AC Milan Fotballdrakt

Stort utvalg av AC Milan Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige AC Milan Fotballdrakt Eget Trykk.

Klubben håper at selv om de ikke er ute etter å erstatte fans inne på stadion, vil bildene deres være en del av sjalpen gi dem muligheten til å føle seg fra omstart mens de støtter laget hjemmefra. Som en del av vilkårene som vingen var enig med klubben da han kom fra Arsenal i 2018 som først ble avslørt av Football Leaks, vil Sanchez motta den enorme bonusen etter to og et halvt år i klubben.

AC Milan Drakt Dame

Stort utvalg av AC Milan Drakt Dame Online, Kjøpe Billige AC Milan Drakt Dame Eget Trykk.

Det er mer med spillet hans enn mål. Etter at Todd Cantwell hadde avfyrt Norwich-nivået på 1-1, var det Ighalo som stakk av fra Timm Klose på slutten av normal tid, og tvang forsvareren til å hive ham ned og ta det røde kortet som svingte denne kvartfinalen fast i United. ' Inntil da hadde det vært mye nærmere enn noen forventet. Som 31-åring passer ikke Ighalo til formen til den unge britiske spilleren United prøver å rekruttere. Da han ankom i februar, hadde han brukt tre år på å spille i Kina siden han forlot Watford, og hans lønn på 300 000 pund (uken bidro med 130 000 pund) per uke (pluss lånegebyr) betydde at han heller ikke kom billig.

AC Milan Drakt Barn

Stort utvalg av AC Milan Drakt Barn Online, Kjøpe Billige AC Milan Drakt Barn Eget Trykk.

Dette betyr imidlertid ikke at overføringen har falt gjennom. Realiteten er at både Sporting og Manchester United fremdeles forhandler. Forholdet er rystet, det er et faktum, men avtalen det er på bordet. Det gjenstår å se hvem eller om noen vil gi etter i løpet av disse neste seks dagene. Ting var mer positivt før desember 's 1-1 uavgjort på Old Trafford, med den tidligere Molde-sjefen insisterer på at han nå hadde 'en annen gruppe, en gruppe som' er klar for kampen og er klar for fotballen. '

AC Milan Tredjedrakt

Stort utvalg av AC Milan Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige AC Milan Tredjedrakt Eget Trykk.

De har gått inn for setene - som lar folk stå imot en barriere - i en tid og med troen på at det vil 'forbedre tilskuernes sikkerhet' i områder der det er vedvarende stående. Men ESPN melder at mangeårig interesse for Martinez står overfor utsiktene til å komme til ingenting med den 22 år gamle Inter Milan-spissen 'gjør det klart' at han ønsker en sommeromkobling til Nou Camp.

AC Milan Drakt

Stort utvalg av AC Milan Drakt Online, Kjøpe Billige AC Milan Drakt Eget Trykk.

Den høyt rangerte Borussia Dortmund-fronten har blitt sterkt spionert for å være med i en av de to europeiske gigantene på slutten av sesongen, med millioner pund som ryktes å være gebyret som kreves for å forsegle avtalen. I en ytterligere indikasjon på Uniteds intensjon sendte Solskjær også sin personlige speider, Simon Wells, for å holde oversikt over Haaland før hans bytte. Wells har en seniorrolle i klubbens rekrutteringsoppsett og skal sies å rapportere til Solskjær kun.

AC Milan Borte Draktsett

Stort utvalg av AC Milan Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige AC Milan Borte Draktsett Eget Trykk.

Den 28 år gamle midtbacken har gjort opptredener dette begrepet etter å ha vunnet Serie A Best Defender-prisen i 2018-19, og hans forestillinger har også vekket interesse fra Liverpool og Paris Saint-Germain. De to klubbene har stått på høyden over avgiften, idet Sporting krever minimum 55,3 millioner pund og så mye som millioner pund, mens United ikke vil bruke mer enn £ 42 millioner til portugisiske internasjonale.

AC Milan Hjemmedrakt

Stort utvalg av AC Milan Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige AC Milan Hjemmedrakt Eget Trykk.

Men Smalling har sitt hjerte til å forlenge sin spell i den evige byen og har gjort sine følelser klare for hierarkiet, som nå 'jobber med en løsning' for å avtale en avtale med United, som rapportert av Corriere dello Sport. Hans økning i spilletid vil være et stort trekkplaster for Smalling, som var i favør under Ole Gunnar Solskjær på Old Trafford - og de millioner pundene som sprutet ut på Harry Maguire forseglet effektivt skjebnen.

AC Milan Drakt 2023/2024

Stort utvalg av AC Milan Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige AC Milan Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

De har stengt opposisjonen bare ni ganger på 43 kamper med nordmannen som har ansvaret, med forsvaret deres manglende hensynsløshet til å konkurrere med heftige rivaler Liverpool og Manchester City, som truer med å dominere engelsk fotball i mange år fremover. De røde djevlene har vunnet sine to siste i sprett - og slo Norwich overbevisende før en uinspirert seier mot Wolves i FA-cupen, men søndagens oppgave ser illevarslende ut mot det beste laget i verdensfotball akkurat nå.