Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Aston Villa Tredjedrakt

Stort utvalg av Aston Villa Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Aston Villa Tredjedrakt Eget Trykk.

Simon Allen, global kommersiell direktør i Avery Dennison, sa til Sportsmail: 'Det var en utrolig snuoperasjon. Vi fikk designene fra Premier League på torsdag kveld, og teamet i Norge kjørte nattskift. En så rask snuoperasjon ga kitemennene i Arsenal, Manchester City, Aston Villa og Sheffield United to dager til møysommelig å trykke opp to eller flere skjorter for hver spiller i 25-pluss-troppene sine, pluss noen få reservedeler.

Aston Villa Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Aston Villa Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Aston Villa Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Ingen andre klubber i nedrykkets hundekamp skryter en spiller i så fint skikk som 24-åringen, som har syv ligamål denne sesongen. Hvis han fyrer gutteklubben sin i sikkerhet, kan det vise seg å være det siste han gjør i en Villa-skjorte. Norwich har imidlertid innrømmet flest mål i Premier League denne sesongen med 47, og forsvaret deres må forbedres hvis de vil unngå å gå rett tilbake til mesterskapet.

Aston Villa Borte Draktsett

Stort utvalg av Aston Villa Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Aston Villa Borte Draktsett Eget Trykk.

Liverpool sitter på toppen av Premier League-tabellen på litt avstand ... men hvordan ville tidligere sesonger ha utfoldet seg hvis de også hadde avsluttet ni kampdager tidlig? Sportsmail har rekruttert hjelpen fra spillfirmaet Sporting Index for å finne ut av det. Kom mai 2016 feiret Leicester de mest usannsynlige av sesongene, men hadde det vært en kampanje med spill, ville Jamie Vardy og Co ikke en gang vært i divisjonen, i stedet å utføre handelen i Championship.

Aston Villa Drakt Dame

Stort utvalg av Aston Villa Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Aston Villa Drakt Dame Eget Trykk.

Det har lenge vært spørsmålstegn om Pereira er en spiller fra United-kaliber, og hans opptredener denne sesongen har ikke gjort ham mange favoriserer. Han har nå også blitt koblet til en flytting til Lisboa som en del av Fernandes-avtalen. United har et sterkt utvalg av keepere å velge mellom med Romero som for tiden fungerer som De Gea 's nr. 2. Dean Henderson vil sannsynligvis bruke en annen sesong på utlån før han kommer tilbake for å konkurrere med De Gea om en startplass.

Aston Villa Fotballsett

Stort utvalg av Aston Villa Fotballsett Online, Kjøpe Billige Aston Villa Fotballsett Eget Trykk.

Premier League går videre med planer om 'Project Restart' med sikte på at toppreisen skal gjenopptas 12. juni bak lukkede dører på nøytrale arenaer og med en lang liste med helse- og sikkerhetstiltak som er iverksatt for å ivareta spillerens velferd. Jurgen Klopps side, som er i ferd med å vinne sin første topptittel på 30 år, ville ha en 15-punkts ledelse over andreplassen Manchester City på 60-minuttersbordet. De røde, som har tapt bare en gang i ligaen denne sesongen, ville ha poeng - et underskudd på 15 poeng på deres faktiske trekk. Dette skyldes at de ville ha tapt fire ganger og trukket fire ganger.

Aston Villa Ny Drakt

Stort utvalg av Aston Villa Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Aston Villa Ny Drakt Eget Trykk.

Med de involverte millionene i forhold til å beholde Premier League-status og mesterskapsstatus, vil en frysing i stillingen med stor sannsynlighet føre til en lovlig rekke mellom klubber som ville droppe ut av Englands toppnivå. I Holland ble Eredivisie styrt Null og Void uten mester og ingen nedrykk, og det forårsaket opprør. Ajax var på nivå med poeng med AZ Alkmaar på toppen av den nederlandske ligaen, mens det på bunnen var anvisninger for ADO Den Haag og RKC Waalwijk.

Aston Villa Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Aston Villa Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Aston Villa Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Omollo trakk seg fra internasjonal fotball på slutten av 1990-tallet og sa at de to vestafrikanske nasjonene har lydstrukturer der spillerne deres geler sammen i veldig lang tid når de var unge før de ble uteksaminert til landslaget. Omollo ga et eksempel på Kenya U21-laget fra 1992, hvis spillere sømløst ble med på landslaget, noe som muliggjorde en jevn overgang da seniorspillere forlot scenen etter Africa Cup of Nations (Afcon) -finalen i Senegal.

Aston Villa Drakt Langermet

Stort utvalg av Aston Villa Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Aston Villa Drakt Langermet Eget Trykk.

Men Rashford har tatt stor bekymring for å fokusere på lokale spørsmål som ligger hans hjerte nær. I fjor hentet han hjelp fra varehuset Selfridges til å støtte sin In-The-Box-kampanje for å skaffe komfortbokser med viktige ting til byens hjemløse i julen. Alexandre Lacazette, angivelig en spiss med tilsvarende rangering på Arsenal siden, har ikke klart å score siden Arteta overtok og har ikke i det hele tatt scoret siden netting mot Standard Liege 12. desember.

Aston Villa Bortedrakt

Stort utvalg av Aston Villa Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Aston Villa Bortedrakt Eget Trykk.

Den selvbevisste disippelen til Johan Cruyff som en gang sa: 'Jeg ville ha gitt lillefingeren min for å ha spilt i Cruyffs Barça-lag' opprørt fans på sin forrige klubb Betis da han, mens han fortsatt var manager, sa det, 'av selvfølgelig vil han gjerne trene Barcelona en dag '. Men han ble sparket om sommeren av et styre som trodde at han ikke hadde klart å bygge videre på det som hadde blitt oppnådd den forrige kampanjen. Han har blitt koblet med mange jobber denne sesongen inkludert Watford-stillingen i begynnelsen av desember før utnevnelsen av Nigel Pearson. Men han hadde holdt på med et mer passende tilbud, og tålmodigheten har lønnet seg.

Aston Villa Drakt Barn

Stort utvalg av Aston Villa Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Aston Villa Drakt Barn Eget Trykk.

Dette utsiktene var ikke engang et samtaleemne før omstart. Den gode nyheten for Leicester er at Champions League-skjebnen deres forblir i egne hender, men Rodgers trenger å samle dem og raskt. De neste tre kampene - hjemme mot Crystal Palace på lørdag etterfulgt av turer til Arsenal og Bournemouth - er alle nå i must-win-kategorien. Det er fordi etter det kommer tøffere kamper mot Sheffield United, Tottenham og Man United.