Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Real Madrid Borte Draktsett

Stort utvalg av Real Madrid Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Real Madrid Borte Draktsett Eget Trykk.

Den tidligere Bafana Bafana-spissen er åpen for å komme tilbake til PSL etter å ha blitt koblet med trenerjobben Orlando Pirates før den tyske taktikeren Jozef Zinnbauer ble utnevnt til ny Bucs hovedtrener i desember i fjor. Bildeteksten 'Dagens' skoletime - historie ', med en lattermild emoji, ble 30-åringen avbildet overfor barna sine som hadde en balaclava - bilder synonymt med IRA. En online-begjæring ble startet for å be Stoke om å avskjedige McClean for sin handlinger.

Real Madrid Drakt Kortermet

Stort utvalg av Real Madrid Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Real Madrid Drakt Kortermet Eget Trykk.

Den argentinske vingen tilbrakte bare en sesong på United før han dro til PSG i en avtale på 44,3 millioner pund i august 2015. I løpet av sin tid i den franske hovedstaden til dags dato har han vunnet ni store utmerkelser - inkludert tre Ligue 1-titler. Han vant ingenting med United. Mens andre klubber har startet kampanjer for å utlevere NHS-ansatte gratisbilletter til kamper når fotballen gjenopptas, og andre har gitt til matbanker i deres lokale områder som tidligere hadde stolt på donasjoner av kampdag.

Real Madrid Fotballsett

Stort utvalg av Real Madrid Fotballsett Online, Kjøpe Billige Real Madrid Fotballsett Eget Trykk.

Seks år på er McNeil Sean Dyche 's mann til dødballsituasjoner, og siden hans første lags gjennombrudd i begynnelsen av forrige sesong, har han wowed Turf Moor trofast - med sin kryssingsevne spesielt et lysende lys . Til tross for sine jevnlige prestasjoner - han har startet hvert eneste Burnley-spill i Premier League denne sesongen - vil en oppfordring til Gareth Southgates seniorside for Euro 2020 kanskje være en bro for langt på dette tidspunktet.

Real Madrid Ny Drakt

Stort utvalg av Real Madrid Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Real Madrid Ny Drakt Eget Trykk.

Siden Solskjær fikk managerens jobb etter Mourinhos avskjed i desember 2018, har han vært fast bestemt på å få med seg akademietalent, og nordmannen er fortsatt opptatt av å holde hjemmegrønne spillere i troppen. McTominay har gjort opptredener for førstelaget siden debuten mot Arsenal i 2017 og har scoret seks mål. Hans siste var Uniteds andre i deres derbydagseier mot Manchester City i mars.

Real Madrid Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Real Madrid Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Real Madrid Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Premier Leagues avbrudd kom på et tidspunkt da Uniteds form hadde opplevd en betydelig opptur, Reds-innspillingen vant over Chelsea og Manchester City i de siste ukene før handlingen stoppet opp. McTominay var også på vei tilbake til full kondisjon etter en permittering av en skade; men han har prøvd å være så aktiv som mulig under låsingen. McTominay la til at han var i lockdown: 'Jeg har hatt en treningspartner, Callum, som' stiller meg spørsmålene, og vi har hatt en veldig god uke eller to med å trene og spise god mat, og holde oss på toppen av den.

Real Madrid Drakt Barn

Stort utvalg av Real Madrid Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Real Madrid Drakt Barn Eget Trykk.

Juventus forbereder seg på å reise til Hellas Verona i helgen, mens oppmerksomheten snart vil bytte til deres siste 16-uavgjort mot Lyon i Champions League, et spill Chiellini vil være målrettet om å komme tilbake i tide for. Midt i alle spørsmålene om hans svik mot Napoli, langfingeren hilsen han en gang rettet mot Juventus-fansen og hans valgte touchline-antrekk, ble Maurizio Sarri spurt om hva som hadde gått galt hos Chelsea.

Real Madrid Drakt

Stort utvalg av Real Madrid Drakt Online, Kjøpe Billige Real Madrid Drakt Eget Trykk.

Pochettino har vært sterkt knyttet til en flytting til Manchester de siste månedene - men mange trodde at det ville være United som ville snappe ham opp gitt deres mangeårige interesse for ham og midt i et økende press på nåværende Red Devils-sjef Ole Gunnar Solskjær. Til tross for UEFAs kunngjøring om at klubben har fått forbud mot å konkurrere i Europa for sesongen 2020-21 og 2023-2024, har City sagt at de vil anke kjennelsen som kan endre løpet av klubbens nærmeste fremtid i Europa.

Real Madrid Drakt Dame

Stort utvalg av Real Madrid Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Real Madrid Drakt Dame Eget Trykk.

Han stilte opp seks ganger for U23-laget i Premier League og ble også kåret på benken sammen med en rekke akademikkspillere til Uniteds UEFA Europa League-kamp borte mot Astana i Kasakhstan i november i fjor. Den tidligere F1-sjåføren Martin Brundle spekulerte like etter at Verstappenes nye kontrakt ble kunngjort tidligere i år at Red Bull-bakmenn Dietrich Mateschitz kan ha trukket seg fra sporten hadde Mercedes eller Ferrari lokket ham bort.

Real Madrid Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Real Madrid Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Real Madrid Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Kylian Mbappe bør bo på Paris Saint-Germain i en sesong til før han vurderer en overgang til Real Madrid, ifølge eks-Frankrikes internasjonale Bacary Sagna, som mener hans landsmann har en reell mulighet til å vinne Champions League med PSG. Kylian Mbappe er så rask at han får lagkameratene til Paris Saint-Germain til å 'se ut som barn' i et løp med Usain Bolt, sier Ander Herrera, med den talentfulle 21-åringen som er tippet for å lande Ballon d 'Eller på noen scene.

Real Madrid Fotballdrakt

Stort utvalg av Real Madrid Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Real Madrid Fotballdrakt Eget Trykk.

Mens Newcastle forventes å fortsette dialogen med spilleren gitt situasjonen som haster, sier kildene imidlertid at det er liten sjanse for at de dobler det opprinnelige tilbudet på £ 15 000 per uke for å matche Serie A-klubben. Men med avtalen på 300 millioner pund som fremdeles venter på Premier League-godkjenning, har Longstaff blitt liggende i limbo og frykt for at hans dager på Newcastle kan bli nummerert. Udinese måtte betale Magpies et kompensasjonsgebyr på rundt £ 400.000.