Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Leicester City Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Leicester City Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Leicester City Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Men den norske sjefen, hvis side er på et strålende ubeseiret løp på 16 kamp, ​​har lansert et solid forsvar av målvakten sin, og insisterer på at han har vært den beste i sin posisjon i løpet av de siste 10 årene. Det var en risiko, med Solskjær som visste at stjernespissen hans hadde lidd av en ryggplage. Men på Rashford kom Daniel Daniel likevel og United scoret sin vinner gjennom Juan Mata tre minutter senere.

Leicester City Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Leicester City Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Leicester City Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Disse kampene for form har sett akademikeren på Old Trafford akademi bli et enkelt mål for troll, og han har blitt utsatt for online overgrep med jevne mellomrom, mens visse deler av United-støtten snur mot et av sine egne. Ole Gunnar Solskjær har sin side i jakten på en topp-fire-finish og større sølvtøy - i både FA Cup og Europa League - men har gjort det klart at han bare vil påkalle de som viser seg verdige minutter.

Leicester City Drakt Dame

Stort utvalg av Leicester City Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Leicester City Drakt Dame Eget Trykk.

Nordmannen kunne legge Daniel James, Wan-Bissaka og Harry Maguire til sine rekker i overføringsvinduet om sommeren, etter å ha satt sine blikk på unge, hjemmelaget talent for å gi et grunnlag for hans langsiktige visjon. Et ubeseiret løp på åtte kamper har sett Solskjærs menn dukke opp som topp-fire konkurrenter mens de nådde de sistnevnte stadiene av både FA Cup og Europa League, med forsvaret som registrerte seks stillinger i løpet av den produktive perioden.

Leicester City Drakt Barn

Stort utvalg av Leicester City Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Leicester City Drakt Barn Eget Trykk.

Arsenal burde se etter å ha lastet av Pierre-Emerick Aubameyang hvis Manchester United legger frem et tilbud på 100 millioner pund (125 millioner dollar), sier Charlie Nicholas, med 200 millioner pund (249 millioner dollar) som kreves for å gjøre Gunners topp-fire konkurrenter igjen. Aubameyang sies å tiltrekke interesse fra Barcelona og Manchester United, med Nicholas som mener at en avtale kan gjøres med de røde djevlene til tross for at Old Trafford ikke var det beste målet for en bevist frontmann.

Leicester City Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Leicester City Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Leicester City Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Ole Gunnar Solskjærs side var ubeseiret i kamper i alle konkurranser, et løp som inkluderte imponerende ligasigere over Chelsea og Manchester City samt en 3-0-seier på Championship side Derby for å sikre seg en plass i FA-cupens kvartfinale. . Sir Alex Ferguson hadde tøffe beslutninger å ta da han følte at legender hadde passert sitt beste - Roy Keane, Ruud van Nistelrooy, Jaap Stam, David Beckham, blant mange stjernenavn som led en uhyggelig exit.

Leicester City Borte Draktsett

Stort utvalg av Leicester City Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Leicester City Borte Draktsett Eget Trykk.

En uttalelse fra FA leste: 'FA, Premier League, EFL og FA Women 's Super League og FA Women' s Championship har samlet blitt enige om å utsette profesjonelle spillet i England til tidligst 3. april. En uttalelse fra klubben lyder: 'Manchester United vil betale alle sine lojale kampdager og fritidsarbeidere som ikke er kampdag, hvis Premier League-kamper skulle avlyses eller spilles bak lukkede dører resten av denne sesongen.

Leicester City Drakt Langermet

Stort utvalg av Leicester City Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Leicester City Drakt Langermet Eget Trykk.

Hvis United skal få det beste ut av Ighalo, mener Nicholas at han ikke burde bli forhastet inn i startstreken, men bør få god tid foran United-trofaste på Old Trafford for å bygge selvtilliten. Ole Gunnar Solskjær har igjen avvist Robin van Persies kritikk av stilen sin i et sterkt forsvar av hans motivasjonsferdigheter. Onsdag kveld ba Van Persie Solskjær om å vise mer sinne og ikke smile, spesielt etter et nederlag.

Leicester City Drakt Kortermet

Stort utvalg av Leicester City Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Leicester City Drakt Kortermet Eget Trykk.

Manchester United-sjef Ole Gunnar Solskjær innrømmer å ha blitt forbløffet av rapporter som antydet at Harry Maguire var innstilt på en lang tid på sidelinjen, med midtparten i strid med å møte Norwich lørdag. Han sa da han ble spurt om rekrutteringsplanene sine: 'Vi har fremdeles de samme tankene som vi hadde for en måned siden. Vi har spillerne vi har, jobber med de vi har, og hvis noe skjer, vil vi fortelle deg det.

Leicester City Fotballdrakt

Stort utvalg av Leicester City Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Leicester City Fotballdrakt Eget Trykk.

Argentineren er kontrakt med klubben til 2023, så Inter er ikke under noe press for å selge spilleren over det kommende overgangsvinduet. Manchester City og Real Madrid har kastet blikket mot spissen, men Barcelona er det mest sannsynlige trekket for Martinez. De spanske gigantene forventes å bruke stort i sommer i et forsøk på å erstatte den aldrende Luis Suarez, mens det fortsatt er tvil om Lionel Messis fremtid etter hans offentlige spytte med sportslig leder Eric Abidal.

Leicester City Drakt

Stort utvalg av Leicester City Drakt Online, Kjøpe Billige Leicester City Drakt Eget Trykk.

Ole Gunnar Solskjærs menn planlegger å møte Championships high-flyers West Brom, med Slaven Bilic som er opptatt av å gi sin opprykksjakende side to løpekamper før kampanjen starter på nytt om under to ukers tid. Foxes skal etter planen spille Aston Villa, med begge sider som ønsker å slå seg på når sesongen starter da Dean Smiths menn er desperate etter å unnslippe nedrykk, mens Leicester ser etter å sementere sin plass i Champions League neste sesong.