Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Norge Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Norge Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Norge Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Mauricio Pochettino kunne finne seg tilbake i ledelsen 'ganske snart' da klubbene ser ut til å organisere seg for neste sesong, og den tidligere Tottenham-manageren har blitt oppfordret til å vente og se hva som skjer i Manchester City i stedet for å forfølge stillingen i Manchester United. Guillem Balague tror argentineren vil ha flere alternativer på slutten av sesongen, sammen med interessen for Premier League, hevder han de franske mesterne Paris Saint-Germain og det spanske antrekket Atletico Madrid vil også ha ham.

Norge Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Norge Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Norge Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Han har ikke vært i stand til å legge til rette for at fotballen ble suspendert i mars, men han har vært tilbake på trening da de røde djevlene fortsetter forberedelsene til Premier League-kampene for å gjenoppta om to uker. En spiller Fernandes har innrømmet at han er spent på å spille sammen med er Paul Pogba. Franskmannen har vært begrenset til bare åtte opptredener denne kampanjen på grunn av skader, men bør være tilgjengelig for valg når Premier League starter på nytt.

Norge Drakt Barn

Stort utvalg av Norge Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Norge Drakt Barn Eget Trykk.

Ole Gunnar Solskjærs side sitter på femteplass i Premier League-tabellen, noe som kan være nok til å kvalifisere seg til Champions League i påvente av at Manchester City 's anke mot deres to år europeiske forbud som ble pålagt dem av UEFA. Manchester United-spillerne ble fotografert tilbake til Carrington lørdag morgen da de gir seg for å møte Chelsea i helgen. De røde djevlene har hatt glede av en utvidet permittering på grunn av vinterpausen i Premier League, men er nå tilbake på trening for sammenstøtet med Blues.

Norge Drakt Kortermet

Stort utvalg av Norge Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Norge Drakt Kortermet Eget Trykk.

Manchester United-fansen har tatt til sosiale medier for å smelle Ole Gunnar Solskjærs beslutning om å starte Phil Jones mot Burnley. De røde djevlene vert Sean Dyche-menn onsdag kveld på Old Trafford. Solskjær har valgt å starte Jones sammen med platesignering av Harry Maguire, med Victor Lindelof ute av sykdom. Ighalo ble spurt om han vil gjøre sitt United-trekk permanent i sommer. Imidlertid insisterte spissen for at det vil bli avgjort på slutten av sesongen: 'For nå vil jeg glede meg over tiden min, jeg lever drømmen min og jeg 'jobber hardt.

Norge Tredjedrakt

Stort utvalg av Norge Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Norge Tredjedrakt Eget Trykk.

Havertz - den yngste spilleren som nådde og 100 opptredener i toppnivået i tysk fotball - har fremhevet talentet hans ved å score fem ganger på fire opptredener siden Bundesliga startet på nytt forrige måned. Napoli har motstått forsøk fra øverste europeiske klubber for å lirke Koulibaly vekk fra dem i flere år, men spekulasjonene har igjen forsterket seg foran sommeroverføringsvinduet om at 28-åringen kunne være på vei ut av Napoli.

Norge Fotballdrakt

Stort utvalg av Norge Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Norge Fotballdrakt Eget Trykk.

Han forklarte: 'Jeg tror at hvis du er Manchester United, ser du på dette og sier' ja, du kan være en lovende spiller, men dette er tilbudet. Det er dette du har vist meg at du er verdt '. Jeg tror mange av disse historiene kommer ut fordi han har en ny rådgiver. Franskmannen klarte ikke å skyte av et skudd under dødballen på Old Trafford, som var den tredje seriekampen der United ikke klarte å score etter Marcus Rashfords korsryggskade.

Norge Fotballsett

Stort utvalg av Norge Fotballsett Online, Kjøpe Billige Norge Fotballsett Eget Trykk.

Old Trafford-hierarkiet vet så mye hengsler på dem som kvalifiserer seg til Champions League neste sesong. Det er for øyeblikket tre muligheter for å gjøre det: å avslutte fjerde, vinne Europa League og håpe Manchester Citys to-årige europeiske forbud opprettholdes av Voldgiftsdomstolen for sport og endte på femteplass. I følge MENN kan en ni-sifret sum for Sancho forhandles med en engangsbeløp pluss tillegg. Han sa: 'Det er klart at spillere vil gå, og vi håper at de blir værende, men det er mulig at de også kan forlate. Du har snakket om to spillere som vi ikke helt vet hva som vil skje - de kunne være hos oss, 'Det er klart, og det vil være bra for meg.' Vi får se hva vi vil gjøre i forsvar, midtbane eller angrep. '

Norge Borte Draktsett

Stort utvalg av Norge Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Norge Borte Draktsett Eget Trykk.

Har ikke Pogba / Juve-skjorta. Yup, han støtter tidligere / eksisterende kolleger. Ikke sett andre spillere gjør det. Til kritikerne, hvis du 'er ansatt i selskap, på en latterlig lønn, og ikke har utført en stund (av flere grunner), har du ikke skjorte av teamet du er knyttet til. Heltyggen sa: 'Det har vært mye uberettiget kritikk mot Pogba, for eksempel at han ikke jobber hardt nok, men han ga alltid sitt beste, jeg kan forsikre deg, på hver treningsøkt.

Norge Drakt

Stort utvalg av Norge Drakt Online, Kjøpe Billige Norge Drakt Eget Trykk.

Hislop forklarte at en stor del av Uniteds kraftige bedring i form har vært formen til Marcus Rashford, Anthony Martial og Paul Pogba - sistnevnte av de tre kom tilbake fra skade etter sesongens tre måneders pause. Jenas sa på BBC Radio Live: 'Å ha den fyren som kommer til å score de målene som de hadde tilbake på dagen sammen med [Andy] Cole og [Dwight] Yorke og [Teddy] Sheringham og Solskjær og [Ruud] Van Nistelrooy - [Greenwood] er den etter min mening.

Norge Hjemmedrakt

Stort utvalg av Norge Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Norge Hjemmedrakt Eget Trykk.

Og mens det er mange klubber over hele Europa som er interessert i unggutten, med flere spanske lag, tre italienske sider, to Premier League-klubber og to Bundesliga-antrekk, forblir Dortmund foran på flokken. Imidlertid er den høyrebenede vingen et attraktivt alternativ for mange klubber på grunn av hans allsidighet. Mens han vanligvis spiller på venstre flanke, er han også kompetent på høyre side og kan fylle ut som en midtstopper om nødvendig.