Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Monaco Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Monaco Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Monaco Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Den tyske landskampen - ofte gjenstand for overføring sladder spalter midt i lenker til Liverpool, Manchester United og Arsenal - åpnet scoringen i det 28. minutt og gjenopprettet Leverkusen ledelse fem minutter senere etter Theodor Gebre Selassies utligning. Havertz 'fremtid har vært et snakkende punkt i flere måneder, med den tidligere tyske internasjonale Jens Nowotny som oppfordret den unge midtbanespilleren til å bli med Borussia Dortmund i likhet med Liverpool og Bayern München.

Monaco Fotballdrakt

Stort utvalg av Monaco Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Monaco Fotballdrakt Eget Trykk.

Spissen har tidligere innrømmet at han ville være åpen for å forlate Spurs hvis de ikke gikk fremover som et lag og Sportsmail avslørte at Englands kaptein nå er åpen for en verdensrekord på 200 millioner pund til Old Trafford. Mens den tidligere Spurs-sjefen er sikker på at spissen vil forbli i Nord-London, hevdet Gary Neville at 26-åringen 'åpnet døren' til sin avgang når han svarte på et spørsmål om fremtiden under et Instagram Live-intervju med Jamie Redknapp.

Monaco Drakt

Stort utvalg av Monaco Drakt Online, Kjøpe Billige Monaco Drakt Eget Trykk.

Ikke alle har klart det bra de siste ukene, og Jose Mourinho har brukt nedetiden fra Premier League for å hjelpe til med å forsyne eldre mennesker i nærheten av klubbens treningsplass med viktige bestemmelser. Special One ble Special Delivery One, og jobbet i Enfield-avdelingen i Age UK for å pakke pakker som var bundet for folk veldedighetsorganisasjonen, og partnergruppen Love Your Doorstep har identifisert seg som de mest utsatte i området.

Monaco Drakt Barn

Stort utvalg av Monaco Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Monaco Drakt Barn Eget Trykk.

Det har vært deres akilleshæl, og grunnen til at Liverpool har kunnet vugge og ikke være redd. Dette forsvaret, med Fernandinho tvunget til å fylle ut, er grunnen til at du kanskje også stiller spørsmål ved Citys sjanser til å vinne Champions League . Maguire har imidlertid startet godt siden hans flytting på 80 millioner pund fra Leicester. Den gode nyheten for City er at de foran kan være uspillbare på dagen deres. Så sårbar som forsvaret er, kan angrepet ganske enkelt score deg mer, med Kevin De Bruyne som sprayet pasninger, Raheem Sterling løp og Sergio Aguero sørget for avslutningen.

Monaco Hjemmedrakt

Stort utvalg av Monaco Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Monaco Hjemmedrakt Eget Trykk.

Hvis det viser seg å være tilfelle, er det en frustrasjon ikke bare for klubben hans, men også for andre som hadde stilt ham opp som en potensiell signatur for store penger i sommer - slik har hans form vært på topptur. Det vil være en unødvendig feil som nå truer spillerens egen fremtid, med slike som Manchester United som nå er satt til å revurdere om dette er typen stjerne, og hvilken type omdømme de ønsker å bli assosiert med.

Monaco Bortedrakt

Stort utvalg av Monaco Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Monaco Bortedrakt Eget Trykk.

Til tross for å være det enstemmige valget for PFA Players 'Årets spiller forrige sesong, betyr hans freakish konsekvente prestasjoner i det som lover å bli en rekordstor sesong at saken hans for back-to-back fortsetter å bli sterkere. Det var øyeblikk, et pass uten å sende sosiale medier inn i en spiral, men etter å ha sett alle åtte av Premier League-målene hans denne sesongen komme på veien, var det stor forventning om at han ville legge til oppslutningen i Norfolk.

Monaco Drakt Dame

Stort utvalg av Monaco Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Monaco Drakt Dame Eget Trykk.

United har andre skadespørsmål, med midtbanespillerne Paul Pogba og Scott McTominay begge sidelinjert for måneden. Det betyr at Solskjær må stole på Andreas Pereira og Fred på midtbanen, mens Nemanja Matic har kommet tilbake til striden. Ashley Young skal signere en førkontakt med Inter Milan denne uken for å avslutte sitt ni år lange opphold i Manchester United. Avtalen vil se at den tidligere England-stjernen Young (34) blir med Antonio Conte side neste sesong.

Monaco Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Monaco Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Monaco Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Som mange andre snart kommende frie agenter i Europa, løper Silvas nåværende avtale i slutten av juni. Han har vært fri til å snakke med andre klubber siden januar med stor interesse for en så talentfull spiller som fremdeles er i stand å tilby kvalitet. Premier League insisterer på at det fortsatt er målet å fullføre sesongen med inventar som fremdeles er fremragende, selv om eventuelle datoer for å prøve å presse dem inn forblir 'tentative'. UEFA møtes i mellomtiden på torsdag for å diskutere gjennomføringen av Champions League og Europa League-kampanjene med en dato 29. august for finalen som ble skrevet inn.

Monaco Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Monaco Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Monaco Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Kane innrømmet at han ikke ville være redd for å forlate Spurs i jakten på trofeer tidligere denne måneden, mens Sportsmail avslørte at den engelske spissen vil være åpen for en verdensrekord på 200 millioner pund til Manchester United i løpet av helgen. Kane sa: 'Det er en av de tingene, jeg kunne ikke si ja eller nei. Jeg elsker Spurs. Hvis jeg ikke føler at vi går fremover som et lag eller beveger oss i riktig retning, er jeg ikke noen som ville bli bare for det. Jeg er en ambisiøs spiller.

Monaco Ny Drakt

Stort utvalg av Monaco Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Monaco Ny Drakt Eget Trykk.

Den tidligere tyske internasjonalen, som tilbrakte tid i England med Newcastle, Liverpool og Manchester City i sine lekedager, har sagt til Sky Deutschland: 'Chelsea og Manchester United kjemper om fjerde plass [i Premier League]. Imidlertid har Carro advart alle potensielle frivillige i håp om å dra nytte av et deflatert marked og plukke den angripende midtbanespilleren for et godt kjøp som han ikke forventer å selge klubbens verdsatte eiendel for et kuttpris.