Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

SL Benfica Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av SL Benfica Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige SL Benfica Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Antonio Conte har sett opp 20-åringen som en potensiell partner for Romelu Lukaku og som erstatning for Martinez, som har scoret mål i en imponerende sesong som har sett ham knyttet til en flytting til Barcelona. Spissen har blitt desillusjonert av mangelen på spilletid på Toffees og en retur til Italia kan gjenopplive karrieren og bygge selvtilliten etter et slag for begge i løpet av sin tid på Everton.

SL Benfica Hjemme Draktsett

Stort utvalg av SL Benfica Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige SL Benfica Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Videre er Chelsea målrettet mot et stort pengetrinn for Leicester City-stjernen Ben Chilwell, som kan ende opp med å koste en lignende avgift som de £ 80 millioner ($ 101m) som Manchester United betalte for å signere Harry Maguire forrige sesong. Inter hadde avtalt betingelser med den internasjonale Frankrike tilbake i januar før Chelsea blokkerte trekket, og Blues hadde vært klar til å selge sin 33 år gamle spiss bare for ikke å finne en passende erstatning for å la avtalen gå gjennom.

SL Benfica Fotballdrakt

Stort utvalg av SL Benfica Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige SL Benfica Fotballdrakt Eget Trykk.

Men The Guardian melder at 21-åringen har avtalt en femårig avtale med Antonio Conte sin Inter side etter at han etter sigende ble informert av Madrid om at han ville spille andre fele til vanlig høyreback Dani Carvajal neste sesong. Conte sies å være en stor beundrer av Hakimi - som kan spille på høyre og venstreback så vel som på begge flankene som en vinger - og som nå ser ut til å være på nippet til å flytte til Italia på jakt etter vanlig førstelag Fotball.

SL Benfica Tredjedrakt

Stort utvalg av SL Benfica Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige SL Benfica Tredjedrakt Eget Trykk.

Paulo Fonsecas side mener spanjolen kan ha en ødeleggende innvirkning på vingen til tross for at han allerede er 32 år gammel, og er klar til å tilby ham en toårskontrakt. De møter imidlertid hard konkurranse fra erkerivalene Lazio. Den tidligere Gunners-stjernen Giroud begynte nesten på Serie A-siden i januar, men avtalen kom aldri over streken, men etter en frustrerende tid satt på benken har han klart å tvinge seg inn i Chelsea-startoppstillingen på grunn av en skade på Tammy Abraham.

SL Benfica Drakt Kortermet

Stort utvalg av SL Benfica Drakt Kortermet Online, Kjøpe Billige SL Benfica Drakt Kortermet Eget Trykk.

Eriksen har i noen tid hintet om at han ønsker å forlate London etter en seks og et halvt års spell med Spurs. Det antas at dansken foretrekker å flytte til et annet land, spesielt Spania, selv om interessen til Barcelona og Real Madrid sies å ha avkjølt. Spurs kan være motvillige til å la Eriksen gå dette vinduet ettersom sjef Jose Mourinho har en tropp som er ødelagt av skadeproblemer. På midtbanen har Moussa Sissoko hatt en operasjon på en kneskade mens tilgjengeligheten av Tanguy Ndombele er ukjent.

SL Benfica Drakt 2023/2024

Stort utvalg av SL Benfica Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige SL Benfica Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Vital Thrills rapporterte nyheten om fornyelsen, og showets skaper Jason George sa: 'Det har vært fantastisk å se hvordan fans over hele verden har koblet seg til de multinasjonale passasjerene og mannskapet på BE Airways Flight 21. Vi er glade for å fortsett reisen. ' Dronningen av musikkteateret, Idina Menzel, opptrer utrolig som Elsa i Frozen. I den første filmen hadde hun Let It Go som sin hymne, som vant en Grammy og Oscar for komponistene. Denne gangen er Into the Unknown Elsa sin store sang - men hva er tekstene?

SL Benfica Fotballsett

Stort utvalg av SL Benfica Fotballsett Online, Kjøpe Billige SL Benfica Fotballsett Eget Trykk.

Cassano føler at 28-åringen ville være et skikkelig tillegg til Antonio Conte 's tropp, og han tror også at Edinson Cavani kan bli trukket inn fra Paris Saint-Germain, med at uruguayanen nærmet seg slutten på kontrakten hans på Parc des Princes . Inter spiss Martinez har vært sterkt knyttet til La Liga-mesterne Barcelona, ​​som etter sigende har tenkt å jage et stort penger-trekk etter å ha identifisert Argentina-landskampen som den ideelle langsiktige erstatteren for Luis Suarez.

SL Benfica Drakt Barn

Stort utvalg av SL Benfica Drakt Barn Online, Kjøpe Billige SL Benfica Drakt Barn Eget Trykk.

Nerazzurri er ute etter å investere i overgangsvinduet i januar og har flere mål stilt opp, nemlig Tottenhams Christian Eriksen, hvis kontrakt vil utløpe på slutten av sesongen og Arturo Vidal, som er ute av fordel hos Barcelona. Det var et stjernespekket Inter-lag, som kan skryte av Javier Zanetti bakfra, Diego Simeone og Youri Djorkaeff på midtbanen, og brasilianeren Ronaldo, Roberto Baggio og Ivan Zamorano i angrep.

SL Benfica Drakt

Stort utvalg av SL Benfica Drakt Online, Kjøpe Billige SL Benfica Drakt Eget Trykk.

Eriksen ble oppdaget å nærme seg Tottenham på bortebane på egen hånd etter at klubbens målløse uavgjort på Watford lørdag, og Corriere dello Sport tror også at handlinger signaliserer spillerens trolldom i Premier League snart kommer til slutt. Mourinho hevdet før dødsfallet på Vicarage Road at det ikke hadde blitt mottatt noe tilbud for Eriksen fra Inter, og kritiserte også den italienske klubbens forsøk på å forvirre målet sitt ved å leke informasjon til publikum.

SL Benfica Bortedrakt

Stort utvalg av SL Benfica Bortedrakt Online, Kjøpe Billige SL Benfica Bortedrakt Eget Trykk.

Resultatet betyr at Napoli, i løpet av en opp- og ned-sesong innenlands, kan være bare minutter unna et stort pokal. I veien står ikke bare Juve og Cristiano Ronaldo, men tidligere manager Maurizio Sarri. Inter Milan ligger på førsteplass i Serie A etter å ha hoppet Juventus den siste helgen, og hvis Antonio Conte 's team ønsker å bli der, vil det måtte slå et Roma-lag som er i toppform på fredag. Inter har vunnet sine fem siste seriekamper og har tillatt bare mål på 14 kamper, mens Roma har fått fyr på å vinne fire av sine fem siste for å komme tilbake til topp fire.