Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Atalanta Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Atalanta Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Atalanta Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Peterborough United, Oxford United, Sunderland, Fleetwood, Portsmouth og Ipswich Town la torsdag ut en felles uttalelse om at de ikke hadde 'noe ønske om å annullere sesongen, poeng per spill-scenarier eller la en datamaskin bestemme vår fotballs skjebne'. La Plata-klubben satt helt nede i Superligaen med bare ett poeng fra sine fem åpningskamper, og var håpløst forsiktig i gjennomsnittlig poeng-tabell som ble brukt til å beregne nedrykk i Argentinas toppflyvning. Imidlertid var det nesten åtte måneder på, og man ville ha det er vanskelig å overbevise enhver Lobo-fan om at deres trener ikke har andre verdslige krefter.

Atalanta Fotballsett

Stort utvalg av Atalanta Fotballsett Online, Kjøpe Billige Atalanta Fotballsett Eget Trykk.

Vi har det som fort blir en årlig tradisjon for at Wolves og Manchester United møtes i FA-cupen. De slo selvfølgelig ut United i kvartfinalen på vei mot de fire siste. Paret får for øyeblikket selskap av Axel Tuanzebe, Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah på behandlingsbordet mens Marcos Rojo også er ute. Ingen av disse spillerne vil være fit nok til å spille mot Wolves.

Atalanta Drakt Kortermet

Stort utvalg av Atalanta Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Atalanta Drakt Kortermet Eget Trykk.

Sytten Bundesliga-opptredener som har brakt to mål og assists antyder at Muller fortsatt har en rolle å spille i Bayerns oppsett, men bare fire av disse valgdeltagelsene har vært i hele minutter. Selv om Ole Gunnar Solskjær virker opptatt av å legge til flere unge spillere i troppen sin når han prøver å skape en styrke for fremtiden, men hvis Bale skal komme nærmere utgangsdøren ved Bernabeu, kunne de reignite sin interesse.

Atalanta Ny Drakt

Stort utvalg av Atalanta Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Atalanta Ny Drakt Eget Trykk.

Maradona mener Napoli kommer gjennom en 'vanskelig situasjon' nå som de har Gennaro Gattuso ved roret, med klubben som har tapt veien en stund under Carlo Ancelotti, og han håper at det italienske antrekket kan 'overraske [alle] og gi glede til folket sitt 'ved å sende Barca pakking i kontinental konkurranse. Evertons direktør for fotball, Marcel Brands, kom ansikt til ansikt med en sydd gruppe supportere som hadde marsjert til klubbens treningsplass og krevd svar etter deres dystre FA-tapstap mot rivalene Liverpool.

Atalanta Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Atalanta Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Atalanta Hjemme Draktsett Eget Trykk.

United er klar over at det å være i stand til å tilby den tidligere Watford-trainee Champions League-fotballen kan være en viktig faktor for å signere ham, men ikke en avtalsbryter ifølge kilder. Ole Gunnar Solskjærs side løper for øyeblikket det fjerde plasserte Chelsea med fem poeng i Premier League-tabellen. Manchester United har blitt advart om trekk for Saul Niguez og Jack Grealish, med Dimitar Berbatov forbløffet over hvorfor de røde djevlene vurderer å investere mer penger i en midtbanenhet som har Paul Pogba fit fit og Bruno Fernandes i hovedrollen.

Atalanta Drakt Barn

Stort utvalg av Atalanta Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Atalanta Drakt Barn Eget Trykk.

Paul Pogba har blitt oppfordret til å avklare sin fremtid en gang for alle for å hjelpe beleiret Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær. Solskjær har insistert på at Pogbas fremtid ligger på Old Trafford, men spekulasjonene antyder fortsatt at den franske midtbanespilleren ønsker å forlate. I fjor sommer innrømmet midtbanespilleren at han leter etter en 'ny utfordring' og spekulasjonene om fremtiden hans har fortsatt i denne sesongen fordi Pogba bare har gjort noen få opptredener for United denne kampanjen.

Atalanta Bortedrakt

Stort utvalg av Atalanta Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Atalanta Bortedrakt Eget Trykk.

Manchester United har gitt en oppdatering om fremtiden til låneduoen Chris Smalling og Alexis Sanchez, og sier at paret vil forbli henholdsvis Roma og Inter til avslutningen av Serie A-sesongen. Det er sannsynlig at de røde djevlene ikke har tillatt spillerne å fullføre europeiske kampanjer på grunn av skadeproblemer. Premier League-antrekket er angivelig opptatt av å komme videre på begge spillerne for å lette lønnsbudsjettet.

Atalanta Tredjedrakt

Stort utvalg av Atalanta Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Atalanta Tredjedrakt Eget Trykk.

Skulle aksjonen på topptur i England gjenoppta kampene, ville de bli spilt bak lukkede dører, og Woodward sier at klubben ikke nødvendigvis er fornøyd med den avgjørelsen, og at helsen til publikum fortsatt er prioritert. Han sa: 'Fra et britisk perspektiv er det fortsatt stor usikkerhet. Det var et interessant spørsmål om konkurrerende spill i utlandet. Jeg har ikke hørt noe om det, og jeg forventer at de gjenværende hjemmekampene våre skulle spilles i England.'

Atalanta Drakt Dame

Stort utvalg av Atalanta Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Atalanta Drakt Dame Eget Trykk.

Pepe traff senere stolpen i en dominerende første omgang fra Arsenal før forsvarer Sokratis fortjent doblet ledelsen i det 42. minutt ved å slå på noen nølende forsvar fra besøkende etter et hjørnespark. Ole Gunnar Solskjærs side forblir femte på 31 poeng etter å ha gått glipp av sjansen til å lukke gapet på fjerde plasserte Chelsea, som trakk 1-1 på Brighton tidligere på dagen og ligger fem poeng over United.

Atalanta Borte Draktsett

Stort utvalg av Atalanta Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Atalanta Borte Draktsett Eget Trykk.

Manchester United vil bare hente inn Jack Grealish hvis de føler behov for å erstatte Paul Pogba, ifølge Lee Sharpe, som ikke kan se de to mennene spille sammen i Ole Gunnar Solskjærs startende XI. United har allerede bevist at de kan takle uten at Pogba trakk strengene midt i parken, og tilskuddet av Bruno Fernandes fra Sporting på vintermarkedet ser ut til å ha løftet stemningen på klubbens kurs inn i forretningsavslutningen av sesongen.