Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Inter Milan Ny Drakt

Stort utvalg av Inter Milan Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Inter Milan Ny Drakt Eget Trykk.

En grunn bak beslutningen om å gi Sanchez en ny mulighet til å bevise at han er verdt, er at Solskjær for tiden sliter med sin lille tropp og at de ikke vil lide av de samme problemene neste sesong. Dette etterlater Solskjær med Martial, som har åtte ligamål fra opptredener, og 18 år gamle Greenwood, som har funnet baksiden av nettet fire ganger på 19 kamper, selv om han har seks av i cupkonkurranser.

Inter Milan Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Inter Milan Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Inter Milan Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Hvis Lingard ikke klarer å heve spillet sitt resten av kampanjen, antas det at han blir videreført, noe som vil bli tilrettelagt av Raiola, en agent med noen av de bredeste forbindelsene innen europeisk fotball. Det er ingen indikasjoner på noen sterk interesse fra andre klubber ennå. Den portugisiske stjernen Fernandes er en angrepssterk midtbanespiller med målscorering og kreative attributter, men Solskjær har bestemt seg for å spille ham bak Pogba som en del av en midtbanetre i en nr. 8-spiller-rolle.

Inter Milan Bortedrakt

Stort utvalg av Inter Milan Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Inter Milan Bortedrakt Eget Trykk.

Under en lyn kontring i det 67. minutt, skled Anthony Martial Juan Mata gjennom en-mot-en med Wolves-målvakt John Ruddy, og spanjolen henrettet en nydelig avslutning over den påtroppende forvareren. Like etter trodde Pedro Neto at han hadde satt Wolves i ledelsen da han slisset forbi Romero etter Fred 'feilplasserte pasning, men innsatsen ble utelukket etter at en uheldig avbøying slo Jimenez' arm i føringen.

Inter Milan Hjemmedrakt

Stort utvalg av Inter Milan Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Inter Milan Hjemmedrakt Eget Trykk.

Han blir tippet for å danne et formidabelt partnerskap med Paul Pogba på Red Devils 'midtbane og Irland, som spilte 176 ganger for City mellom 2005 og 2010, er en overraskende inspirasjon for portugiserne. Han sa: 'Fernandes fortalte at han som barn hadde en plakat av meg. Han sa at når han spilte Football Manager, han alltid signerte meg. Jeg var som,' Du hadde meg på en plakat? Og seriøst, du signerer meg som fotballsjef? 'Jeg mener, hvor rart er det?'

Inter Milan Fotballdrakt

Stort utvalg av Inter Milan Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Inter Milan Fotballdrakt Eget Trykk.

Den tidligere Red Devils-midtbanespilleren fortalte Premier League Productions etter å ha sett Martial, Rashford og Greenwood alle finne målet i en 5-2 maling av Bournemouth: 'Alle snakker om de beste front tre i Premier League i Salah, Mane og Firmino - de er De har bevist det - 51 mål seg imellom. Da han ble spurt om Rashfords 'anledninger hadde bidratt til å endre Johnson', sa hans talsperson: 'Statsministeren ønsker Marcus Rashfords bidrag til debatten rundt fattigdom velkommen, og respekterer det faktum at han har brukt profilen sin som idrettsmann å løfte fram viktige spørsmål. '

Inter Milan Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Inter Milan Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Inter Milan Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Akademiske prospekter Angel Gomes, Mason Greenwood og Tahith Chong ble også avbildet etter at klubben beordret spillerne å ankomme til svimlende tider gjennom dagen for å gjennomgå økter i små grupper. I sin stilige prat med fan Roy la han til: 'Jeg bare isolerer, det samme som alle andre. Det er tøft for øyeblikket fordi vi må holde oss inne, men slags holde oss i form også fordi vi ikke vet når sesongen kommer til å gjenopptas.

Inter Milan Tredjedrakt

Stort utvalg av Inter Milan Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Inter Milan Tredjedrakt Eget Trykk.

Fernandes ga ballen bort et par ganger, men i det minste prøvde han å være progressiv. Han er der for sitt kreative preg, men han trenger definitivt mer hjelp med å løpe fra mennene foran. Manchester United vil at sommersigneringene deres skal være ydmyke fra banen da Ole Gunnar Solskjær ser ut til å fortsette å reparere harmonien i troppen. Nordmannen krever imidlertid også at spillerne sine har en annen side enn dem når de trer inn på banen.

Inter Milan Drakt

Stort utvalg av Inter Milan Drakt Online, Kjøpe Billige Inter Milan Drakt Eget Trykk.

Eriksen forventes å fullføre en overgang til Inter når han går inn i de siste månedene av kontrakten sin hos Spurs, mens Leicester ikke vurderer å selge den engelske internasjonale Maddison før til sommeren tidligst. De røde djevlene er også blitt knyttet til Newcastles Sean Longstaff, men med 22-åringen som har avvist dem i løpet av sommeren, er de 20-tiden engelske mesterne tilbakeholdne med å kaste bort tiden sin med et annet tilbud på så kort tid tid.

Inter Milan Drakt Langermet

Stort utvalg av Inter Milan Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Inter Milan Drakt Langermet Eget Trykk.

Neville la til at atmosfæren ble generert av en side som har blitt oppadgående mobil nok en gang: 'Det er ikke mange ganger de siste årene hvor jeg har sett stadionet hoppe sånn der hele stadion ligger på det. Det er også muligheten til å sikre seg en plass i konkurransen ved å vinne Europa League, men finalen i Tyskland blir ikke spilt før 21. august, noe som gir United veldig lite tid til å ferdigstille planene foran neste sesong.

Inter Milan Fotballsett

Stort utvalg av Inter Milan Fotballsett Online, Kjøpe Billige Inter Milan Fotballsett Eget Trykk.

Manchester United forventes å gjøre få endringer i start XI når Red Devils kommer tilbake til FA Cup-aksjonen mot Wolves. Ole Gunnar Solskjærs side ble holdt til en 0-0 uavgjort på Molineux tidligere denne måneden, og satte opp en uønsket reprise denne kvelden. Manchester United har blitt fotografert og samlet seg på Lowry Hotel som forberedelse til deres topptur med Burnley denne kvelden. Ole Gunnar Solskjær kunne overlevere Eric Bailly sin første opptreden av sesongen, men ett sentralt medlem av troppen var ingen steder å se.