Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Borussia Dortmund Hjemmedrakt

Stort utvalg av Borussia Dortmund Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Hjemmedrakt Eget Trykk.

City tok en 2-0 ledelse etter bare minutter takket være mål fra Sergio Aguero og Rodri som satte tonen for resten av kampen. De var uheldige å ikke ha scoret mer. Et mål fra Villa's Mbwana Samatta i det 41. minutt resulterte i en andre omgang der Villa gikk frem og lette etter utligningen med City som skapte mange sjanser på kontringen. City hadde et par fine sjanser i sluttminuttet, men nøkkelredning av Aston Villa-målvakt Orjan Nyland holdt det nær før det siste ville øyeblikket. Villa vant et hjørne som laget klarte å heade på rammen, men Bravo dyttet det til høyre og utenfor stolpen, og lot Villa-spillerne holde hodet i vantro.

Borussia Dortmund Fotballdrakt

Stort utvalg av Borussia Dortmund Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Fotballdrakt Eget Trykk.

Manchester City gjorde raskt arbeid med Manchester United på tirsdag i EFL-cupens semifinale første etappe. City slo Red Devils 3-1 på Old Trafford i en dominerende prestasjon. Pep Guardiolas team ledet 3-0 før det var jevn pause og dominerte besittelse av alt spillet. Manchester City slo ut 15-5 for United for å vinne på Old Trafford for tredje gang. Bernardo Silva, Riyad Mahrez og et Andreas Pereira eget mål førte City til seier i åpningsbenet, og satte klubben på randen av sin tredje strake opptreden i finalen. City tok ned Chelsea i fjorårets finale.

Borussia Dortmund Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Borussia Dortmund Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Den tredje var partiets beste. Fernandes produserte en nydelig flikk for å lede Wan-Bissakas pasning til føttene til Martial i løpet av minutter. Han spilte en-to med Rashford og dikket deretter ballen nonchalant over målvakt Simon Moore da Henderson 'erstatter dykket ved føttene. . Pogba har spilt bare minutter siden september på grunn av en gjentakende skade i høyre ankel. Han er opptil en måned unna full kondisjon og manager Ole Gunnar Solskjær var forrige uke ikke i stand til å tilby en kategorisk forsikring om at han vil spille for United igjen.

Borussia Dortmund Drakt Dame

Stort utvalg av Borussia Dortmund Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Drakt Dame Eget Trykk.

Han ble flyttet inn i backline for å plugge et hull igjen etter avgang av Vincent Kompany og en langvarig skade på Aymeric Laporte, men sier at han var glad for å gjøre det til å prøve å hjelpe klubben til å vinne mer sølvtøy. Fernandinho ville ikke utelukke en overgang til Major League Soccer i fremtiden, men brasilianeren sier at han er bosatt i Manchester City. 34-åringen signerte en ny 12-måneders avtale i januar som holder ham i klubben til sommeren 2024.

Borussia Dortmund Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Borussia Dortmund Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Med England - og viktigst av Team GB - manager Phil Neville som fulgte med fra tribunen, kastet hjemmelaget ikke tid på å legge til sitt tredje. Caroline Weirs perfekt utførte frispark så Gemma Bonner klemme inn skuddet sitt på nærmeste stolpe - Everton klarte ikke å klarere. Manchester City vil ikke bli tvunget til et brannsalg av toppspillerne sine hvis et to-årig Champions League-forbud forblir på plass og til og med kunne ha økonomisk utbytte av tiden deres ut av Europa, ifølge en ekspert på toppfotballfinans.

Borussia Dortmund Drakt

Stort utvalg av Borussia Dortmund Drakt Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Drakt Eget Trykk.

Men gitt sin stilling som en av klubbens mest ikoniske spillere, er City-sjefer villige til å la Aguero diktere sin egen exit og ønsker ikke å bli sett på som forberedelse på det mens han forblir en sentral skikkelse. Manchester City signerer den 18 år gamle Juventus-spissen Pablo Moreno i en bytteavtale for vingen Felix Correia. Overføringen, verdsatt til rundt millioner pund, vil se Moreno, som startet i Barcelona, ​​bli med på spansk side Girona på lån.

Borussia Dortmund Drakt Barn

Stort utvalg av Borussia Dortmund Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Drakt Barn Eget Trykk.

Port Vale ser nå mot et EFL Trophy-slips på Salford på tirsdag, mens City face-rivaler Manchester United i Carabao Cup semifinale første etappe på Old Trafford. Pep Guardiola vil fokusere på å stoppe United fra å bryte fra midtbanen, noe de gjorde med så god effekt på Etihad forrige måned. Armaturen - som vil se Mikel Arteta tilbake til Etihad Stadium for første gang siden han forlot City for å bli Gunners-sjef - var planlagt forrige søndag, men City var involvert i Carabao Cup-finalen mot Aston Villa på Wembley.

Borussia Dortmund Fotballsett

Stort utvalg av Borussia Dortmund Fotballsett Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Fotballsett Eget Trykk.

Borussia Dortmund Fc Equipment lica fotballskjorte må være himmelsk forfengelighet utvendig Storbritannias fotballsett duplikat fotballskjorte forfengelighet. Haaland og Dortmund møter Manchester City i Champions League. Det blir en tøff vei til finalen for Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund. Les mer.

Borussia Dortmund Tredjedrakt

Stort utvalg av Borussia Dortmund Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Tredjedrakt Eget Trykk.

Muligheten for at City skulle spille West Ham i helgen ble raskt utelukket fordi Guardiola og Hammers-sjef David Moyes allerede hadde gitt spillerne sine uka da de utnytter engelsk fotballs første vinterpause noensinne. Det ser ut som å bli forkortet da inventarlisten tar sin toll. Det ville være flaut for Premier League som har lagt stor vekt på å be klubbene følge det nye to ukers mellomspillet.

Borussia Dortmund Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Borussia Dortmund Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Borussia Dortmund Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Klubben kunngjorde at supportere nå kunne kjøpe tre billetter hver hvis de hadde deltatt på ett spill på Etihad denne sesongen, men det langsomme salget av salget har frustrert Aston Villa-trofaste. En spesielt ambisiøs støttespiller tok turen til Manchester for å se de regjerende Premier League-mesterne 'seieren mot West Ham - med det sparsomme oppmøtet onsdag som ga rom for mengden.