Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Barcelona Drakt Dame

Stort utvalg av Barcelona Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Barcelona Drakt Dame Eget Trykk.

Serie A-mesterne møter nok en enorm test mot Inter og ser muligens ut til Aaron Ramsey, som kan være et av deres beste våpen etter at den walisiske midtbanespilleren satte inn et av de bedre skjermene i den katastrofale kampen mot Lyon. Men ifølge Corriere dello Sport, har 30-åringen 'lyttet til et forslag fra Chelsea' med Blues som er opptatt av å styrke troppen med en annen midtbanespiller av høy kvalitet med erfaring på toppnivå.

Barcelona Drakt Barn

Stort utvalg av Barcelona Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Barcelona Drakt Barn Eget Trykk.

Imidlertid rapporterer de at han sannsynligvis vil forbli i London som sin familie som den engelske hovedstaden - noe som betyr at en flytting til enten Arsenal eller Tottenham er mer mulig enn Juve, hvis han forlater Frank Lampards side. Fellow Serie A-klubben Roma er også kjent for å være interessert i verdensmesterskapet og Champions League-vinneren, men Juventus-sjef Maurizio Sarri håper hans forhold til Pedro vil bidra til å sikre avtalen.

Barcelona Drakt Langermet

Stort utvalg av Barcelona Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Barcelona Drakt Langermet Eget Trykk.

Til tross for Dembeles kamper på Nou Camp som har sett ham spille bare ganger på tre år, blir 23-åringen fremdeles sett på som et av Europas mest spennende talenter og fortsetter å tiltrekke interesse med Liverpool som fremdeles overvåker situasjonen. . Pogba har imidlertid gjentatte ganger blitt koblet til et annet trekk unna Old Trafford de siste sesongene. Real Madrid har blitt tipset om å by på verdensmestervinneren, men den tidligere klubben Juve sies også å være i gang.

Barcelona Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Barcelona Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Barcelona Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Juventus avslutter tittelen på Serie A, men for å gjøre det må de avverge Lazio på andreplass i løpet av de siste kampene i sesongen. Den romerske klubben løper serielederne med fire poeng inn i Matchday 29. Juve, med en rekord på 22-3-3, drar til Genova på tirsdag med sjansen til å flytte syv poeng klare på toppbordet mens vertene kjemper om sin topp -flyg lever av å sitte på 17. plass. Juventus håper det kan bygge videre på sin tre-punkts ledelse på topp A i helgen når Maurizio Sarris lag drar til Hellas Verona på lørdag for Matchday 23. Juve er 17-3-2 med Inter Milan rett bak, mens Verona er overraskende i niendeplassen med en rekord 8-6-7 til tross for at de bare scoret ganger på 21. kamper. Med Inter mot rivaler AC Milan, er det en sjanse for at de kan slippe poeng og la Juve øke ledelsen foran noen store sammenstøt.

Barcelona Drakt

Stort utvalg av Barcelona Drakt Online, Kjøpe Billige Barcelona Drakt Eget Trykk.

Kilder i nærheten av klubben avslørte for Goal at den første gjør det mulig for Old Lady å bringe angriperen tilbake til Allianz Stadium for bare € 22,5 millioner (£ 19m / $ 25m) i det kommende overføringsvinduet for sommeren, mens den andre ser tallet stiger til € 30m (£ 25m / £ 33m) året etter. Til syvende og sist er ovennevnte informasjon like god for kurset når det gjelder Juves overføringsvirksomhet, men det gir mennene på Continassa en beslutning om å ta foran sesongen da interessen for deres tidligere anklag fortsetter å vokse.

Barcelona Drakt Kortermet

Stort utvalg av Barcelona Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Barcelona Drakt Kortermet Eget Trykk.

Etter å ha startet som en direkte og til tider egoistisk spiller, opererer Kulusevski nå som en viktig del av et lag, som han i sin uselviske assistanse viste for Gervinho å score det vinnende målet i en seier før vinterpausen over Napoli i Napoli. Plenty in Turin vil følge hvert trekk, hvert mål, hver skade og vil granske prestasjonene hans til et rettsmedisinsk nivå. Det er presset et trekk som dette gir, men Kulusevski mangler ikke selvtillit til å håndtere det hele, insisterer Engelmark.

Barcelona Fotballdrakt

Stort utvalg av Barcelona Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Barcelona Fotballdrakt Eget Trykk.

Han la til: 'Jeg tror at hvis vi bytter spillere mellom de beste 12-15 klubbene i verden, vil verdien av overføringene ikke slippe.' Når du kjøper en ny spiller, er det en annen sak, og vi kan se et fall i gebyrene. Juventus sportssjef Fabio Paratici utelukket muligheten for å selge Can tidligere denne måneden, og insisterte på at han fortsatt var en viktig del av klubbens 'prosjekt', men at holdningen ser ut til å ha endret seg.

Barcelona Fotballsett

Stort utvalg av Barcelona Fotballsett Online, Kjøpe Billige Barcelona Fotballsett Eget Trykk.

Den eks-Mali-internasjonale la til da han spurte hvem Maurizio Sarri burde være målrettet: 'Jeg liker Victor Osimhen fra Lille, for meg er den gutten veldig sterk. Han er en spiss som vi vil fortsette å snakke om de neste årene. Merih Demiral, midtback fra Juventus, har allerede skaffet seg en rekke frier i starten av overgangsvinduet i januar, men hans nåværende arbeidsgivere er ikke villige til å la ham forlate klubben denne måneden.

Barcelona Borte Draktsett

Stort utvalg av Barcelona Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Barcelona Borte Draktsett Eget Trykk.

Franskmannen etablerte seg som en av de beste midtbanespillerne i sin generasjon i løpet av sin tid på Allianz Stadium, og hjalp laget til å vinne fire påfølgende Serie A-titler, mens han også spilte en nøkkelrolle i løpet av løpet til Champions League-finalen 2015. Den norske sjefen har sett ledelsesattestene hans blitt stilt spørsmål ved ofte de siste månedene, med ex-Old Trafford-favoritten Paul Ince blant dem som insisterer på at han aldri burde ha blitt utnevnt i utgangspunktet gitt sin middelmådige CV.

Barcelona Bortedrakt

Stort utvalg av Barcelona Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Barcelona Bortedrakt Eget Trykk.

Agnelli har insistert på at Sarri, som meldte seg inn i klubben i fjor sommer, skal se ut sin treårige avtale i klubben til tross for klubbens nylige kamper som har gjort det mulig for Lazio og Inter Milan å komme inn i titteløpet. Agnelli sa til den italienske radiostasjonen Radio24: 'Vi er veldig glade for Sarri. Vi har en strategi med ham i de tre årene, og styrken til en idé kan sees i fortsettelsen av tiden. Vi ønsket Sarri og vi tok Sarri.