Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Portugal EM 2024 Hjemmedrakt

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Hjemmedrakt Eget Trykk.

Det må sies at Aurier gjør inntrykk på andre deler av spillet sitt, og det er en grunn til at Mourinho har holdt ham på siden. Han er kreativt imponerende og klarte med rette å slå Kieran Trippier ut av laget og over til Atletico Madrid med sine skjermer. . Det nye året er bare noen timer gammelt, men allerede VAR har tatt sin første kontroversielle avgjørelse fra 2020 ved å utelukke Jack Grealishs mål mot Burnley - fordi Aston Villa-spiss Wesleys HEEL ble bedømt til å ha vært i en offside-posisjon.

Portugal Hjemme EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Portugal Hjemme EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Portugal Hjemme EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Antonucci kom til Roma som ung og signerte sin første profesjonelle kontrakt i 2017. Han debuterte sin profesjonelle januar i det følgende, og hjalp Edin Dzeko til Romaens utligning i en 1-1 Serie A uavgjort med Sampdoria. Siden han flyttet til City, har Sterling vunnet to Premier League-titler og dukket opp til en av de mest blendende angriperne i Premier League, spesielt siden Pep Guardiola ankom som manager i 2016.

Portugal EM 2024 Drakt Kortermet

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Drakt Kortermet Eget Trykk.

I tillegg til Estudiantes, ville Messis 'gutteklubb Newell' s Old Boys sikkert være i ligningen hvis han skulle vurdere en retur til hjemlandet, mens slike som Boca Juniors og River Plate muligens kan appellere. Den tidligere Barcelona-stjernen Rivaldo har snakket om det økonomiske insentivet for alle involverte hvis Messi skulle koble seg opp med sin evige rival Cristiano Ronaldo på Juventus, selv om en slik hendelse virker svært usannsynlig.

Portugal EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

Denne uttalelsen kom etter at Bale gjorde sitt første opptreden i tre La Liga-kamper etter en brystinfeksjon og ankelproblem, med at vingen hadde savnet kamper denne sesongen på grunn av skade eller suspensjon. Det er mer sannsynlig at Paul Pogba blir med Juventus i stedet for Real Madrid hvis han bestemmer seg for å forlate Manchester United på slutten av denne sesongen. Det er synet av Bacary Sagna, den tidligere Arsenal og Manchester City-forsvareren som var lagkamerat til Pogba med det franske landslaget mellom 2013 og 2016.

Portugal Borte EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Portugal Borte EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Portugal Borte EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Wijnaldum vil imidlertid ikke delta i klubbens FA Cup fjerde runde replay neste måned, og heller ikke noen av hans andre førstelagere, etter at manageren hans utelukket å utdanne en seniorside mot Shrewsbury Town. Klopp har bekreftet at han ikke deltok i kampen og at ungdomslagssjef Neil Critchley vil ha ansvaret i stedet - for andre gang denne termin etter at klubben fant seg på feil avslutning av sesongplanen nok en gang.

Portugal EM 2024 Bortedrakt

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Bortedrakt Eget Trykk.

Serie A hadde tidligere bekreftet at ligaen ville starte på nytt - med de fire enestående kampene igjen å spille fra den utsatte kampuka - helgen 20-21 juni, med Coppa Italia-finalen bekreftet for 17. juni. Ligaen begynner med to kamper 20. juni, med Torino som vertskap for Parma mens Cagliari besøker Verona. Atalanta vil deretter være vertskap for Sassuolo dagen etter, mens Inter tar på seg Sampdoria også 21. juni.

Portugal EM 2024 Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Den brasilianske internasjonalen nikket hjem en leveler for Spurs i løpet av sekunder etter at han gikk av benken, men sa om de kaotiske scenene i avslutningsfasen: 'Det var sprø [da City-målet ble utelukket]. Det var i siste øyeblikk og jeg trodde den var ferdig når den gikk inn. Flick 's menn hevdet en 3-0-seier i den første etappen for å sette dem i bokssetet for å komme videre til kvartfinalen, med Liverpool-manager Jurgen Klopp nylig erklærte Bayern som en av favorittene til konkurransen.

Portugal EM 2024 Tredjedrakt

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Tredjedrakt Eget Trykk.

Imidlertid har tilbakekomsten av den gigantiske midtforsvaret vekket en viss spenning foran spillet som gjenopptas, med Gazzetta dello Sport som hyller svensken på deres forside som 'Star Wars Ibra', som har blitt 'ønsket velkommen som en stjerne.' Andre etappe av Champions League-suksessen mellom PSG og Dortmund i Frankrike går foran supportere, mens sammenstøt mellom Sevilla-Roma, Olympiacos-Wolves og Valencia-Atalanta også vil se fansen sperret ute.

Portugal EM 2024 Drakt Dame

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Drakt Dame Eget Trykk.

Kane ville definitivt spilt mange flere toppspill-kamper - og nesten helt sikkert scoret flere mål - hadde det ikke vært for en rekke skader. Før fotball ble suspendert, hadde han vært ute siden nyttårsdag, etter å ha gjennomgått kirurgi på et hamstringproblem, mens han har blitt slått av en streng ankelproblemer de siste tre sesongene. Kane hevdet å være nær topp kondisjon etter forrige tirsdagens landemerkeopptreden - nyheter som vil glede Spurs-sjef Jose Mourinho. I en alder av 26 år skulle Kane ha mange fruktbarere år foran seg. I kjølvannet av scoringen mot Hammers beskrev han sin nåværende avkastning som 'god, men kan alltid være bedre' og snakket ambisiøst om å nå 200 ligamål 'før heller enn senere'. Hvis han skulle oppnå den bragden, ville han bli med i en eksklusiv klubb som inneholder tidligere England-kapteiner Alan Shearer (260) og Wayne Rooney (208), selv om 32 år gamle Aguero (180) kan slå ham for det.

Portugal EM 2024 Drakt

Stort utvalg av Portugal EM 2024 Drakt Online, Kjøpe Billige Portugal EM 2024 Drakt Eget Trykk.

De så på kortsiktige alternativer som Paris Saint-Germain 's Edinson Cavani, som så ut til å være med i Atletico Madrid, men nå vil bevege seg for ingenting om sommeren, Napoli' s Dries Mertens og Salomon Rondon fra Dalian Yifang i Kina. Det sa ikke mye for Lampards tro på back-up-spissen Michy Batshuayi som han valgte å ta på Ross Barkley for Abraham syv minutter fra tiden. Husk at resultatet var fint balansert til 2-2 og Leicester var på topp.