Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Manchester City Drakt Langermet

Stort utvalg av Manchester City Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Manchester City Drakt Langermet Eget Trykk.

Til tross for Messis utrolige liste over personlige og klubbbevisninger, er det fortsatt detractors i hjemlandet som hevder at lagkapteinen ikke har gjort nok. Iniesta mener imidlertid at de bare leter etter en syndebukk. Spanjolen la til: 'Til slutt, når resultatene ikke kommer, skjer denne typen situasjoner, og leter etter noen å skylde på. For meg er det veldig vanskelig å si at Leo har spilt et dårlig spill fordi det er praktisk talt umulig.

Manchester City Drakt

Stort utvalg av Manchester City Drakt Online, Kjøpe Billige Manchester City Drakt Eget Trykk.

Brightons Glenn Murray har uttalt sin tro på at mental helse er viktigere for fysisk form da spissen satte seg sammen med lagkameraten Dan Burn og den tidligere midtbanespilleren Steve Sidwell for å diskutere 'Heads Up Weekends'. Tittelvinnende veteraner Christian Fuchs, Wes Morgan og Marc Albrighton er i utkanten fire år etter sin del i en av de største fotballhistoriene som noen gang er fortalt, men de fremdeles driver teamet mot en annen minneverdig kampanje.

Manchester City Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Manchester City Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Manchester City Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

City er klare for å ta opp kampen med regjerende mester Liverpool. Med denne nye varianten fra Puma er du også klar. Manchester City Hjemmedrakt 2020/21. Finn et stort utvalg av Manchester City drakter på Unisportstore.no. Vi har de nyeste Man City-draktene på nett i dag. Rask levering!

Manchester City Hjemmedrakt

Stort utvalg av Manchester City Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Manchester City Hjemmedrakt Eget Trykk.

Barcelona trenger Messi for å fortsette å bevise at, med Yeste overrasket over at de katalanske gigantene tok avgjørelsen om å skille seg med Valverde etter å ha glede seg over rygg-til-rygg-tittel seirer under den tidligere Athletic-spilleren og treneren. Etter å ha hevdet en herlig fliset assist for argentinernes første seniormål, ville Ronaldinho fortsette å smi et effektivt par med Messi da de to spratt av hverandre i den siste tredjedelen.

Manchester City Fotballsett

Stort utvalg av Manchester City Fotballsett Online, Kjøpe Billige Manchester City Fotballsett Eget Trykk.

Utenfor banen surret Barcelona-kapteinen ut mot sportslig leder Eric Abidal i løpet av uken, etter å ha blitt stående bittert misfornøyd med franskmannens påstand om at troppen hadde gjort seg skyldig i å ikke ha jobbet hardt nok under den tidligere treneren Ernesto Valverde. Akkurat nå blir han også frustrert foran målet i La Liga, som vanligvis er der han er mest komfortabel. Med en personlig rekord på 11 skudd uten å score mot Valencia, fulgt av ytterligere mislykkede forsøk mot Levante, spissen håpet på å bryte den krenkende og uvanlige løpet mot Real Betis på søndag.

Manchester City Drakt Barn

Stort utvalg av Manchester City Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Manchester City Drakt Barn Eget Trykk.

Bournemouths nederlag mot Crystal Palace lørdag kveld så 3,9 millioner mennesker stille inn mens spillet ble sendt på BBC One. Dette tallet tilsvarer en andel på 24,5 prosent av lørdagskveldens TV-publikum og kampen brakte et gjennomsnittlig seertall på 3.6m. Senere tall fra BBC iPlayer-seere la til 600 000 til det totalt, tilsvarer 4,5 millioner seere, og forbikjør rekorden fra Manchester Derby i et døgn, før Klopps side besøkte Goodison Park på søndag.

Manchester City Borte Draktsett

Stort utvalg av Manchester City Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Manchester City Borte Draktsett Eget Trykk.

Barcelonas superstjerne Lionel Messi er 'den eneste personen du ikke kan sammenligne', sier Chimy Avila, med Osasuna-spissen fremdeles i håp om å bli gitt sjansen til å koble seg opp til en argentinsk stipendiat på et tidspunkt. Deretter fikk han en uheldig kneskade som tvang ham under kniven, men 26-åringen håper et vindu med muligheter ikke helt har gått forbi ham, med innfødt Rosario som fortsatt er ivrig etter å spille sammen med en landsmann som han anser å være tidenes beste.

Manchester City Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Manchester City Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Manchester City Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Etter å ha sett Barcelona-stjernen opptre på nært hold og nå på lang avstand innrømmet Sorin at det ikke er noe som stopper Messi på sitt beste og understreket at han fortjener noe internasjonalt sølvtøy for alt han gjorde for å forsøke å gjenoppbygge Argentina-laget. Signert i kjølvannet av en skade på Suarez, kan Braithwaite nå slite i minutter når Liga-sesongen fortsetter denne uken med den uruguayanske stjernen som nå er helt i form igjen, men heller enn å fortvile over sin sannsynlige begrensede rolle på Camp Nou, er den danske internasjonalen ivrig å lære av Suarez.

Manchester City Fotballdrakt

Stort utvalg av Manchester City Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Manchester City Fotballdrakt Eget Trykk.

Jordan Hendersons første header ga de røde en 1-0 ledelse ved halvtid, men Raul Jimenez utlignet tidlig i andre omgang. Liverpool var på tauene på det tidspunktet og trengte Alisson Becker for å gjøre en rekke gode redninger. Spissen av Manchester United og England er den unge mannen som tok på seg statsministeren og regjeringen hans, og overtalte dem til å reversere en beslutning om skolemiddagsbevis som garanterer at 1,3 millioner barn nå skal mates i sommerferien.

Manchester City Bortedrakt

Stort utvalg av Manchester City Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Manchester City Bortedrakt Eget Trykk.

Den franske forsvareren har sagt til Mundo Deportivo: 'Han [Messi] er klar for det som skal komme.' For spillere som Messi, Antoine [Griezmann], Busi [Sergio Busquets] ... som spiller hele tiden - så vel som med sine nasjonale lag - og reiser mye, lockdownen var en god ting. De har kunnet hvile. Quique Setiens side har hjemmekamper igjen å ta i løpet av denne sesongen, mens Champions League-kampanjen 2019-20 også vil bli spilt til et mål på et tidspunkt - med Barcas siste 16-uavgjort med Napoli i den konkurransen som for øyeblikket er låst på 1-1.