Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Eintracht Frankfurt Fotballdrakt

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Fotballdrakt Eget Trykk.

Den belgiske kontrakten på £ 280 000 per uke på The Etihad inkluderer også en bonus på 1,5 millioner pund for å kvalifisere seg til Champions League og en ekstra £ 1 million for å vinne den. Det betyr at ethvert byforbud potensielt vil koste ham £ 5 millioner over de to år. Oppsiktsvekkende ville Jurgen Klopp en gang signere ham på Borussia Dortmund - men De Bruyne som flyttet til Anfield ville være den ultimate sanksjonen for å bryte UEFA-regler. Real Madrid og Barcelona har begge vært knyttet til ham i det siste.

Eintracht Frankfurt Borte Draktsett

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Borte Draktsett Eget Trykk.

Mange øyenbryn ble hevet i fjor sommer da Romelu Lukaku ble solgt til Inter Milan uten innskiftet erstatning, da manager Ole Gunnar Solskjær valgte å beholde troen på Rashford med Greenwood som skjult. Manchester United er fortsatt den topprangerte engelske klubben når det gjelder inntekter, men deres 23-årige dominans av Deloittes Football Money League kan bli truet av Manchester City eller Liverpool i tabellen til neste år.

Eintracht Frankfurt Hjemmedrakt

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Hjemmedrakt Eget Trykk.

Senegals internasjonale har dannet en tredjedel av en livsfarlig angripende trident sammen med Roberto Firmino og Mohamed Salah, og hjelper de røde med å erobre Champions League mens de utfordret til Premier League-tittelen. Begge mennene har vært sterkt knyttet til Real Madrid det siste året, hvor Zinedine Zidane etter sigende er ute etter å hente inn en bevist frontmann for å gi støtte til førstevalgspiss Karim Benzema.

Eintracht Frankfurt Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Like viktig var kroppsspråket til Guardiola. City-sjefen har forpliktet seg til å se ut de siste månedene av kontrakten sin, og det var ingen tegn til tap av entusiasme. Det var en vanvittig patruljering av det tekniske området, en oppjustert sprint for å gjenvinne en ball for et innkast på 15 minutter og lidenskapelig oppmuntring til den out-of-form John Stones da han kom på som en erstatter for andre omgang. West Ham var ikke noe annet enn en treningsmotstander, som ble bedt om av et nedrykkskamp og et mindreverdighetskompleks til Guardiola's City som nå har sett dem tape ni kamper til katalanerne, og innrømmet mål. En komfortabel seier kan godt være roen før storm som brygger i Europa.

Eintracht Frankfurt Drakt Dame

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Drakt Dame Eget Trykk.

Johann Berg Gudmundsson (legg), Ashley Barnes og Chris Wood (begge lysken) vil gå glipp av skader, mens Dyche er fortsatt usikker på om han vil kunne påkalle spillere hvis kontrakter skal utløpe i slutten av måneden, uten kortsiktige utvidelser ennå ikke enige. Phil Bardsley, Aaron Lennon, Jeff Hendrick, Joe Hart og Adam Legzdins er alle i løpet av de siste to dagene av tilbudene sine, mens Ben Gibson fortsetter å trene bort fra klubben med sin Burnley-karriere tilsynelatende over.

Eintracht Frankfurt Drakt Langermet

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Drakt Langermet Eget Trykk.

De har begge fire-stjerners ferdigheter og femstjerners svak fot, noe som gjør dem dødelige i alle posisjoner i boksen. Du aner ikke hvor noen av dem skal, og hvis du gir dem for mye plass, vil du plukke ballen opp fra baksiden av nettet. En mann som sikret seg en del av Premier League Golden Boot i 2018-19, mens han tilførte ytterligere innsats til et imponerende trekk denne sesongen, har funnet målet ved anledninger gjennom 163 kamper totalt for Liverpool.

Eintracht Frankfurt Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Hjemme Draktsett Eget Trykk.

De vil deretter returnere til Europa League-aksjonen med finalen i den planlagte konkurransen som finner sted i Köln 21. august - potensielt avreise bare noen uker før slutten av denne sesongen og starten av kampanjen 2020-21 i september. Spilleres 'kontrakter bestemmer at de skal tre ukers kontinuerlig ferie, men det kan ikke være tilfelle under disse eksepsjonelle omstendighetene, og United-sjefen innrømmer at han må styre kondisjonen til troppen hans nøye.

Eintracht Frankfurt Tredjedrakt

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Tredjedrakt Eget Trykk.

Men forsvareren de leter etter, kan sitte på dørstokken med Athletic og hevde at flere skikkelser hos United har store forhåpninger for 22-åringen og tror han kan være 'helt topp klasse'. Tuanzebe prøver nå å sykepleie seg tilbake til full kondisjon for neste sesong, men en mulighet kan åpne for ham hvis klubbene ender med å selge slike som Marcos Rojo - som for tiden er på utlån hos Estudiantes - eller Phil Jones.

Eintracht Frankfurt Drakt Kortermet

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Drakt Kortermet Eget Trykk.

Manchester City må ødelegge for sin beslutning om ikke å følge opp interessen for Virgil van Dijk, sier Micah Richards, med det sannsynlig at Blues fortsatt ville dominere hadde de slått Liverpool til den nederlandske forsvareren. Spurt av Radio Live om hvorvidt Ballon d 'Or runner-up i 2019 kan betraktes som den fineste januar-signeringen gjennom tidene, sa eks-Blues-stjernen Richards:' Jeg vil si, ja. Han har alt har ikke ' t han?

Eintracht Frankfurt Fotballsett

Stort utvalg av Eintracht Frankfurt Fotballsett Online, Kjøpe Billige Eintracht Frankfurt Fotballsett Eget Trykk.

Det har ikke vært noen inntekter, og forhindret lånet fra den unge Sam Surridge og ingen utgifter. Å holde Joshua King i kjølvannet av interessen fra Manchester United kan være en stor gevinst, som det var å beholde Nathan Ake. I stedet for å hente inn mer friskt blod, må Eddie Howes absolutte prioritet være å få sine nylige kjøp av store penger - Arnaut Danjuma, Dominic Solanke, Phillip Billing - plass og skyte, slik at kirsebærene kan trekke seg fra fallområdet.