Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Polen EM 2024 Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Polen EM 2024 Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Klubben så sitt viktigste overføringsmål, Erling Braut Haaland bli med Borussia Dortmund 1. januar, og da tiden løp ut i vinduet, kjempet de for å fange andre mål, med mislykkede forsøk på Paris Saint-Germain-spissen Edison Cavani og Bournemouth 's Joshua King. Igahlo dro til Kina på slutten av kampanjen og likte tre vellykkede sesonger i Østen, men forseglet et overraskende seks måneders lån til United i slutten av januar for å komme tilbake til England.

Polen EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Polen EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

Til tross for at de er i en sterkere økonomisk stilling enn de fleste av sine rivaler, er Old Trafford-tjenestemenn klar over at overføringslandskapet har endret seg, så vil måtte tenke nøye gjennom hvordan de bruker pengene sine på nye spillere. Forlengelsen av Odion Ighalos låneavtale fra Shanghai Shenhua - som skulle utløpe i slutten av mai - og Marcus Rashfords retur fra skade har lettet behovet for å rekruttere en ny spiss i neste vindu.

Polen EM 2024 Drakt Kortermet

Stort utvalg av Polen EM 2024 Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Drakt Kortermet Eget Trykk.

Han sa: 'Begge de to cupkampene du snakker om, seriekampen som vi hadde [hjemme mot dem] og bortekampene som vi har hatt mot [Manchester] City i det siste, de gir oss tro på at vi kan dra til vanskelige steder og få resultater. Og med en økning i Dybalas aksjer, spør Di Marzio ikke bare om United vil ha penger til å sikre seg et flytting i det nåværende klimaet, men også om Juventus ville være villig til å la ham forlate.

Polen EM 2024 Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Polen EM 2024 Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Manchester United tapte 2-0 mot Liverpool i Premier League i ettermiddag takket være mål fra Virgil van Dijk og Mohamed Salah. De røde djevlene hadde sjansene sine med at Anthony Martial manglet en fra kloss hold som kunne ha endret hudfargen på ettermiddagen. Harry Maguire og David de Gea følte rumpa av Roy Keane 's flak ved halvtid da Sky Sports pundit slapp løs på sitt tidligere lag på den måten de innrømmet på Tottenham Hotspur stadion.

Polen Fotballsett

Stort utvalg av Polen Fotballsett Online, Kjøpe Billige Polen Fotballsett Eget Trykk.

I følge Sky Sports vil Matic imidlertid ikke bare bo på Theatre of Dreams i et år til - men klubbsjefer diskuterer en ytterligere ny kontrakt med den tidligere Chelsea-ødeleggeren. Manchester Uniteds eiere Glazers er angivelig engstelige for muligheten for å gå glipp av Champions League i en sesong og holder øye med Mauricio Pochettino med tanke på potensielt å utnevne den tidligere Tottenham-sjefen. Pochettino skal sies å ha fortalt venner at han planlegger å gå tilbake til ledelsen i sommer, med Premier League som hans foretrukne destinasjon.

Polen EM 2024 Fotballdrakt

Stort utvalg av Polen EM 2024 Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Fotballdrakt Eget Trykk.

Han la til: 'Dette virker som en merkelig situasjon, men jeg tror vår erfaring med hvordan overføringer fungerer og hvordan spillere får slike trekk, vil si at Pogba selv og Raiola som hans agent ikke gjør noe for dem som har skjedd. angående potshots tatt i media fra Raiola til Ole Gunnar Solskjær, og deretter den plutselige reversering av disse kommentarene. Han har scoret mål på 31 opptredener i alle konkurranser, og han har ikke engang spilt for United siden januar etter at han fikk et dobbelt stressbrudd i ryggen da han kom til som en erstatter mot Wolves.

Polen EM 2024 Drakt Dame

Stort utvalg av Polen EM 2024 Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Drakt Dame Eget Trykk.

Som et resultat er United villige til å gi Solskjær resten av sesongen for å prøve å sikre seg kvalifisering til Champions League enten ved å avslutte på en topp-fire plass eller ved å vinne Europa League. De tar på seg League One-siden Tranmere i fjerde runde av FA-cupen i dag (15:00), og foran kampen insisterte Solskjær på at spillerne hans var klare til å få slutt på deres dårlige løp etter påfølgende nederlag.

Polen Borte EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Polen Borte EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Polen Borte EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Klubben har vært knyttet til lånetrekk for Islam Slimani og Odion Ighalo, men foreløpig er det lite action bak kulissene til tross for at det bare er noen dager igjen før slutten av overgangsvinduet 31. januar. Hvis United akter å fremmer interessen for Slimani, kan det hende de har forlatt det for sent å forhandle om løslatelse fra hans eksisterende låneavtale i Monaco fra Leicester City. Med mindre siden opplever et dramatisk formtap før sesongslutt, forventer de å beholde Solskjær som manager, noe som betyr at eventuelle overføringer kan bli utsatt til sommeren, med James Maddison og Jadon Sancho øverst på overgangskomiteens kortliste.

Polen EM 2024 Hjemmedrakt

Stort utvalg av Polen EM 2024 Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Hjemmedrakt Eget Trykk.

Raiola ga ikke navn på hvilken spiller han vil ta til Bernabeu, men la til: 'Jeg er i kontakt med [Real general director] Jose Angel Sanchez, og jeg elsker å diskutere fotball og FIFA-spørsmål med ham fordi hans mening interesserer meg. Pogba har stått på sidelinjen det meste av sesongen. VM-vinneren har kjempet for å komme seg etter en ankelskade, noe som har begrenset mulighetene hans til bare åtte opptredener for United i løpet av denne kampanjen.

Polen EM 2024 Drakt

Stort utvalg av Polen EM 2024 Drakt Online, Kjøpe Billige Polen EM 2024 Drakt Eget Trykk.

Det har kommet forslag som United vil se på for å binde Henderson ned til en ny avtale også for å avverge interesserte frier som kan tilby mer umiddelbare førstelagsminutter, og hindre ham i å gå på lån igjen. Skulle Henderson se seg selv som Uniteds nr. 1 denne gangen neste år, kan de 20-tiden mestere i England ha et problem, gitt De Gea vil være vanskelig å selge på en så stor kontrakt. Han er angivelig den høyest betalte keeperen i verdensfotball.