Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Hellas Verona Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Hellas Verona Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Hjemme Draktsett Eget Trykk.

United vil åpenbart håpe at han kan gjenskape den slags returer, men det de virkelig trenger er en spiller som kan hjelpe dem med å bryte ned de fullstendige forsvarene som gir dem så mye problemer på Old Trafford. Fysikaliteten i Premier League kan bevise et problem for Fernandes da det har blitt bemerket at han blir skjøvet av ballen ganske enkelt. Et slikt tema ble bemerket i løpet av hans tid i Italia tidligere i karrieren.

Hellas Verona Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Hellas Verona Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Cristiano Ronaldo er utvilsomt en av de beste fotballspillerne gjennom tidene, og det er ingen overraskelse at slike som Real Madrid og Juventus var villige til å betale astronomiske overføringsgebyr for hans tjenester. Spanske giganter Real delte ut det som den gang var en verdensrekord på € 94 millioner (£ 80 millioner / $ 96 millioner) for å premiere den portugisiske stjernen borte fra Manchester United tilbake i 2009. Juventus betalte i mellomtiden gjerne € 100 millioner (£ 88 millioner / 117 dollar) m) for sine tjenester nesten 10 år senere i 2018, til tross for at han var på vei mot midten av trettiårene - vanligvis begynnelsen på slutten for enhver fotballspiller.

Hellas Verona Drakt

Stort utvalg av Hellas Verona Drakt Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Drakt Eget Trykk.

United og Chelsea vil kjempe mot 19-åringen, men det er de røde djevlene som anser seg som frontløpere og vil se ut til å utnytte sine 'sterke bånd' med Dortmund som også signerer unggutten, ifølge Speil. Mens United ikke klarte å stubbe nok penger til Sancho i januar etter å ha hentet inn Bruno Fernandes, ser et trekk om sommeren mer sannsynlig med tanke på United-sjef Ed Woodwards løfter om å sprute kontantene når vinduet åpnes igjen.

Hellas Verona Hjemmedrakt

Stort utvalg av Hellas Verona Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Hjemmedrakt Eget Trykk.

Det forstod at Spurs-sjef Daniel Levy var opprørt over kommentarene fra England-kapteinen og ville være forberedt på å selge ham for £ 200m for å lette klubbens økonomiske bekymringer - og formørke verdensrekorden £ 198m avgift Paris Saint-Germain betalte Barcelona for Neymar i 2017. Men med United satt til å binde en fast avtale for Odion Ighalo og opprettholde en sterk interesse for Sancho, Aston Villa-kaptein Jack Grealish og Birminghams stigende stjerne Jude Bellingham, er dette tallet utenfor selv en klubb av Uniteds formue.

Hellas Verona Fotballsett

Stort utvalg av Hellas Verona Fotballsett Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Fotballsett Eget Trykk.

Nicky Butt, Phil Neville, Darren Fletcher, John O 'Shea, Nani; Uniteds glansår under Sir Alex Ferguson stolte alltid på spillere som forble sultne og profesjonelle uansett om de startet spill, satt på benken eller noen ganger ble utelatt av tropper. Ighalo ser ut til å ha den rette personligheten til å gjøre det, i tillegg til å ha muligheten til å endre spill når det blir påkalt. Han har temperamentet å spille for United. 'Han var rolig foran mål, aldri nervøs,' sa eks-Reds-forsvarer Henning Berg som var Ighalos manager tidlig i karrieren med den norske klubben Lynn.

Hellas Verona Fotballdrakt

Stort utvalg av Hellas Verona Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Fotballdrakt Eget Trykk.

Imidlertid er de interesserte også tenkt å se Dembele som et talent som er for godt til å gi opp hvis han skulle bli tilgjengelig - og både United og Arsenal håper å styrke sine angripende alternativer på slutten av sesongen. Manchester United og Arsenal, to Premier League-giganter, ble stående for døden i desember og så meget usannsynlig ut for å kjempe om europeiske flekker. Et par måneder senere ser de ut som om de kunne spille seg inn i kvalifiseringen til kontinental konkurranse neste sesong. De røde djevlene og Gunners styrket disse sjansene sterkt på søndag.

Hellas Verona Ny Drakt

Stort utvalg av Hellas Verona Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Ny Drakt Eget Trykk.

De har åpnet diskusjoner med Old Trafford-hierarkiet og lagt inn et opprinnelig bud på 13 millioner pund med £ 3,5 millioner i tillegg, men United avviste forslaget og mener Smalling har rettferdiggjort prislappen de har fremmet, ifølge The Sun. Han har startet hvert spill for Paulo Fonsecas lag når det passet og har spilt hvert eneste minutt, og dannet et partnerskap med Gianluca Mancini bakerst og ledet Roma til fjerdeplass i Serie A-tabellen.

Hellas Verona Borte Draktsett

Stort utvalg av Hellas Verona Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Borte Draktsett Eget Trykk.

James Maddison - som scoret et ypperlig mål i Leicesters seier over Newcastle denne uken - er det foretrukne midtbanemålet, men Brendan Rodgers vil være desperat etter å ikke bryte opp den høytflyvende Foxes-troppen midt i sesongen. Uniteds behov for en injeksjon av kvalitet ble gjort stadig tydeligere i deres glatte 2-0 nederlag fra gamle rivaler Arsenal på Emiratene på nyttårsdag, da Solskjærs side ble kontrollert av et lag som ikke hadde vunnet siden begynnelsen av desember.

Hellas Verona Bortedrakt

Stort utvalg av Hellas Verona Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Bortedrakt Eget Trykk.

Borussia Dortmund-vingen Jadon Sancho er øverst på overføringslisten og Harry Kane har vært av interesse da United ser ut til å erstatte Romelu Lukaku, som dro til Inter i fjor sommer. Imidlertid er snakk om Englands kaptein Kane med på en overføring på 200 millioner pund (247 millioner dollar). City er favoritter til å komme seg videre til kvartfinalen i Champions League etter å ha slått Real Madrid 2-1 i første etappe av deres siste 16-uavgjort på Bernabeu, mens United og Wolves har begge bena i Europa League sine siste bånd å leke.

Hellas Verona Drakt Dame

Stort utvalg av Hellas Verona Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Hellas Verona Drakt Dame Eget Trykk.

Men den spanske internasjonale er en skygge av hans gamle jeg, og feil har sneket seg inn i spillet hans med alarmerende frekvens. For eksempel er dette De Geas andre feil i de fem kampene som er spilt siden omstarten. Mens Woodward angivelig har satt en maksimal avgift for den engelske landskampen i sommer, er det en åpen hemmelighet at klubben ønsker å ta 20-åringen til Old Trafford når overgangsvinduet åpnes igjen.