Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Italia Fotballsett

Stort utvalg av Italia Fotballsett Online, Kjøpe Billige Italia Fotballsett Eget Trykk.

Luke Shaw hadde ikke noe svar for Pepes tempo og lure nedover til høyre, Pierre-Emerick Aubameyang og fit-again Sead Kolasinac kombinerte gang på gang for å overkomme Aaron Wan-Bissaka ned til venstre og den fantastiske Lucas Torreira ga ikke United midtbane en tomme. Det var ikke mer enn Arsenal fortjente, og avgjørende fortsatte de med å doble ledelsen før intervallet gjennom Sokratis, som reagerte raskest på løs ballen etter at De Gea hadde palmet ut en Alexandre Lacazette-header.

Italia EM 2024 Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Italia EM 2024 Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Erling Haaland 'er klar til å spille for Real Madrid', ifølge den tidligere Byrne FK-sjefen Alf Ingve Berntsen, som tror Borussia Dortmund-spissen er i stand til å spille sammen med Karim Benzema på Santiago Bernabeu. Han scoret mål på 22 opptredener i alle konkurranser totalt, og tiltrekker seg oppmerksomheten fra høyprofilerte potensielle forlovere som Manchester United, Paris Saint-Germain og Madrid i prosessen.

Italia EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Italia EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

Lucien Favres side ble slått ut av Champions League på den siste etappen av Paris Saint-Germain, og forventes neste å delta i konkurransedyktige tiltak i september når tysk fotball kommer tilbake. Et av de beste unge talentene i verden er å bli medlem av en stor klubb, men det er det ikke de fleste fans forventet. Red Bull Salzburg-spiss Erling Haaland, som rev opp Champions League og så aksjens skyrocket denne sesongen, hadde blitt etterfulgt av store navneklubber som Juventus og Manchester United. På søndag kunngjorde imidlertid Borussia Dortmund at den landte den gryende 19 år gamle norske superstjernen. Klubben kunngjorde at den hadde signert ham til en kontrakt til 2024 , slik at de tyske gigantene kunne øke tittelhåpene deres i Bundesliga-løpet og i Champions League-runden på 16.

Italia EM 2024 Tredjedrakt

Stort utvalg av Italia EM 2024 Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Tredjedrakt Eget Trykk.

Rangers virket opptatt av å få Morelos til å isolere Accies 'unge midtbackback Jamie Hamilton, som ble vist en rød rød for å ha trukket ned Leigh Griffiths i det sentrale øyeblikket for forrige helg' liga nederlag til Celtic. Leken vant Rangers en straff da Morelos først hadde mistet kontrollen over situasjonen og greide å grave seg videre. Akkurat som forrige uke, fant Hamilton seg fanget på feil side og velter spissen spiss.

Italia EM 2024 Hjemmedrakt

Stort utvalg av Italia EM 2024 Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Hjemmedrakt Eget Trykk.

Granovskaia beskrev Ziyech som 'et sentralt mål' og påpekte: 'Han har konsekvent vært en av de farligste angripende spillerne i Europa de siste årene, noe vi så førstehånds i våre to kamper mot Ajax i Champions League.' Lampard innrømmet å bli blendet av Ziyechs prestasjoner da Ajax vant en 1-0-seier mot Spurs i første etappe av semifinale uavgjort som de til slutt tapte i de siste sekundene av returen på Johan Cruyff Arena.

Italia Hjemme EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Italia Hjemme EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Italia Hjemme EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Etter å ha fått tillatelse fra Milan til å ta del i inventaret, der spillere fra Hammarby og IK Frej delte seg i to lag, løp Ibrahimovic på en gjennomgående ball før han satte seg forbi keeper. Ole Gunnar Solskjær, Wayne Rooney, Gary Neville og Gary Lineker har vært blant de høyprofilerte tallene om at det er urettferdig for fotballspillere å bli utpekt under debatten om lønnsreduksjoner midt i den økonomiske usikkerheten forårsaket av pandemien.

Italia EM 2024 Bortedrakt

Stort utvalg av Italia EM 2024 Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Bortedrakt Eget Trykk.

De stod 2-0 nede ved pause gjennom Rick van Drongelens eget mål - avleder et innlegg fra Julius Biada forbi Julian Pollersbeck - og Kevin Behrens '21. minutters innsats etter at Hamburg ikke klarte å klarere en enkel lang ball. Mario Gomez utlignet i sitt siste Stuttgart-spill etter at Serdar Dursun hadde gitt Darmstadt ledelsen. Matthias Bader og Tobias Kempe forseglet poengene for de besøkende, men Stuttgart kommer øyeblikkelig tilbake til Bundesliga etter nedrykk forrige sesong.

Italia EM 2024 Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Italia EM 2024 Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Kampene i andre runde er øremerket til avspark 13. oktober 2020, etter at de ble planlagt fra 23. mars 2020, for å bane vei for den 33. utgaven av Africa Cup of Nations (Afcon) som ble brakt frem. Andre runde av VM-kvalifiseringskampen så de beste rangerte Caf-lagene sammen med de vinnerne fra første runde. Disse lagene ble trukket inn i grupper på fire lag for å spille hjemmekamp-og-bort-runde-robin-kamper, hvor vinnerne av hver gruppe gikk videre til tredje runde.

Italia EM 2024 Drakt

Stort utvalg av Italia EM 2024 Drakt Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Drakt Eget Trykk.

Bundesligas protokollplan for å komme tilbake til spill ble imidlertid nøye undersøkt av den tyske regjeringen i forkant av gjenopptakelsen, med forskjellige helsepersonell som hadde kastet et kritisk øye over ligaens sikkerhetsplaner. Med sitt mål mot Dortmunds bittere Revierderby-rivaler på lørdag, har Haaland tatt streiken sin til mål på bare ni kamper siden han byttet fra RB Salzburg, bare å måtte mønstre skudd på målet for å nå det totalt.

Italia EM 2024 Fotballdrakt

Stort utvalg av Italia EM 2024 Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Italia EM 2024 Fotballdrakt Eget Trykk.

Den norske unggutten har allerede vært sterkt knyttet til Real til tross for at han bare var 19 år gammel. Hans markante utnyttelse for Red Bull Salzburg og Dortmund, med en bytte til Tyskland som ble gjort i januar, har sett Haaland bli et av de hotteste utsiktene i verdensfotball. Macek mener det bare er et spørsmål om tid før Blancos setter en avtale på plass for Haaland. Han jobbet en uke sammen med Jesse Marsch i Salzburg i starten av kampanjen 2019-20 og var mektig imponert over det han så fra den høyt rangerte frontmannen.