Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Østerrike EM 2024 Bortedrakt

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Bortedrakt Eget Trykk.

Lecce klatrer i mellomtiden ut av serien A-bunnen med seier og har poeng fra kamper, selv om Genoa - laget de sprang og av hvem de nå sitter et poeng foran - har et spill i hånden. Lazio hadde tatt ledelsen i Lecce på tirsdag etter bare fem minutter gjennom spiss Felipe Caicedo, men to headers - fra Khoumar Babacar etter en halvtime fra Filippo Falcos kors, og av Fabio Lucioni fra et hjørne i andre omgang - sørget for seier for hjemmelaget.

Østerrike EM 2024 Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Som rapportert av Goal, klargjør Barca et kontraktstilbud på € 10 millioner (£ 9 millioner / $ 11 millioner) i året når de prøver å lokke ham fra Italia. Inter-visepresident Javier Zanetti tror imidlertid landsmannen hans vil bo i klubben der han ikke har vist tegn til å være ulykkelig. Martinez ankom San Siro sommeren 2018 fra Racing Club og fikk øyet med forestillingene sine foran, selv om han til å begynne med fikk liten spilletid som Mauro Icardis underordnede.

Østerrike EM 2024 Hjemmedrakt

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Hjemmedrakt Eget Trykk.

Lazio tok ledelsen da Marcelo Brozovics mållinje-klarering fra et Adam Marusic-skudd falt i banen til Milinkovic-Savic, som fant en lomme med plass og ledet et sammensatt mål i det nederste hjørnet. Seieren forlot Lazio med poeng, fem bak leder Juventus, med et spill i hånden. De er også ett poeng foran Inter Milan som begynte helgen på andreplass og besøker Udinese senere på søndag.

Østerrike Fotballsett

Stort utvalg av Østerrike Fotballsett Online, Kjøpe Billige Østerrike Fotballsett Eget Trykk.

I forkant av et møte med Southampton på torsdag la Tierney til at hele Arsenal-troppen var helt bak Arteta og hans langsiktige visjon: 'Hver dag i trening vet du at du' skal dit for å jobbe. Jack Wilshere innrømmer at hans avgang fra Arsenal i 2018 kom på et 'trist tidspunkt', med samtaler om forlengelse av kontrakt som hadde vært avholdt før Unai Emery gjorde det klart at det ikke var noe sted for ham på Emirates Stadium.

Østerrike EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

Det kan ikke ha vært noen støttespillere på Stadio San Paolo sist lørdag kveld, men det var nok av mennesker som så på Coppa Italia semifinale andre etappe mellom Napoli og Inter hjemme - og ikke bare fans av de to involverte lagene. Lautaro har en oppkjøpsklausul på € 111 millioner (£ 121 millioner dollar), men den utløper 15. juli, noe som er problematisk for Barca med kontanter, gitt at de fortsatt trenger å selge spillere bare for å oppfylle budsjettkravene for 2019-20.

Østerrike EM 2024 Drakt Dame

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Drakt Dame Eget Trykk.

Inter Milan er ennå ikke overbevist av noen av Barcelonas forslag, men står overfor en umulig kamp for å holde tak i Martinez med spilleren desperat etter å forlate og den økonomiske situasjonen forverres etter uken. Barca har gjort Lautaro til sitt mest markante mål i sommer da de søker en langvarig erstatning for Luis Suarez, som fylte 33 år i januar og er i ferd med å gå inn i det siste året av sin kontrakt på Camp Nou.

Østerrike EM 2024 Fotballdrakt

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Fotballdrakt Eget Trykk.

Et fint, slående samarbeid med Romelu Lukaku på San Siro har Nerazzurri-fansen purring, men det store spørsmålet gjenstår om Lautaro vil flytte til Barca, med argentineren som for øyeblikket er på Blaugranas sommerønskeliste når de planlegger et kontraktstilbud. Barca sies å være opptatt av å inngå en avtale for Martinez til en mye lavere kostnad enn hans rapporterte utgivelsesbestemmelse på 111 millioner euro (£ 97 millioner), med katalanerne som ryktes å være forberedt på å selge Ivan Rakitic, Arturo Vidal og Samuel Umtiti å skaffe midler eller inkludere en eller to av disse spillerne som en del av tilbudet deres til Inter.

Østerrike EM 2024 Tredjedrakt

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Tredjedrakt Eget Trykk.

Flyttingen kom etter at DFL hadde undersøkt Sancho for å ha vist en T-skjorte som sa 'Justice for George Floyd' etter å ha scoret mot Paderborn i forrige uke, men hadde bestemt seg for ikke å sanksjonere ham og andre spillere. Han var ikke i stand til å sikre en ny klubb når han ble en gratis agent i 2017. På samme tid oppfordret president Donald Trump NFL-eiere til å disiplinere alle som ikke respekterte nasjonalsangen, og sa at de skulle 'få den tisle sønnen av banen akkurat nå ... ut. Han 'fyrte av.'

Østerrike EM 2024 Drakt

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Drakt Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Drakt Eget Trykk.

Hans forestillinger har også tilsynelatende fått oppmerksomheten til Barcelona, ​​som står overfor fire måneder uten Luis Suarez, mens det også er blitt hevdet at Manchester City ser på Lautaro som en passende langvarig arving til deres allverdige målscorer Sergio Aguero. Fra Hernan Crespo til Diego Milito til Mauro Icardi, Inter Milan har lenge hatt et mykt sted for argentinske midtstoppere - og i nåværende Lautaro Martinez hadde de kanskje bare funnet det beste av partiet.

Østerrike EM 2024 Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Østerrike EM 2024 Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Østerrike EM 2024 Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Fra de Landslags tilbyr vi Østerrike EM 2024 hjemmedrakter, Østerrike EM 2024 bortedrakter, Østerrike EM 2024 tredjedrakter og langermet EM 2024 fotballdrakter til barn og dame. Billige Arsenal fotballdrakter salg på nett. Få høy kvalitet hjemme/borte/tredje Arsenal draktsett fotball, VM 2024 drakt i Kortermet/Langermet her.