Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Bayern Munchen Drakt

Stort utvalg av Bayern Munchen Drakt Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Drakt Eget Trykk.

Med håp om en tredje strake Premier League-krone over alt, med Liverpool nå med poeng klare, har City blitt oppfordret til å fokusere på cupkonkurranser da de ser ut til å avslutte sesongen med sølvtøy. Pep Guardiola og Raheem Sterling vil fremdeles være i Manchester City neste sesong, sier Michael Brown, med paret som forventes å få flere friske fjes til tross for den pågående trusselen om et Champions League-forbud.

Bayern Munchen Borte Draktsett

Stort utvalg av Bayern Munchen Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Borte Draktsett Eget Trykk.

Dortmund hovedtrener Lucien Favre var i en lignende stilling som Solskjær i helgen, og tapte 3-1 til Augsburg i andre omgang, men da han vendte seg mot benken, ba han Haaland om å debutere. I løpet av tre minutter etter at han kom, hadde den 19 år gamle spissen scoret. Haaland avsluttet spillet med et hat-trick i en 5-3-seier, og ble den første erstatteren som scoret et hat-trick på Bundesliga-debut og den nest yngste spilleren i ligahistorien som scoret tre eller flere mål i ett spill.

Bayern Munchen Ny Drakt

Stort utvalg av Bayern Munchen Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Ny Drakt Eget Trykk.

Det kan føre til at døren er åpen for Liverpool å gjøre et trekk, med Haaland som har vist på troll på Red Bull Salzburg og Borussia Dortmund at han kan være en fruktbar tilstedeværelse på aller høyeste nivå. De røde djevlene bommet imidlertid med Dortmund, mens La Liga-gigantene Real Madrid også lar være å forbanne lykken etter å ha sett prisantydningen til et toppmål skyte opp på baksiden av en bytte til Tyskland.

Bayern Munchen Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Bayern Munchen Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Fernandes kan være i kø for å debutere mot Nuno Espirito Santos side, men det gjenstår å se om noen nye ansikter vil bli med ham på Old Trafford før overføringsmarkedet stenger på fredag. Dortmund vant løpet om Haalands underskrift på begynnelsen av året, med en avtale som ble presset gjennom tidlig i overgangsvinduet i januar etter å ha avverget rivaliserende interesse fra slike som Manchester United.

Bayern Munchen Fotballsett

Stort utvalg av Bayern Munchen Fotballsett Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Fotballsett Eget Trykk.

Det har imidlertid ikke alltid vært seilende for Sancho. Vingeren ble bøtelagt og henlagt av Dortmund for å komme sent tilbake fra England-tjenesten i oktober, noe som vekket spekulasjoner om at han var misfornøyd med klubben og kunne søke et trekk tilbake til England. Etter et flytt fra januar fra Red Bull Salzburg, scoret Haaland åtte mål i sine fire første opptredener for Dortmund, til tross for at han startet sine to kamper på benken - utnyttelser som så ham kåret til månedens Bundesliga-spiller for januar på fredag.

Bayern Munchen Drakt Langermet

Stort utvalg av Bayern Munchen Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Drakt Langermet Eget Trykk.

Imidlertid traff Frankrike International under overskriftene av alle gale grunner forrige helg, da han ble avbildet og grepet Brightons Neal Maupay i halsen etter Arsenals 2-1 nederlag på Amex Stadium. Han la til: 'I vår tid hadde vi mange ledere i laget, på banen og utenfor banen. Alle snakket gjennom kroppsspråket sitt ute på banen, og ærlig talt, de siste årene er dette noe jeg virkelig har savnet å se på Arsenal.

Bayern Munchen Bortedrakt

Stort utvalg av Bayern Munchen Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Bortedrakt Eget Trykk.

Det var de fine flikkene i Chelseas oppbyggingsspill; off-the-ball-bevegelsen som dro forsvarerne bort fra lagkameratene og ga dem rom til å score mål; taklingen hun gjorde i den siste tredjedelen for å vinne ballet tilbake og satte opposisjonen under alvorlig press. Dessuten var det Reitens hardtarbeidende, uselviske holdning, som gjorde at hun kunne bosette seg i Hayes-teamet med relativt enkelhet - til tross for at hun måtte tilpasse seg et nytt land, en ny kultur og en ny liga.

Bayern Munchen Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Bayern Munchen Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Hans ypperlige mål mot spillets løp i første omgang brakte United tilbake i uavgjort, men avslutningen hans for et annet gult kort i løpet av minutter så ut til å drepe utfordringen. Innen få minutter utstedte klubben en uttalelse som beskrev Adjudicatory Chambers etterforskning som 'feil' og en 'fordomsfull prosess. Dette ble fulgt av Ferran Soriano' interne intervju timer før onsdag kveld 'Premier League-sammenstøt med West Ham Administrerende direktør gjentok holdningen om at påstandene ikke var sanne, og at klubben vil anke den endelige avgjørelsen 'så snart som mulig.'

Bayern Munchen Drakt Kortermet

Stort utvalg av Bayern Munchen Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Drakt Kortermet Eget Trykk.

Men mot de bedre sidene i ligaen har United imponert denne sesongen, spesielt å holde Liverpool i uavgjort tidligere i sesongen og notert to seire mot Chelsea, deres rivaler for en Champions League-plass. Selv om City alt annet enn har gitt fra seg kronen som Premier League-vinnere, vant de League Cup forrige helg for tredje gang, mens de har en 2-1-fordel i Champions League sist-16 mot Real Madrid.

Bayern Munchen Hjemmedrakt

Stort utvalg av Bayern Munchen Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Bayern Munchen Hjemmedrakt Eget Trykk.

Bafana Bafana-midtbanespiller Phiri sier de ikke har lov til å gå ut uten skriftlig samtykke fra myndigheter med at Frankrike er et av de mest berørte landene i verden, ifølge data fra Verdens helseorganisasjon. Han gjorde opptredener for klubben i Ligue i 2018-19 og ytterligere tre i cupkonkurranser før han kom til Valenciennes på utlån resten av sesongen. Han scoret to ganger i serier for Olivier Guegan.