Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

RB Leipzig Drakt Dame

Stort utvalg av RB Leipzig Drakt Dame Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Drakt Dame Eget Trykk.

Ekte Zaragoza-midtbanespiller Shinji Kagawa har avslørt at Jurgen Klopp fortalte ham at Borussia Dortmund slo Bayern München til Bundesliga-tittelen i løpet av parets tid på Signal Iduna Park fordi den japanske landskampen var med i laget. Den nåværende Liverpool-sjefen tilbrakte syv år med Dortmund, og vant den tyske toppnivået ved to påfølgende anledninger og opprørte den opplevde naturlige orden om at Bayern München alltid vil løfte tittelen.

RB Leipzig Drakt Kortermet

Stort utvalg av RB Leipzig Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Drakt Kortermet Eget Trykk.

Klopp er imidlertid motvillig til å avsløre identiteten til målene sine og forteller til Sky Sports of the Werner-praten: 'Jeg foretrekker at når spillerne snakker om oss, de er positive, i stedet for å si' det er den siste klubben jeg noen gang vil gå til '. Sportslig leder Hasan Salihamidzic la til: 'Han hadde ansvaret for U17s i to år, med overbevisende sportslige resultater og en positiv lagutvikling. Jeg er overbevist om at Miro passer veldig godt inn i trenerteamet til Hansi Flick og kan også bli en viktig kontakt for våre spillere med hans erfaring og sin idé om fotball. '

RB Leipzig Bortedrakt

Stort utvalg av RB Leipzig Bortedrakt Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Bortedrakt Eget Trykk.

Han har tidligere fortalt SPORF om Van Dijk: 'Det er rart fordi han ikke har vært på scenen så lenge disse navnene vi nevnte - John Terry, Rio Ferdinand, disse karene var der i lang, lang tid. Kompany utgjør en del av den største debatten etter å ha tilbrakt minneverdige år i City, og den trylleformularen gjorde det mulig for ham å få tak i fire Premier League-titler, med Liverpool i håp om at det snart blir gitt grønt lys for at de skulle få en første.

RB Leipzig Ny Drakt

Stort utvalg av RB Leipzig Ny Drakt Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Ny Drakt Eget Trykk.

Mbappe var ledende målscorer i divisjonen på 18 mål, nivå med Monaco-spiss Wissam Ben Yedder. Ligue bekreftet imidlertid via sin offisielle hjemmeside torsdag at Mbappe vil bli anerkjent som sesongens toppscorer da alle målene hans kom fra åpent spill, mens tre av Ben Yedder var straffe. Premier League-ledere Liverpool er også en av klubbene som er forbundet med et trekk for Mbappe, men den tidligere Reds-spissen John Barnes er usikker på at den franske internasjonalen vil passe bra på Anfield.

RB Leipzig Hjemme Draktsett

Stort utvalg av RB Leipzig Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Han sa til Radio Musica TV: 'Hvis ligaen gjenopptas, vil Napoli neppe kvalifisere seg til neste Champions League, så den napolitanske klubben vil bli tvunget til å gi fra seg noen viktige spillere - de mest kvalifiserte er Fabian [Ruiz] og Koulibaly.' Klopp er mangler bare ett stykke for å fullføre en stratosfærisk tropp og Koulibaly-Van Dijk-sammenkoblingen kan bli en stor barriere. Den tidligere Reds-midtbanespilleren Don Hutchison har fortalt ESPN om deres potensielle sammenkobling: 'Jeg tror at hvis Koulibaly kommer inn gjennom døra på Liverpool og han spiller sammen med Virgil van Dijk, tror jeg at du pakker tittelen der oppe.

RB Leipzig Drakt Langermet

Stort utvalg av RB Leipzig Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Drakt Langermet Eget Trykk.

Bryant brukte berømt et privat helikopter for å reise tilbake til hans dager som stjernespiller i LA Lakers basketlag, da han pendlet til spill i hele USA i en Sikorsky S-76-helikopter, opplyser nettstedet for kjendisenes TMZ. Bryant var den yngste spilleren i NBA-historien og nådde 30 000 karrierepoeng, og slo milepælen i alderen 34 år og 104 dager. Han overgikk Jerry West som Lakers 'ledende poengpoeng hele tiden i februar 2010 og har den felles mest All-Star MVP-priser - bundet med Bob Pettit på fire.Bryant vant også olympiske gullmedaljer som medlem av det amerikanske landslaget i Beijing 2008 og London 2012.Bryant oppnådde også suksess fra banen med sin film 'Dear Basketball' som vant Oscar for Beste animerte kortfilm.

RB Leipzig Borte Draktsett

Stort utvalg av RB Leipzig Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Borte Draktsett Eget Trykk.

Zinedine Zidane vil bli gitt mer penger å bruke, med det aller beste talentet på markedet som alltid er av interesse for La Liga-gigantene. Razziaer på Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund og Bayer Leverkusen har blitt omtalt for en trio spennende unge utøvere med mye potensiale. En spiller som definitivt vil være på farten de kommende ukene, er Kroos 'landsmann Mario Gotze. Mannen som nettet vinnermålet for Tyskland i VM-finalen i 2014 skal løslates av Borussia Dortmund på slutten av kontrakten.

RB Leipzig Drakt Barn

Stort utvalg av RB Leipzig Drakt Barn Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Drakt Barn Eget Trykk.

Ulike klubber har blitt innspilt for Aubameyang, han forlater Arsenal, fra Manchester United til Barcelona, ​​men Warnock mener Liverpool bør være i miksen for et annet velprøvd alternativ for å konkurrere med Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane. Arsenal håper fortsatt at Aubameyang kan snakkes om å utvide tilknytningen til dem, men klokken tikker foran neste overgangsvindu, og mange har antydet at den erfarne spissen vil søke en ny utfordring i et forsøk på å fange flere store sølvtøy i sistnevnte stadier av karrieren.

RB Leipzig Drakt

Stort utvalg av RB Leipzig Drakt Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Drakt Eget Trykk.

Caldwell sier imidlertid at Reds 'beslutning om å spille uten førstelagsspillere kostet Shrewsbury dyrt, og ødela anledningen mens den påvirket den økonomiske gevinsten klubben fikk for å forsegle svaret. Det er ikke den eneste gangen Klopp og Liverpool har valgt å felt en svekket side denne sesongen, da de røde 'U-23-ene ble også kastet til aksjon i Carabao Cup da seniorlaget hevdet klubb-VM i desember. Den kampen var mye mindre vellykket for Liverpool, som ble slått 5-0 av Aston Villa.

RB Leipzig Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av RB Leipzig Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige RB Leipzig Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Da han ble spurt om hvordan troppen hans formet seg mot sin første armatur i 2020, sa Liverpool-sjefen på en pressekonferanse torsdag: 'Alt på en god måte, men av langtidsskadene, er ingen tilbake. Ox [Alex Oxlade- Chamberlain] Joel [Matip], Fabinho er fremdeles ute. Klopp står fritt til å legge til nye spillere i sine rekker nå som overgangsvinduet i januar er åpent, med Takumi Minamino den første mannen gjennom Anfield-inngangene etter å ha forseglet en bryter fra Red Bull Salzburg.