Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Athletic Bilbao Hjemmedrakt

Stort utvalg av Athletic Bilbao Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Hjemmedrakt Eget Trykk.

Han har spilt hele sin karriere med det ukrainske antrekket etter først å ha kjempet for å slå gjennom og deretter blitt sendt ut på lån til andre sider i landets topptur. Men denne sesongen har han spikret en plass i laget og har spilt spill i alle konkurranser. Men det er fortsatt et svakt sted, hvor klubben blir plaget av skader og andre stjerner som treffer dårlig form. Laporte var det største utslaget etter å ha ødelagt sin ACL mot Brighton i august, og franskmannen er fremdeles uker borte fra en retur til aksjon.

Athletic Bilbao Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Athletic Bilbao Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Han ble igjen igjen på benken mot Leganes bare noen dager senere, før øyeblikket hans endelig ankom mot Madrid - ikke som han ville håpet da han ble sendt videre på Madrids reserve stadion uten en eneste tilskuer i sikte - men et øyeblikk til nyt uansett. Den angripende midtbanespilleren hadde blitt inkludert i Mallorca-kampdagen for sammenstøt mot Villarreal og Leganes de siste ukene, men fikk endelig sin første smakebit fra seniorfotball med en kort opptreden mot hovedstadsklubben.

Athletic Bilbao Borte Draktsett

Stort utvalg av Athletic Bilbao Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Borte Draktsett Eget Trykk.

De har en speider på heltid med base i Uruguay, pluss Montevideo City Torque under selskapets paraply, og er forstått som å allerede ha hatt diskusjoner med Pellistris representanter for å legge seg foran konkurransen. Selv om han utvilsomt har talent, vil Pellistri, som er verdsatt til millioner pund, sannsynligvis bli sett på som en for fremtiden i City snarere enn klar for førstelaget. Skulle de følge opp interessen med et vellykket tilbud, kan han bli utlånt innledningsvis.

Athletic Bilbao Fotballdrakt

Stort utvalg av Athletic Bilbao Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Fotballdrakt Eget Trykk.

Til tross for at avlastningen lettet etter nesten tre måneder i april, var angriperen fortsatt bekymret for å reise ut, etter å ha vært innendørs i dager, men insisterer på at hun ikke har angret seg til å bli med i den kinesiske klubben. Hun var imponerende på sin kontinentale kampanje med She Flames, hvor hun scoret seks mål på fire kamper og avsluttet topp-andre toppscorer sammen med søsteren Tabitha i Caf Women 's olympiske kval.

Athletic Bilbao Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Athletic Bilbao Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Utfallet av Citys pågående anke vil sannsynligvis ha betydelig betydning for hvordan spillerne ser på deres langsiktige fremtid i klubben, med agenter som sikkert vil bruke oppdateringer for å forberede seg til overføringsvinduet for sommeren. Konsernsjef og grunnlegger av Colossal Sports Management, Aidy Ward, som har representert Sterling siden han var på skolen, sa til Sportsmail: 'Raheem er utelukkende fokusert på Manchester City og vil ikke bli distrahert av noen snakk om overføringer til noen klubb i øyeblikket.'

Athletic Bilbao Fotballsett

Stort utvalg av Athletic Bilbao Fotballsett Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Fotballsett Eget Trykk.

Da det kom nyheter om Barcelonas interesse for Couto tidligere i januar, sa det spanske utsalget Sport at 17-åringen har blitt merket den 'nye Dani Alves' og blitt sammenlignet med den legendariske høyrebacken. Det antas at City ønsket å samle spillerne slik at Soriano kunne orientere dem om klubbens planer fremover etter at nyhetene sendte sjokkbølger gjennom fotball og reiste spørsmål om deres stjerners og manageres fremtid.

Athletic Bilbao Drakt Dame

Stort utvalg av Athletic Bilbao Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Drakt Dame Eget Trykk.

Og ifølge The Mirror er Doha-baserte Al-Duhail, som topper Qatar Stars League, desperat etter å signere Silva og har fortalt spillerens representanter at de er villige til å blåse noen rivaler for hans signatur ut av vannet når det gjelder av en økonomisk pakke. Dette er en sjanse for mer sølvtøy og et skudd på rekordbøkene. Siden Etihad-siden hadde gått gjennom bemerkelsesverdige påfølgende runder i konkurransen, tok Sportsmail et tilbakeblikk gjennom arkivene.

Athletic Bilbao Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Athletic Bilbao Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Hjemme Draktsett Eget Trykk.

De har blitt slått ut av to mesterskapssider siden den seieren mot sine rivaler i 2016, har inngått ganger og ble nesten dumpet ut av League One-siden Rochdale i tredje runde dette løpet. Det kreves en skuddveksling for å se dem igjennom, og Rashfords fantastiske frispark bidro til å bringe Chelsea til sverdet på Stamford Bridge. En rutinemessig 3-0-seier hjemme mot Colchester fulgte, men den tøffeste testen er ennå ikke kommet.

Athletic Bilbao Drakt Langermet

Stort utvalg av Athletic Bilbao Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Drakt Langermet Eget Trykk.

Med onsdag bekreftet som den nye datoen, vil Arsenal, som møter West Ham klokka på lørdag, ha timer ekstra på seg til å forberede seg til sammenstøtet enn City, som møter erkerivalene United i Manchester-derbyet klokka 16.30 søndag. I mellomtiden vant Gunners borte på Sheffield United etter at en sen Dani Ceballos-streik så Artetas seierskamp seirende etter at det så ut til at David McGoldrick 's utligning i det 87. minutt så uavgjort bestemt til ekstra tid.

Athletic Bilbao Ny Drakt

Stort utvalg av Athletic Bilbao Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Athletic Bilbao Ny Drakt Eget Trykk.

City fikk en to års suspensjon fra å konkurrere i europeiske konkurranser av UEFA tidligere denne måneden, mens de regjerende Premier League-mesterne også fikk en bot på 25 millioner pund for FFP-brudd. Pep Guardiola har blitt tvunget til å spille Fernandinho i sentralforsvaret etter at City tapte mot Manchester United i løpet om Harry Maguire i fjor sommer og Aymeric Laporte pådro seg da en alvorlig kneskade i august.