Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Bologna Drakt Langermet

Stort utvalg av Bologna Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Bologna Drakt Langermet Eget Trykk.

Godin har også kjempet for å tilpasse seg Conte sitt system, og hans startplass i laget er blitt utfordret av fremveksten av den 20 år gamle italienske forsvareren Alessandro Bastoni som har en breakout-sesong på Inter. Den 32 år gamle Nou Camp-fremtiden er oppe i lufta etter en offentlig spytte med Barca sportslige direktør Eric Abidal, som hevdet at spillerne ikke jobbet hardt nok under Ernesto Valverde, som ble sparket i januar.

Bologna Fotballsett

Stort utvalg av Bologna Fotballsett Online, Kjøpe Billige Bologna Fotballsett Eget Trykk.

Manchester City må signere en 'leder' for å sitte sammen med Aymeric Laporte i hjertet av deres bakerste fire, sier Micah Richards, men det kan fortsatt være en rolle for John Stones i troppen som er på vei fremover. Det kom som noen overraskelse da City ikke forsøkte å dekke tapet, med Guardiola som til tider måtte være kreativ som et resultat - den brasilianske midtbanespilleren Fernandinho ble ofte bedt om å spille ut av sin stilling.

Bologna Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Bologna Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Bologna Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Bernardo er ikke helt den samme spilleren som forrige sesong, og bidrar ikke til samme antall mål. Men han fortsetter å spurtet rundt på banen, og løper vanligvis den største distansen i hver kamp han spiller. Kilder i nærheten av innbyggerne har benektet at Sane kan reise til Tyskland for så lite som £ 35 millioner, og insisterer på at de heller vil se ham kjøre kontrakten hans i klubben enn å la ham reise til en lav pris.

Bologna Drakt Barn

Stort utvalg av Bologna Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Bologna Drakt Barn Eget Trykk.

Byens dominans mot Steve Bruce sitt lag var tydeligere i deres forbigående statistikk, da de registrerte en sjelden gjennomføringsgrad på 93,7 prosent, etter å ha gjort 787 vellykkede pasninger av totalt 840. Det er den høyeste satsen som er registrert i Engelsk topptur siden Opta sine poster begynte i 2003-04. Napoli vil ikke innkjøpe billig på stjerneforsvareren Kalidou Koulibaly, da Manchester City, Manchester United og Paris Saint-Germain på noen usikre vilkår har blitt fortalt hvor mye han ville gi dem tilbake av eieren Aurelio De Laurentiis.

Bologna Drakt Kortermet

Stort utvalg av Bologna Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Bologna Drakt Kortermet Eget Trykk.

I tillegg har City-fans hatt det usmakelige synet å takle av Silva som varmer benken fire ganger og har gått glipp av kampdag-troppen ytterligere fem ganger da Guardiola-ingeniører overgangen. Og mens Juventus leter etter en ny spiss og har ham på en kortliste, som inkluderer PSG-spiss Mauro Icardi, kan City bli tvunget til å øke Jesus 'startmuligheter for å overbevise ham om å bli.

Bologna Borte Draktsett

Stort utvalg av Bologna Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Bologna Borte Draktsett Eget Trykk.

De regjerende Bundesliga-mesterne var angivelig motvillige til å møte Citys € 100 millioner (£ 87m / $ 109m) verdsettelse av vingen i fjor, men den tidligere midtbanespilleren Michael Rummenigge tror han kunne være tilgjengelig for et kuttpris når markedet gjenåpner etter bruker så lang tid på sidelinjen. Sane har kanskje ikke sjansen til å spille i Champions League hvis han bestemmer seg for å forbli på City i et år til, mens klubben for øyeblikket avventer den endelige dommen på deres anke mot et europeisk to-sesongers forbud for brudd på Financial Fair Play-regler.

Bologna Drakt Dame

Stort utvalg av Bologna Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Bologna Drakt Dame Eget Trykk.

Raheem Sterling hadde ballen i nettet seks minutter etter at United gikk foran, men var offside, og minutter ut i andre omgang tryllet han frem en skrekkmiss da han prøvde å runde De Gea og stang ballen i nettet. De har brutt 100 mål-barrieren på tvers av alle konkurranser, og det vil være et tøft spørsmål for Harry Maguire og Co om å stoppe deres friscore-angrep onsdag kveld. City kan imidlertid også være inne for en tøff kveld.

Bologna Bortedrakt

Stort utvalg av Bologna Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Bologna Bortedrakt Eget Trykk.

Manchester City er villig til å la John Stones og Nicolas Otamendi forlate Etihad Stadium på slutten av sesongen, det er blitt hevdet. Pep Guardiola har ikke klart å være overbevist om Stones 'kvalitet, mens Otamendi er planlagt å forlate etter en fem- årsopphold. Og mens United-sjef Ole Gunnar Solskjær er blitt knyttet til den meksikanske spissen, da han ser ut til å styrke sine angripende alternativer i sommer, kunne Wolves nå møte en kamp mellom begge Manchester-klubbene om sin signatur.

Bologna Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Bologna Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Bologna Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Med City satt til et toårig europeisk forbud - en avgjørelse de har anket - kan den unge brasilianske spissen være en som vil vurdere hans fremtid, men han sier at han kun har fokus på nåtiden med Pep Guardiolas side. Pep Guardiolas side falt etter et mål på timesmerket fra Isco ved Bernabeu, men de kjempet tilbake for å få seieren da brasilianeren og da var Kevin De Bruyne i mål i løpet av de stengende minuttene, med Sergio Ramos også avskjediget for vertene.

Bologna Fotballdrakt

Stort utvalg av Bologna Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Bologna Fotballdrakt Eget Trykk.

Manchester City-midtbanespiller Ilkay Gundogan har uttrykt sitt syn på at Lionel Messi, Kevin de Bruyne og Kylian Mbappe for øyeblikket er de tre beste spillerne i verden, og utelater den fem ganger Ballon d 'Or-vinneren Cristiano Ronaldo. Messi og Ronaldo har kjempet om overherredømme på det aller høyeste nivået i godt et tiår, og heller ikke har vist tegn til å bremse opp når de nærmer seg skumringsårene for deres respektive karriere.