Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Olympique Marseille Drakt

Stort utvalg av Olympique Marseille Drakt Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Drakt Eget Trykk.

Shaw sa: 'Jeg vil ikke si' frykt 'er det rette ordet fordi jeg liker å spille mot slike som Rashy og Martial fordi de' er vanskelige spillere av høy kvalitet, og jeg liker den utfordringen å møte dem. Fernandes har blitt hyllet som kjøp av januarvinduet da de tre målene og fire assistene hans åpnet ni kamper siden signeringen fra Sporting har inspirert et sterkt løp av form for de røde djevlene.

Olympique Marseille Bortedrakt

Stort utvalg av Olympique Marseille Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Bortedrakt Eget Trykk.

Hans største problem kan være å score mål. I LaLiga-tabellen har ingen i den øverste halvdelen et så skånsomt mål med bare scoringer. Og Simeone sa om sin rival på fredag: 'De har vokst mye som en forsvarsstyrke i denne siste etappen av sesongen.' Han har også en tropp som fortsatt er herjet av skade. Joao Felix blir med Diego Costa på sidelinjen og Kieran Trippier har ikke trent. Derimot har Real Madrid luksusen av å forlate skikkelige spillere som Gareth Bale og Rodrygo ut av troppen.

Olympique Marseille Drakt Kortermet

Stort utvalg av Olympique Marseille Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Drakt Kortermet Eget Trykk.

Den franske siden, som sitter syvende i Ligue 1, er underdogs som går i uavgjort og vet at de sannsynligvis vil måtte bygge en første etappe for å opprettholde håpet om å nå en første kvartfinale om 10 år. Juventus og Cristiano Ronaldo traff veien til Frankrike onsdag mens deres Champions League-reise fortsetter, mot Lyon i første etappe av runden av 16. Juve går inn som den tunge favoritten mot et Lyon-lag som har slitt med konsistens og skader. Lyon endte nettopp en fire-kamp uten seiersrekke og sitter på bare sjuendeplassen i Ligue foran dette spillet.

Olympique Marseille Drakt Langermet

Stort utvalg av Olympique Marseille Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Drakt Langermet Eget Trykk.

For Parker, en mann som i øyeblikket er hovedrollen for Foxes - og med senior internasjonale landskamper til navnet hans med England - ville være det foretrukne alternativet da en talisman-kaptein i Villa fremdeles har mye å bevise for klubb og land. Maddison har blitt en av de mest angripende midtbanespillerne i Premier League siden han kom med Foxes fra Norwich i juli 2018. 23-åringens visninger har ført til oppfordringer om en plass i England-laget og også beundrende blikk fra Old Trafford , med United sterkt tippet for å gi et tilbud med store penger.

Olympique Marseille Fotballsett

Stort utvalg av Olympique Marseille Fotballsett Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Fotballsett Eget Trykk.

Kampen vil være den første på Old Trafford bak lukkede dører, og selv om klubben har gjort sitt beste for at den skal se så bra ut som mulig og fans er representert ved bakken, vil det være en merkelig opplevelse for spillerne. Tuanzebe sa om den portugisiske internasjonale midtbanespilleren: 'Bruno har vært en hyggelig fyr, veldig rolig og samlet, han har representert seg godt på den korte tiden han har vært her, han er veldig respektfull og jeg ønsker ham en god karriere i Manchester United.

Olympique Marseille Tredjedrakt

Stort utvalg av Olympique Marseille Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Tredjedrakt Eget Trykk.

Barcelona hadde hovedtyngden av sjansene i første omgang, med Antoine Griezmann, Arthur og Messi alle med klare muligheter. Lovende for katalanerne, men ikke noe håndgripelig og Madrid var alltid farlig på telleren. De benyttet seg av Barcelonas desperasjon og tretthet på slutten, med erstatter Mariano - på sin første ligaopptreden i sesongen - og løp borte fra Samuel Umtiti for å doble vertenes fordel i skadetid.

Olympique Marseille Drakt Barn

Stort utvalg av Olympique Marseille Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Drakt Barn Eget Trykk.

Toko Ekambi kjørte ned til venstre før han skjøt en lav kryssfeltpasning mot den andre flanken. Dembele overlot det til Traore, som formet seg for å skyte før han spilte et herlig omvendt pasning til 21 år gamle Aouar. Den franske toppflyvningen ble avlyst tirsdag etter at statsminister Edouard Philippe erklærte at resten av sesongen ikke ville få lov til å bli spilt i løpet av den tidsrammen som ble foreslått av den franske profesjonelle fotballigaen, som søkte en retur 17. juni.

Olympique Marseille Hjemmedrakt

Stort utvalg av Olympique Marseille Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Hjemmedrakt Eget Trykk.

Etter hvert fikk vertene det målet de fortjente, og det kom på ettertrykkelig måte fra støvelen til Sidnei. Da Betis appellerte for en straffe for en felling på den elektriske Fekir, brøt ballen for forsvareren i boksen, og han sprakk den forbi Courtois og nesten brøt nettet i prosessen. Madrid jevnet seg da Sidnei vendte skurken og tok ut Marcelo i boksen, med Benzema som gikk opp for å ta straffen i stedet for vanlig spot-bøddel Ramos. Kanskje trodde han at å få et mål ville snu formuen.

Olympique Marseille Fotballdrakt

Stort utvalg av Olympique Marseille Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Fotballdrakt Eget Trykk.

Nerazzurri finner seg selv innelåst i en frem-til-en-tittelutfordring med Juventus og Lazio, med forrige helgs 'nederlag mot sistnevnte og presset Conte-mennene til tredje, om enn bare tre poeng bak de regjerende Scudetto-innehaverne. Det har kommet forslag om at 34-åringen kunne komme videre i løpet av en nær fremtid på grunn av de unge spillerne som kom gjennom - ikke minst Martin Odegaard, som har hatt en vellykket lånespråk hos Real Sociedad.

Olympique Marseille Borte Draktsett

Stort utvalg av Olympique Marseille Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Olympique Marseille Borte Draktsett Eget Trykk.

Han la til at han fikk troen til manager Ole Gunnar Solskjær: 'Jeg har bare vært her fem eller seks måneder, og å få tillit til den tiden er åpenbart en god følelse for meg selv. Det gir meg selvtillit å gå inn i spill og måten jeg plasserer meg rundt på stedet. Harry Maguire og Victor Lindelof er 'ikke gode nok' for Manchester United, sier Paul Parker, med de røde djevlene som anses å ha kastet bort penger og gjort en feil i å la Chris Smalling gå ut på lån.