Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Porto Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Porto Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Porto Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Leeds er på utkikk etter nye forsvarsspillere om sommeren, da Ben White planlegger å returnere til Brighton når lånetiden går ut på Elland Road på slutten av sesongen, mens Gaetano Berardi snart vil være uten kontrakt. En uttalelse fra EFL lyder: 'Det primære målet, for å beskytte konkurranseintegritet, er å levere en vellykket avslutning på sesongen 2019/20, med forbehold om den overordnede prioriteringen rundt helse og velvære.

Porto Drakt

Stort utvalg av Porto Drakt Online, Kjøpe Billige Porto Drakt Eget Trykk.

Leeds er en klubb som vil være opptatt av at suspensjonen av denne sesongen ikke skal bli kansellert, ettersom de er ett poeng som er klare for toppen av mesterskapet og på vei mot en retur til Premier League etter et 16-års fravær. Leeds Uniteds dårlige mesterskapsform er nede i Marcelo Bielsas intense treningsøkter ifølge den tidligere forsvareren Alex Bruce. De hvite har ødelagt en 11-poengs fordel siden desember for å klamre seg til andreplassen ovenfor Fulham på målforskjell.

Porto Bortedrakt

Stort utvalg av Porto Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Porto Bortedrakt Eget Trykk.

Det var det siste strået for Bristol-eieren, Stephen Lansdown, som umiddelbart avsluttet Johnsons trollformann på Ashton Gate. Markedssjef i Bristol City, Mark Ashton, sa: 'Vi erkjenner det enorme arbeidet Lee har lagt ned de siste fire-og- et halvt år for å flytte denne klubben fremover, og vi takker ham for all hans innsats. Mens verdensmesterskapet under kastet mange overraskelser, var en av de største Sør-Korea som fant seg i finalen mot eventuelle vinnere, Ukraina. Den asiatiske siden hadde en spiller i stor grad å takke for den suksessen: Lee Kang-in.

Porto Borte Draktsett

Stort utvalg av Porto Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Porto Borte Draktsett Eget Trykk.

To av disse engelskmennene kombinerte for spillets første sjanse på seks minutter. Leicester s Harvey Barnes er imidlertid ikke ment å være forsyningslinjen for Ings, men det var hans feilaktige pasning som satte spissen klar for bare Kasper Schmeichel å lagre. Ayoze Perez startet farten med et raskt frispark over toppen, og som han gjør, ga Vardy jakt med dem i jakten gjengitt tilskuere. Fortsatt var det mye arbeid som skulle gjøres, og 33-åringen serverte det mest innbydende krysset for takknemlig mottaker Dennis Praet til å slå inn på borterste stolpe.

Porto Drakt Dame

Stort utvalg av Porto Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Porto Drakt Dame Eget Trykk.

Premier League-sjef Richard Masters avslørte imidlertid i løpet av helgen at de vil diskutere muligheten for å fjerne nedrykk på kommende møter. Kommentarene er grunn til bekymring rundt Elland Road. De er desperate etter å få kampanjen i gang, ettersom de for øyeblikket er et poeng klart i toppen, og syv poeng foran Fulham, som er tredje plassert, da de ser ut til å forsegle sin retur til Premier League etter en 16-års ventetid.

Porto Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Porto Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Porto Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

I løpet av torsdagens pressekonferanse sa Rodgers: 'Det er absolutt ingen tvil om (at Premier League-spill bør være suspendert), fra et logisk perspektiv. Det er også folkehelse og etisk side. Som en del av Premier Leagues opprinnelige regler forrige uke, var det ingen håndtrykk mellom Leicester City og Aston Villa-spillerne i mandagens uavgjort mellom de to sidene, i et forsøk på å forhindre mulig spredning av sykdommen mellom spillerne.

Porto Drakt Barn

Stort utvalg av Porto Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Porto Drakt Barn Eget Trykk.

Luke Ayling volleyet over tverrliggeren på et stykke på halvtid, før Ezgjan Alioski så en nær innsats som ble frastøtt av Rafael Cabral øyeblikk senere. Syv minutter etter pause skjøt Costa skudd fra meter ut, men Hernandez 'avgjørende øyeblikk kom snart da han smashet inn et mål som hevet taket utenfor Elland Road. Den aldrende playmakeren - han er på et par måneder - viste seg nok en gang å være over mye av den uendelige bransjen som så kjennetegner mesterskapet. Da Costa pent la ballen inn i Hernandez 'bane, slo han en lav høyre fot skudd som Moore blokkerte.

Porto Drakt Langermet

Stort utvalg av Porto Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Porto Drakt Langermet Eget Trykk.

Det har blitt hevdet at QSI ser Leeds som et langsiktig prosjekt, og selv om de kanskje kjøper en innledende minoritetsandel i Yorkshire-klubben, kan det være for å sikre en majoritetsandel på et eller annet tidspunkt. Radrizzani har allerede sikret utenlandske investeringer i klubben da han solgte en eierandel på 10 prosent til 49ers Enterprises, som er en investeringsenhet tilknyttet NFL-franchisen San Francisco 49ers.

Porto Fotballsett

Stort utvalg av Porto Fotballsett Online, Kjøpe Billige Porto Fotballsett Eget Trykk.

Med Villa, Watford, Everton, Brighton og Palace som kommer i løpet av de neste fem for Leicester, er det en reell sjanse for Rodgers side å sikre den ettertraktede Euro-plassen - noe de har fortjent store deler av sesongen. De møttes i semifinale-fasen av League Cup i 2000, da Matt Elliott drev Leicester inn i finalen med en stjerneskjerming på andre ben før de slo Tranmere 2-1 i finalen på Wembley - med Elliott som scoret begge målene.

Porto Fotballdrakt

Stort utvalg av Porto Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Porto Fotballdrakt Eget Trykk.

Mesterskapklubber har så langt gjennomført fire testerunder og positive tilfeller er funnet. Neste resultatresultat blir kunngjort i helgen og kan være avgjørende for sjansene for å starte sesongen 20. juni, ettersom de vil være de første testene som er fullført etter at alle klubber har kommet tilbake til kontaktopplæring. Leeds er desperate etter å få igang kampanjen, ettersom de for øyeblikket er et poeng klart i toppen, og syv poeng foran Fulham, som er tredje plassert, da de ser etter å forsegle sin retur til Premier League etter en 16-års ventetid.