Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Danmark EM 2024 Drakt Kortermet

Stort utvalg av Danmark EM 2024 Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Danmark EM 2024 Drakt Kortermet Eget Trykk.

Manchester United ser etter å styrke sin midtbane denne måneden, og James Maddison er angivelig blitt identifisert som et av toppmålene. 23-åringen har vært i fin form denne sesongen, scoret seks mål og gitt tre assist for å hjelpe Leicester til å komme på andreplass i Premier League. James har blitt redusert til en litt del av rollen i Solskjærs tropp siden toppfluktens gjenopptakelse forrige måned, med Mason Greenwood som fremstår som den norske førstevalget til høyre for en front tre.

Danmark EM 2024 Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Danmark EM 2024 Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Danmark EM 2024 Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Rapporten i The Mirror slår fast at for å legge til rette for et trekk på 100 millioner pund for 20-åringen, ville United trenge Champions League-fotball for å styrke Ed Woodward ’hånd når man forhandler med Dortmund. Mye vil avhenge av om, når og hvordan de utestående problemene fra den nåværende Premier League-sesongen blir løst - og fremdriften i Manchester Citys anke mot deres to-sesongers forbud fra europeisk konkurranse.

Danmark EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Danmark EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Danmark EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

I den sesongen 2016-17 scoret eller satte Sancho opp mål i ungdomslagskamper for City. Denne perioden inkluderte også mesteparten av tiden hans med Englands under 17-år, en aldersgruppe han avsluttet med en rekord på 17 mål og syv assists på 20 kamper. Dortmund husket Sancho midtveis i den turneringen, og betydde at han gikk glipp av resten av Englands til slutt seirende kampanje, men fikk ham sin seniordebut en uke senere mot Eintracht Frankfurt.

Danmark EM 2024 Bortedrakt

Stort utvalg av Danmark EM 2024 Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Danmark EM 2024 Bortedrakt Eget Trykk.

Tilbake til den spanske hovedstaden etter et to år lån hos de tyske gigantene Bayern München, var 28-åringen forventet å finne det vanskelig å bryte seg inn i Zinedine Zidanes planer. blir nå markert for søramerikansk. Spekulasjoner om interesse fra Premier League har rasert i noen tid, med United ofte i blandingen, og Asprilla mener Manchester kan være det perfekte landingsstedet for en talentfull playmaker.

Danmark EM 2024 Tredjedrakt

Stort utvalg av Danmark EM 2024 Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Danmark EM 2024 Tredjedrakt Eget Trykk.

Den colombianske playmakeren forventes mye å forlate klubben i sommer etter å ha lidd av en rekke skader og dårlig form, og landsmannen hans tro at han ville passet perfekt på Old Trafford. Etter at han kom tilbake fra en to-årig lånetapp på Bayern München i begynnelsen av sesongen, har James kjempet for å holde nede et vanlig førstelagsplass på Bernabeu og gjort bare opptredener før den nåværende avslutningen.

Danmark Hjemme EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Danmark Hjemme EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Danmark Hjemme EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Han avsluttet sin karriere med en Champions League-tittel, to FA-cupgevinster, tre League Cups og bare Premier League unngikk ham - noe den nåværende siden vil endre denne sesongen når de dominerer resten av divisjonen. Etter å ha blitt stamgjester i Champions League i 2011, ser City ennå ikke suksess i konkurransen, etter å ha nådd semifinalen bare en gang i 2016 og bukket seg ut i kvartfinalen i de to foregående sesongene.

Danmark Fotballsett

Stort utvalg av Danmark Fotballsett Online, Kjøpe Billige Danmark Fotballsett Eget Trykk.

Klopp benyttet en lignende taktikk i desember da det var et sammenstøt mellom klubb-VM-forpliktelsene deres i Qatar og en Carabao Cup-kvartfinale på Aston Villa, der Critchley ledet en ung side til et 5-0 nederlag. Slik var behovet for at spillerne hadde tid borte fra fotballen Klopp valgte å ikke ta dem bort på en treningsleir med varmt vær, men har i stedet fortalt dem at de kan få tid til seg selv så lenge de opprettholder en på forhånd arrangert treningsplan.

Danmark Ny EM 2024 Drakt

Stort utvalg av Danmark Ny EM 2024 Drakt Online, Kjøpe Billige Danmark Ny EM 2024 Drakt Eget Trykk.

Men selv Guardiola ville slite med å løse puslespillet som er Arsenal. Problemene deres er dypt forankret og lørdag så nok en spinnløs borteforestilling som viste at dette laget ikke er i nærheten av å kunne konkurrere. Hvem tar beslutningene i den klubben? Hvem bruker pengene? Hva vil skje med Mesut Özil, Arsenals høyest betalte spiller, som varmer benken på Brighton? Og gåtefull forsvarer David Luiz? Vil Pierre-Emerick Aubameyang forplikte seg til en ny avtale?

Danmark Borte EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Danmark Borte EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Danmark Borte EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Den tidligere engelske internasjonalen innrømmet at Saul Niguez sitt tidlige mål frustrerte Jurgen Klopps side, men mener Premier League, og lederne er fremdeles veldig levende i sjansene sine for å komme videre i kvartfinalen. Liverpools nr. 1 har gått glipp av en rekke Premier League-kamper denne sesongen på grunn av et par tilbakeslag i skader og tapte mot Sheffield Uniteds Dean Henderson, som har vært i enestående form for Chris Wilder 's menn og har også spilt inn shutouts.

Danmark EM 2024 Drakt Langermet

Stort utvalg av Danmark EM 2024 Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Danmark EM 2024 Drakt Langermet Eget Trykk.

Det var uker som denne Milner drømte om da han kom til Liverpool fra City sommeren 2015, en av få som gikk foran Klopp. 'Jeg liker at folk trodde jeg gjorde en feil,' sier han. 'Det' er en av tingene som driver deg. City klarte ikke to ganger å beholde tittelen da Milner var der, men han er sikker på at ingen Klopp-side vil klappe seg på ryggen og forsvinne. 'Dette er ikke et team som noen gang vil gå i autopilot,' sier han. 'Vi har ikke de karakterene eller den holdningen. Når det er sagt, er dette en ny situasjon. Vi har vist at vi kan sprette tilbake etter skuffelser. Det er en ny utfordring å gå igjen når du har fått suksess.