Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Brasil Ny Drakt

Stort utvalg av Brasil Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Brasil Ny Drakt Eget Trykk.

Ed Woodward, Uniteds konserndirektør, er fast bestemt på at klubben skal fange opp målet sitt for mindre enn Madrids bud, etter å ha advart aksjonærene om at de inngår 'en av de mest ekstraordinære og testende perioder' i historien. Midtbanesensasjonen fanget opprinnelig rekruttene på Old Trafford under Champions League-kampanjen 2018/19, da han med sikkerhet forankret den nederlandske siden til en imponerende semifinalekamp.

Brasil Drakt Barn

Stort utvalg av Brasil Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Brasil Drakt Barn Eget Trykk.

Men United står ikke stille og dette bringer oss til saken om Bruno Fernandes. Han er nøyaktig den slags utøveren denne troppen trenger for å løfte den, men ubesluttsomheten vist av Woodward og Matt Judge - en mann bak kulissene som er heldig som har unngått større kontroll - koster dem. United har noen gode spillere i troppen sin, men ikke i nærheten nok til å bli tatt på en troverdig måte som utfordrere for den største utmerkelsen. Fernandes ville være et betydelig skritt i riktig retning, men hvorfor er vi nå i den siste uken av januar, fremdeles usikre på hvordan denne sagaen skal spille ut?

Brasil Fotballdrakt

Stort utvalg av Brasil Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Brasil Fotballdrakt Eget Trykk.

United står foran Tottenham (8.), Sheffield United (7.), Brighton (15.), Bournemouth (18.), Villa (19.), Southampton (14.), Palace (11.), West Ham (16.) og Leicester (3.) for å runde ut sesongen. Mens det er vanskelige bånd mot den tidligere sjefen Jose Mourinho, nå på Tottenham, og som avslutter mot Leicester City, representerer kamper mot Brighton, Bournemouth, Aston Villa, Southampton og West Ham alle muligheter for United å lukke gapet på Chelsea dersom de skulle slippe poeng.

Brasil Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Brasil Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Brasil Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Gruppeadministrerende direktør Richard Arnold sa: 'Jeg ønsker å registrere vår takknemlighet for det harde arbeidet og engasjementet fra arrangørene av atmosfæreseksjonen. Den fenomenale støtten teamet får, er blitt tatt til et nytt nivå av dette vellykkede initiativet. United har også kunngjort planer om å flytte familieseksjonen til premium seter i Sir Alex Ferguson Stand og vil fullføre et prosjekt på 11 millioner pund for å installere moderne tilgjengelige fasiliteter for funksjonshemmede støttespillere.

Brasil Drakt Dame

Stort utvalg av Brasil Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Brasil Drakt Dame Eget Trykk.

Inter gikk med på å dekke bare 4,5 millioner pund av hans årslønn på 21 millioner pund da han signerte ham på lån i fjor sommer, og Serie A-gigantene vil ikke komme i nærheten av å matche hans United-avtale hvis de velger å holde ham lenger enn denne sesongen. Manchester United hadde forventet å prøve å selge Sanchez i sommer etter å ha gitt ham utlån, men Ole Gunnar Solskjær insisterte nylig at 31-åringen ville være tilbake i planene neste sesong.

Brasil Bortedrakt

Stort utvalg av Brasil Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Brasil Bortedrakt Eget Trykk.

Rapporten indikerer at den nye avdelingen i United, som vil bli ledet av en sjef for analytics, vil benytte seg av data for å finne potensielle overføringsmål og vil også bidra til klubbens akademi og medisinske team. Alexis Sanchez ankom United som en del av en bytteavtale som involverte Henrikh Mkhitaryan i 2018, men til tross for mangelen på overføringsgebyr har vingers £ 500 000 i uken vært et betydelig sløsing med penger.

Brasil Drakt Kortermet

Stort utvalg av Brasil Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Brasil Drakt Kortermet Eget Trykk.

Spillere på tvers av alle lag og aldersgrupper har trent hjemme siden regjeringsråd forrige måned gjennomførte sosial distansering, og spesiell oppmerksomhet rettes mot spillernes mentale velvære. De undersøkte 1 602 profesjonelle fotballspillere, og antallet som viste symptomer som var i samsvar med en diagnose av depresjon, hadde doblet seg siden deres siste undersøkelse i desember, før lockdown.

Brasil Hjemmedrakt

Stort utvalg av Brasil Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Brasil Hjemmedrakt Eget Trykk.

Rakitic kom til Barcelona i 2014 etter å ha forlatt Sevilla og har vunnet fire LaLiga-titler, fire Copa del Rey-pokaler, Champions League, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup og to Supercopa de Espana-pokaler. Ole Gunnar Solskjær har ofte berømmet Maguires lederegenskaper og har merket ham en 'kriger' etter at han gjorde en nesten mirakuløs bedring fra en hofteskade og skal spille Nrowich denne uken.

Brasil Fotballsett

Stort utvalg av Brasil Fotballsett Online, Kjøpe Billige Brasil Fotballsett Eget Trykk.

Det er ikke bare den franske stjernen Pogba som Van de Beek måtte konkurrere med om en plassering i Solskjærs startoppstilling, med Scott McTominay, Andreas Perreira, Nemanja Matic, Fred og Bruno Fernandes som alle er ute etter å spille på den midterste midtbanen. neste sesong. Fernandes har blitt hyllet som kjøp av januarvinduet da de tre målene og fire assistene hans åpnet ni kamper siden signeringen fra Sporting har inspirert et sterkt løp av form for de røde djevlene.

Brasil Drakt

Stort utvalg av Brasil Drakt Online, Kjøpe Billige Brasil Drakt Eget Trykk.

Hans minneverdige streik så langt i en United-skjorte har inkludert en fantastisk volley i Europa League-seieren over LASK Linz samt en dobbel i FA-cupen mot Derby for å hjelpe hans side videre til kvartfinalen. Sky Sports har rapportert at Shanghais opprinnelige holdning var at de bare vil gå med på en låneforlengelse hvis en kjøpsplikt ble satt inn i en ny avtale, med Ighalo som sannsynligvis vil koste oppover £ 20million.