Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Juventus Hjemmedrakt

Stort utvalg av Juventus Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Juventus Hjemmedrakt Eget Trykk.

Liverpool fikk endelig godkjennelsesmerket fra High Court i morges for å navngi Nike som deres nye kit-sponsor fra 1. juni. New Balances femårskontrakt slutter da de røde satte ny Premier League-rekord. Bare se på hvordan Arsenal distanserte seg fra Mesut Özil 's kommentarer som kritiserte Kina forrige måned på grunn av deres utenlandsbånd til landet, noe som usannsynlig vil skje med mange andre nasjoner.

Juventus Drakt

Stort utvalg av Juventus Drakt Online, Kjøpe Billige Juventus Drakt Eget Trykk.

Toppscorer Mohamed Salah tilbød en annen grunn til å feire, og forpliktet sin fremtid til Liverpool da han viet triumfen til klubbens supportere: 'Ja. Det føles DET bra. Jeg vil takke alle våre støttespillere som ser på oss fra alle hjørner av verden. Du gjorde dette mulig for oss, og jeg håper vi kan fortsette å gi deg gleden du fortjener. ' Mens opptak, selfies og historier vil fortsette å dukke opp, sørget Liverpool for at dette var en natt de aldri vil glemme, og neste år vil de by på å gjøre det igjen, men denne gangen med supporterne.

Juventus Drakt Dame

Stort utvalg av Juventus Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Juventus Drakt Dame Eget Trykk.

Dette er alle spillere som kan være til nytte hvis de blir dømt til Championship fotball neste sesong, og med Klopp som ønsker å plugge hull i troppen hans og styrke antallene sine, utelukker ikke en retur for nedrykkede stjerner om sommeren. Liverpool har utjevnet rekorden for flest seiere i Premier League med denne sesongen, mens de registrerte flest hjemmeseire i en kampanje. De er også på vei for å bryte de høyeste poengene totalt i Premier League-historien.

Juventus Drakt Langermet

Stort utvalg av Juventus Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Juventus Drakt Langermet Eget Trykk.

Liverpool visste at de hadde 'kiddet' Chelsea da han solgte Fernando Torres for millioner pund (62 millioner dollar), og at de andre spillerne ble 'sjokkerte' at de mottok en så stor overgangssum, ifølge Jamie Carragher. Torres flyttet fra Liverpool til Chelsea på fristen dagen i overgangsvinduet i januar i 2011 for det som da var rekordavgift mellom to Premier League-klubber. Han klarte imidlertid ikke å fange scoringsformen som hadde gjort ham til en så fryktet spiss på Anfield.

Juventus Drakt Barn

Stort utvalg av Juventus Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Juventus Drakt Barn Eget Trykk.

Torres ville være i stand til å peke en avtale før kontrakt med en utenlandsk klubb på slutten av året, på grunn av at kontrakten hans gikk ut sommeren 2024, og Valencia kan bli tvunget til å laste av nøkkelordet for å motta et overføringsgebyr . Jurgen Klopp vil ikke se tilbake på dette spillet med beklagelse, men Alex Oxlade-Chamberlain har rett til å føle seg vanskelig utført av. Han var Liverpools beste spiller i kveld, men ingen av dem var likevel han som gjorde plass for deres første utskiftning av natten med skårenivået.

Juventus Bortedrakt

Stort utvalg av Juventus Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Juventus Bortedrakt Eget Trykk.

Sorg var imidlertid ikke begrenset til Anfield. Everton var i sorg over skrekken som hadde ødelagt byen. Sharp husker levende deltakelsen på Liverpools katolske katedral, sammen med lagkamerat Kevin Sheedy, 16. april for en minnemasse. Det gjorde anledningen helt annerledes enn det første møtet mellom sidene i 1986. I den sesongen hadde de vært engasjert i en pulserende kamp om ligatittelen. Liverpool vant løpet på finaledagen, før han forseglet doble med Rush som scoret to ganger i en 3-1 Wembley-seier.

Juventus Borte Draktsett

Stort utvalg av Juventus Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Juventus Borte Draktsett Eget Trykk.

Sheffield Uniteds Dean Henderson vil også være i gang, etter hans meget imponerende trolldom med Chris Wilder sine kniver. Den forente unggutten har hittil ni rene laken til navnet sitt. Gomez startet en vanskelig start på sesongen med form- og kondisjonsspørsmål, men har nå kommet godt ut av skyggene. Han er uten tvil den mest sentrale forsvareren i ligaen for tiden, og en shoo-in for Gareth Southgates Euro 2020-tropp.

Juventus Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Juventus Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Juventus Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Det gjenstår å se om Klopp blir frigjort til å bruke igjen på baksiden for å avslutte en 30-års ventetid for topptur på Merseyside, og Liverpool er også sterkt knyttet til slike som Borussia Dortmund-vingen Jadon Sancho og Napoli sentrum halve Kalidou Koulibaly. Det har imidlertid vært mange kall for større dybde til Reds 'rekker, med Klopp ansett som behov for å angripe alternativer til Sadio Mane, Mohamed Salah og Roberto Firmino.

Juventus Drakt Kortermet

Stort utvalg av Juventus Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Juventus Drakt Kortermet Eget Trykk.

Etter å ha vært involvert i en langvarig konflikt med den tyrkiske klubben om ubetalte lønninger - på et tidspunkt å hente inn FIFA for å hjelpe til med å finne en resolusjon - valgte Karius å avslutte avtalen sin tidligere denne måneden. Hertha er blant en rekke klubber som har gjort forespørsler om en potensiell avtale med den tidligere Mainz-stopperen, og kilder har fortalt Goal at en avtale ville være fornuftig for alle parter, med Karius som nesten var sikker på å gå videre for 2020-21 årstid.

Juventus Fotballdrakt

Stort utvalg av Juventus Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Juventus Fotballdrakt Eget Trykk.

Jurgen Klopps tropp meldte seg til midtsesongpausen med stil lørdag ettermiddag, hvor de registrerte sin 16. liggende seier og deres største hjemme denne sesongen, med en 4-0-seier over Southampton på Anfield. verdens beste klubbside. De vil ikke trenge dem. Dette var deres 16. serienivå på rad, og deres 20. på rad hjemme. De er nå 42 kamper ubeseiret på topptur - bare Arsenals 'Invincibles' noensinne har hatt glede av et lengre løp.