Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Romania Fotballsett

Stort utvalg av Romania Fotballsett Online, Kjøpe Billige Romania Fotballsett Eget Trykk.

United er det eneste laget som tar poeng av Liverpool denne sesongen i Premier League. Tilbake i oktober trakk de 1-1 på Old Trafford etter at Marcus Rashfords innsats ble avlyst av en sen Adam Lallana-streik. Jurgen Klopp var i et jovialt humør da han stilte spørsmål under sin pressekonferanse før Shrewsbury, og fortalte en reporter at han var i ferd med å stille et 'spørsmål' om Liverpools blemmende titteltillegg.

Romania EM 2024 Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Romania EM 2024 Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Romania EM 2024 Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Siden han tapte 1-0 til Atletico Madrid på Wanda Metropolitano i den første etappen av deres siste Champions League-kamp 18. februar, slo Liverpool West Ham 3-2 på Anfield, ble slått 3-0 borte mot Watford og nå 2- 0 borte til Chelsea. Vanlige startere, Mohamed Salah og Roberto Firmino, ble lagt ned på benken før de kom på sent, og Klopp var opptatt av å belønne akademiprodukter som Curtis Jones og Neco Williams gitt sin form til dette punktet.

Romania Hjemme EM 2024 Draktsett

Stort utvalg av Romania Hjemme EM 2024 Draktsett Online, Kjøpe Billige Romania Hjemme EM 2024 Draktsett Eget Trykk.

Mane var opprørt over egypteren og måtte roes ned av andre spillere da han ble byttet ut, noe som antydet et underliggende problem med paret - som avsluttet som felles toppmålsscorer sist sesong. Begge stjernene prøvde å spille rykter om en rift etter spillet, og Mane hevdet problemet var 'bak oss', og Klopp insisterte på at han håndterte situasjonen raskt ved å bringe begge spillerne inn på kontoret sitt separat for et 'hjerte-til-hjerte' '.

Roma Drakt Barn

Stort utvalg av Roma Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Roma Drakt Barn Eget Trykk.

Manchester City: Selv med en to-målsledelse, er det fortsatt ikke sannsynlig at Pep Guardiola vil ta lett på dette. Spesielt med tittelkampen i Premier League på ganske mye tidspunkt, handler det nå om å fokusere på Champions League og hjemmecuper. Hvilken bedre måte å bygge fart på, enn ved å slå din største rival igjen? Manchester City har sjansen til å garantere deres sikkerhet fra nedrykk med noe annet enn tap på søndag. De inntar Manchester United klokka 12:30. ET på Old Trafford etter en uke fri. Så lenge Man City ikke taper, er de garantert sikre fra nedrykk denne sesongen.

Romania EM 2024 Bortedrakt

Stort utvalg av Romania EM 2024 Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Romania EM 2024 Bortedrakt Eget Trykk.

Etter fem og et halvt intense cellegiftkurs så det ut til at William var på vei til bedring før han ble kalt tilbake til sykehus i begynnelsen av denne måneden før foreldrene hans ble fortalt at kreften tragisk hadde spredd seg. Forsvarer Trent Alexander-Arnold og den kommende midtbanespilleren Curtis Jones ble født i byen, mens slike som Neco Williams og Ben Woodburn har vært i klubbens akademi fra barneskolealder.

Roma Ny Drakt

Stort utvalg av Roma Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Roma Ny Drakt Eget Trykk.

Pep Guardiola har sagt at han ikke vil prioritere cupene - det inkluderer Champions League, som fortsatt er den eneste konkurransen som han ennå ikke har vunnet med Blues og er den som ettertraktes av klubbens hierarki mer enn noen annen. Hans største frykt er at hans side kan miste fokuset i Premier League og gå glipp av topp fire, akkurat som tidligere tittelvinnere Chelsea og Leicester City har gjort etter at deres respektive forsvar kollapset.

Roma Drakt Langermet

Stort utvalg av Roma Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Roma Drakt Langermet Eget Trykk.

Bak seg har United en rekke yngre keepere, inkludert Joel Pereira, Kieran O 'Hara, Alex Fojticek og Matej Kovar, og neste trinn i deres utviklingsveier vil også måtte kartlegges. Bortsett fra Daniel James og Jesse Lingard (hvor sistnevnte ofte brukte en angripende midtbanespiller), har United ikke mange wingere til rådighet, med spissere som Marcus Rashford og Mason Greenwood ofte brukt ute i stedet.

Romania EM 2024 Drakt Barn

Stort utvalg av Romania EM 2024 Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Romania EM 2024 Drakt Barn Eget Trykk.

Dortmund er absolutt godt lager i midtbaneavdelingen. De har nettopp gjort et permanent lån fra Juventus fra Emre Can, som går sammen med Axel Witsel, Julian Brandt, Thomas Delaney og Mahmoud Dahoud som sentrale midtbanealternativer. Mens Dortmund II spiller foran folkemengdene på deres Stadion Rote Erde, i skyggen av Westfalenstadionens ruvende utkragede stativ, kan det føles et comedown for Bellingham etter kutt, skyv og store folkemengder i mesterskapet.

Romania EM 2024 Hjemmedrakt

Stort utvalg av Romania EM 2024 Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Romania EM 2024 Hjemmedrakt Eget Trykk.

League Managers Association gir råd og advokatbistand til medlemmer i alle de fire divisjonene, men i motsetning til Professional Footballers 'Association deltar de ikke i den offentlige debatten. Palace kom inn i spillet på baksiden av fire påfølgende seirer med rene ark, men de ble totalt utspilt som et fint frispark fra Trent Alexander-Arnold, en fantastisk tordenbolt fra Fabinho og ytterligere mål fra Mohamed Salah og Sadio Mane fullførte rut i en av Liverpools beste forestillinger av sesongen.

Romania EM 2024 Drakt Kortermet

Stort utvalg av Romania EM 2024 Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige Romania EM 2024 Drakt Kortermet Eget Trykk.

Stanislas scoret sitt første mål på 15 måneder for å gi Bournemouth en sjokk ledelse på Old Trafford lørdag, men Manchester United slo tilbake for å vinne 5-2. De har nå tapt alle de fire kampene siden omstarten og tatt bare ett poeng fra en mulig 24. Den japanske skrekkfranchisen Ju-On eller The Grudge har utvidet seg til TV med en liten skjerm som tar på seg den skumle historien med et barnespøkelse. Ju-On: Origins gikk inn i hvordan forbannelsen i sentrum av The Grudge ble født. Express.co.uk ser på fremtiden for skrekkserien på Netflix.