Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Atletico Madrid Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Atletico Madrid Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Hjemme Draktsett Eget Trykk.

I forkant av deres siste utflukt mot Aston Villa, tok Henderson plass i klubbens offisielle kampdagsprogram for å vise sin takknemlighet for nøkkelfigurene som inspirerte ham til å bli en Premier League-vinnende skipper. Henderson sa: 'Jeg kunne fylle hele programmet med personer jeg er takknemlig for og for øvrig ingen mer enn alle mine nåværende lagkamerater, gafferen, hans direkte stab og det uvirkelige klubbansatte, som vi ikke får til se så mye av, men det er tre personer som vil bidra til meg personlig her i Liverpool jeg vil fremheve og takke.

Atletico Madrid Drakt

Stort utvalg av Atletico Madrid Drakt Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Drakt Eget Trykk.

Billy Hogan, Liverpools kommersielle direktør, sa i en uttalelse: 'Vårt ikoniske sett er en viktig del av vår historie og identitet. Som merke reflekterer Nike våre ambisjoner om vekst, og vi ser frem til å samarbeide med dem for å gi fansen nye og spennende produkter. ' Samarbeidet deres med det amerikanske sports- og fottøymerket skal starte 1. juni 2020 med Nike for å utdanne seniormannslaget, kvinnesiden, akademiets tropper, coaching staff og Liverpool FC Foundation.

Atletico Madrid Drakt Langermet

Stort utvalg av Atletico Madrid Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Drakt Langermet Eget Trykk.

De røde var i polposisjon for å lande den høyt anerkjente tyske spissen i sommer med Werners foretrukne destinasjon Anfield og Klopp har tilsynelatende hatt en videosamtale med RB Leipzig-stjernen. Premier League har spilt en stor rolle i samfunnsspørsmål de siste ukene, med topptur og spillere som forener seg i kampen mot rasisme ved å bytte ut etternavn på kits med Black Lives Matter og ta et kne før hver kamp om omstart.

Atletico Madrid Drakt Barn

Stort utvalg av Atletico Madrid Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Drakt Barn Eget Trykk.

De røde endte på andreplass i Premier League-tittelløpet med et enkelt poeng bak Manchester City forrige sesong, men plukket seg opp for å vinne en sjette europacup ved å slå Tottenham i Madrids showpiece-begivenhet. Det har vært raskt å antyde at de røde har blitt en verdensomspennende styrke, med tilsynelatende ingen måte å stoppe deres nådeløse jakt på sølvtøy, men Adrian legger suksessen ned til hardt arbeid.

Atletico Madrid Hjemmedrakt

Stort utvalg av Atletico Madrid Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Hjemmedrakt Eget Trykk.

Etter å ha flyttet fra Senegal til den franske klubben Metz, gjorde Mane stort inntrykk da han signerte for østerriksk side Red Bull Salzburg. Det var der han fikk øynene opp for Klopp, som lette etter en ny vinger på Borussia Dortmund. Med poeng og syv kamper å spille, kan Klopps side fortsatt offisielt bli den mest dominerende siden i historien da de ser ut til å formørke de 100 poengene som Manchester City tjente for to år siden.

Atletico Madrid Fotballsett

Stort utvalg av Atletico Madrid Fotballsett Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Fotballsett Eget Trykk.

Klopp er den første Liverpool-manageren siden Kenny Dalglish som ser ut til å innse en unik by og dens fremste fotballklubb. Han identifiserer seg med arbeiderklassekulturen den er bygd på og følelsene den vekker. Omstendighetene rundt fotballens tilbakekomst har nødvendigvis tonet ned merket som slår og knyttneven pumpet, men hans suksess med å forene supporterne bak i troppen og gjøre titteltrafikken til en kollektiv søken som involverer mer enn bare laget selv har vært en avgjørende faktor for hans funksjonstid.

Atletico Madrid Ny Drakt

Stort utvalg av Atletico Madrid Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Ny Drakt Eget Trykk.

Lagets troppedybde er utrolig stablet og de røde går ikke hvor som helst. Det er ingen sikker ildstarter i dette laget over 30 år, de fleste av spillerne er i sin fyrste og de har mange spillere fra 25 år eller yngre. Av den grunn, inkludert fortsatte signeringer, er det realistisk å forvente at dette laget vil fortsette å kjempe om ligatitler i årene som kommer. Selv om vi kunne se noen store navn vike på store tilbud, kan du forvente at like store navn kommer. klubben er bygget for å kjempe i alle konkurranser i overskuelig fremtid. Men foreløpig er deres fokus fortsatt å se av mennene til Nigel Pearson for å sikre seg det mest imponerende gevinstløpet noensinne. Sportsmail ser nærmere på de fem foregående lagene som har hatt den utmerkelsen.

Atletico Madrid Fotballdrakt

Stort utvalg av Atletico Madrid Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Fotballdrakt Eget Trykk.

Helt siden han gjorde høyrebackplass til sin egen under kampanjen 2017/18, har Alexander-Arnold fortsatt å gå fra styrke til styrke og er nå en Champions League-vinner og førstevalg for England. Liverpools akademidirektør Alex Inglethorpe er i spissen for Klopps ungdommelige revolusjon som har sett slike som Curtis Jones, Caoimhin Kelleher, Yasser Larouci og Ki-Jana Hoever alle fremskritt til det første laget.

Atletico Madrid Drakt Kortermet

Stort utvalg av Atletico Madrid Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Drakt Kortermet Eget Trykk.

Mintzlaff insisterer på at ingen fra Anfield eller Allianz Stadium har vært i kontakt for å diskutere en mulig avtale for Werner, som han mener vil være bedre med å fortsette sin utvikling på Leipzig foreløpig. Mintzlaff fortsatte med å spille Leipzigs muligheter for å nedbryte Bayern og la til: 'Det er nå viktig for oss å ikke ta tak i mesterskapet, men å fokusere på det faktum at vi kvalifiserer til Champions League igjen.

Atletico Madrid Borte Draktsett

Stort utvalg av Atletico Madrid Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Atletico Madrid Borte Draktsett Eget Trykk.

Scenen som konfronterer Sportsmail, da, skurrer. Se til venstre, nedover Belmont Road; alt du kan se er rullet ned skodder. Til høyre er det ingen bil eller buss i sikte, og stillheten punkteres bare av de uventede klokkespillene til en iskrem varebil. Foran oss er det et fyrtårn. Homebaked, et felleseid bakeri, har et vindu åpent og serverer frosne brød og paier. Denne butikken er avgjørende for dette samfunnet. Maten har vunnet priser, den inkluderende tilnærmingen til de som sliter i samfunnet har vunnet en rekke beundrere.