Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Belgia Ny EM 2024 Drakt

Stort utvalg av Belgia Ny EM 2024 Drakt Online, Kjøpe Billige Belgia Ny EM 2024 Drakt Eget Trykk.

Chris Wilders side har hatt en utmerket første halvdel av sesongen, og toppfluktens nye gutter vil være opptatt av å få et resultat som vil fortsette å presse for å oppnå et europeisk sted for neste sesong. Følg all oppbygging og 20:00-handling her når det skjer. Premier League-leder Liverpool og dets rekord med 18-1-0 ønsker Sheffield United velkommen til Anfield på torsdag som en del av Matchday 21. De røde entret kampdagen med en 13-punkts ledelse over Leicester City, mens Sheffield kom inn på åttendeplass med en 7- 8-5 rekord og bare et poeng bak europeiske flekker med en flott start på sesongen for en av de nyopprykkede klubbene.

Belgia EM 2024 Tredjedrakt

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Tredjedrakt Eget Trykk.

To seire i Napoli og ett poeng fra fire på Anfield betyr at Ancelotti er vel og virkelig en torn i Liverpools side. Nå, med italieneren som er ansvarlig over Stanley Park, har Reds fans rett til å være redde over søndagens FA Cup-uavgjort mot Everton. Liverpool gjorde historie denne uken da de ble bekreftet som mester i Premier League - klubbens første toppflytittel på 30 år. Tusenvis av fans sølte ut på gatene i Liverpool på torsdag for å feire tittel triumf - og store folkemengder var fremdeles samlet i området på fredag ​​kveld til tross for at de var nødt til å dra hjem. Videoer fra sosiale medier fra sentrum viste tusenvis som var sammen for å feire, med opptak som viser øyeblikket et fyrverkeri ble rettet mot en balkong i Liver Building.

Belgia Borte EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Belgia Borte EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Belgia Borte EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Med den seieren kunne de røde vinne tittelen på Manchester City 5. april med en seier så lenge de beseiret Everton og Crystal Palace før da. Enklere sagt enn gjort, og det virker mer sannsynlig at de klemmer tittelen hjemme mot Aston VIlla 12. april eller på Brighton 20. april. Siden den første divisjon ble omdøpt til Premier League i 1992, har Liverpool ikke vunnet ligaen, kommer nær ved et par anledninger, inkludert avsluttet nest siste sesong. Liverpool er 6-1 mot Crystal Palace siden oktober 2016, og de har en sjanse til å utvide den suksessen på onsdag. De røde inntar Crystal Palace kl. 15:15 ET hjemme. Liverpool er ute etter å beholde sine 15 -spill hjemmeseier i streken i live.

Belgia EM 2024 Drakt Kortermet

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Drakt Kortermet Eget Trykk.

Werner var gjenstand for foreløpig interesse fra Los Blancos i fjor sommer, og med Karim Benzema nå 32 år gammel og Luka Jovic hadde skuffet siden hans bytte fra Eintracht Frankfurt, kunne Zinedine Zidane være på jakt etter en ny nr. 9. Bayern skal etter sigende fortsatt være interessert i spissen, til tross for at deres sportslige sjef Hasan Salihamidzic nylig sa at bayere valgte å ikke signere Werner i 2019 fordi han ikke er like 'perfekt' for sitt lag som deres nåværende ledende mann, Robert Lewandowski.

Belgia Hjemme EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Belgia Hjemme EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Belgia Hjemme EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Manchester City og Arsenal var neste på listen med to prosent hver. Arsenals evige fiende Tottenham fulgte dem med 1,8 prosent - noe som betyr at Liverpool er fire ganger mer populært enn denne trioen. Liverpool er dette landets mest suksessrike klubb i europeisk konkurranse, så de bør i det minste sette pris på hva som skjedde med dem her, og gammeldags målsmark og grep. De trodde de hadde uavgjort da Roberto Firmino i ekstra tid scoret sitt første Anfield-målet siden 9. april 2019, mot Porto.

Belgia EM 2024 Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Det er et resultat som etterlater brasilianerne ni poeng av tempoet i titteløpet og står overfor en oppoverbakke kamp for å overta Kaizer Chiefs, som selv beseiret Cape Town City 3-0 på søndag for å opprettholde sin utmerkede kampanje. Under president Josep Maria Bartomeu har det skjedd en erosjon av Barcas struktur bak kulissene, og klubbens håndtering av deres nye lederforfølgelse har ytterligere demonstrert uorganiseringen bak kulissene.

Belgia EM 2024 Hjemmedrakt

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Hjemmedrakt Eget Trykk.

Det er med Liverpool-sjefen som har sin velprøvde frontklasse i verdensklasse tre av Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino og hele triumviratet som forventes å fortsatt være med de utvalgte Premier League-mesterne i 2020-21. I stedet har Nicol rådet Klopp til å søke yngre spillere som vil være mer fornøyd med å spille mindre minutter, og som deretter kunne utvikle seg nok til å tråkke i skoene til slike som Salah og Mane når de til slutt forlater.

Belgia EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

Den spanske journalisten Guillem Balague har hevdet at Premier League-lederne har bedt om informasjon angående Mbappe, men 21-åringen har allerede bestemt seg for at hans neste trekk blir Real Madrid. Og Liverpool er også utvalgte Premier League-mestere, og kan skilte med en 25-punkts ledelse over den andreplasserte Manchester City og vite at fem seire fra de siste kampanjene sine vil være nok til at de kan avslutte en 30-års tittel.

Belgia EM 2024 Bortedrakt

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Bortedrakt Eget Trykk.

Salah kunne også være med til OL i Tokyo i august. Selv om det ikke er tatt noen endelig avgjørelse foreløpig, er det en god sjanse for at Egypt kan innkalle den tidligere Chelsea-mannen til kampene i Østen. Van Dijk har vært instrumental siden sin ankomst i januar 2018 og er under kontrakt til juni 2023. Likevel vil nederlenderen sannsynligvis bli tilbudt forbedrede vilkår hvis Liverpool avslutter 30-års ventetiden på en ligatittel.

Belgia EM 2024 Fotballdrakt

Stort utvalg av Belgia EM 2024 Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Belgia EM 2024 Fotballdrakt Eget Trykk.

Men den tidligere Sheffield United- og Tottenham-midtbanespilleren Michael Brown mener Traore ville ha bedre tjent med å bo på Wolves og fortsette sin utvikling fordi han vil slite med å bryte inn i disse lagene. Klopp har prøvd å skjule planer for Lallana mens han avslutter avtalen og sa i januar: 'Alt om Adam Lallana, Adam Lallana vet og jeg vet, og jeg er veldig glad for ham at han er i sensasjonell form for øyeblikket .