Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Bayer Leverkusen Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Ole Gunnar Solskjær var fast bestemt på å hente inn en ekstra midtspiss i januar etter å ha mistet toppscorer Marcus Rashford til en ryggskade, med bare Anthony Martial og Mason Greenwood igjen for å kalle fremover i andre halvdel av sesongen. Imidlertid har det blitt rapportert mye at klubben vil legge inn et tilbud på 15 millioner pund (19 millioner pund) for ex-Nigeria-internasjonale for å forlenge oppholdet på Old Trafford, og Cole er blant dem som har blitt imponert over innvirkningen fremdriften har hatt på så kort tid.

Bayer Leverkusen Bortedrakt

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Bortedrakt Eget Trykk.

Ighalo har siden satt noen tvil om sin evne til å lykkes i United å hvile, og treffer fire mål i sine tre første starter for de røde djevlene, inkludert en sublim innsats under en Europa League-seier over LASK tidligere denne måneden. Ole Gunnar Solskjær forsvarte Uniteds anskaffelse av 30-åringen ved å peke på hans naturlige målscoringsevner og imponerende hold-up-spill, og han har belønnet United-managerens tro ved å gi dekning i topp kvalitet til Anthony Martial i en sentral spissrolle.

Bayer Leverkusen Ny Drakt

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Ny Drakt Eget Trykk.

Liverpools første konkurrerende kamp, ​​post-Hillsborough, var et målløst trekkplaster på Goodison Park, og noen uker senere skulle de møtes på Wembley, med Barnes som satte opp vinnermålet for Ian Rush i cupfinalen. De røde vil sannsynligvis få sin første tittel på 30 år de kommende dagene. Jurgen Klopps side har vært helt dominerende denne sesongen, og bygget opp et enormt gap øverst på tabellen. I kamper har de bare falt fem poeng.

Bayer Leverkusen Fotballdrakt

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Fotballdrakt Eget Trykk.

Det er Klopps fjerde pokal i klubben siden ankomsten i 2015, og etter en natt med feiringer snakket manageren på Anfield på fredag ​​om denne siste triumfen som fjernet historiens byrde fra spillerne sine - og om en samtale han ringte til familie øyeblikk før tittelen seier ble bekreftet. Bayern München, Liverpool, Barcelona og Juventus er blant klubbene som har blitt koblet til et trekk for den tyske internasjonale Havertz, som Leverkusen har gjort klart at de vil være uvillige til å selge for noe mindre enn € 100 millioner.

Bayer Leverkusen Drakt Dame

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Drakt Dame Eget Trykk.

Uansett hadde NFL-ikonet Andersen oppfordret Kane til å ringe ham, og uttalte at han kan hjelpe spissen ikke bare med trening for drømmen sin til en dag å spille amerikansk fotball, men også med sin mentale styrke og selvtillit etter å ha tilbrakt så lang tid fra banen. Det er stilt spørsmål om Liverpool vil overlate til å avgjøre beslutningen om ikke å stille et tilbud, ettersom en Premier League-rival vil være til fordel, men Barnes mener Klopp har tjent nok tillit til at ethvert overføringssamtal han foretar vil bli støttet fullt ut.

Bayer Leverkusen Drakt Kortermet

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Drakt Kortermet Eget Trykk.

Chris Wilder har også hatt Sheffield United i jakten på europeisk kvalifisering denne sesongen, med en overraskelsespakke plassert på en syvende plass, og Maguire håper å se to lag som innehar en spesiell plass i hjertet hans, ender sine respektive kampanjer med et blomstrende. Han legger til Blades: 'Det er en fantastisk fotballklubb og en jeg er virkelig stolt av på grunn av hvor bra de gjør det for øyeblikket. Jeg er virkelig takknemlig for muligheten de ga meg til å starte min yrkeskarriere, og den troen og tilliten de viste til meg i ung alder.

Bayer Leverkusen Borte Draktsett

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Borte Draktsett Eget Trykk.

Ighalo har sett United gå nesten sju år uten å vinne Premier League siden Ferguson trakk seg i 2013, mens Ole Gunnar Solskjærs side er alarmerende beskjed om rivalene Liverpool og Manchester City i denne sesongens titteløp og står overfor en kamp selv for å sikre Champions Ligafotball for neste periode. Ighalo har funnet det vanskelig å tåle Uniteds relative kamper langveisfra og er nå fast bestemt på å hjelpe dem til å komme tilbake til toppen, selv om låneavtalen hans, som går til slutten av denne sesongen, ikke blir til en langsiktig ordning .

Bayer Leverkusen Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Etter å ha smakt internasjonal fotball ved to anledninger, er han imidlertid ivrig etter mer spilletid med de tre løvene, med øye på muligheten til å spille i de neste sommerens europamesterskap, som nærmest vil være en hjemmeturnering for Gareth Southgates side. Han har vært spesielt imponerende i Coupe de France, scoret tre mål og skapt to til i konkurransen, mens han var en av stjernene i Youth League, og scoret i alle de fire kampene han spilte i for en ung OL-side som har kommet frem til kvartfinalen i konkurransen.

Bayer Leverkusen Hjemmedrakt

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Hjemmedrakt Eget Trykk.

Ighalo hadde tale om sin offisielle avduking onsdag og har tilbudt et innblikk i den hektiske naturen i forrige ukes forhandlinger, mens han hevdet at han også hadde mottatt tilbud fra et 'få andre klubber'. En langvarig skade på toppscorer Marcus Rashford betydde imidlertid at Ole Gunnar Solskjær ble tvunget ut i markedet og signerte Ighalo på lån fra Shanghai Shenhua den siste dagen i januarvinduet.

Bayer Leverkusen Drakt

Stort utvalg av Bayer Leverkusen Drakt Online, Kjøpe Billige Bayer Leverkusen Drakt Eget Trykk.

Den tidligere Napoli-mannen fulgte trener Maurizio Sarri til Stamford Bridge sommeren 2018. Selv om han var en sentral skikkelse i Serie A-klubben, har han ikke klart å etablere seg som en så viktig tilstedeværelse i Premier League. Spekulasjoner har koblet ham med en bytte tilbake til Italia, der han kunne slå seg sammen med Sarri for tredje gang, og agenten til den italienske internasjonalen har gjort lite for å bagatellisere utsiktene til en slik avtale.