Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Sevilla Fotballsett

Stort utvalg av Sevilla Fotballsett Online, Kjøpe Billige Sevilla Fotballsett Eget Trykk.

Uniteds forhandlinger om å lande Kane måtte være bemerkelsesverdige. Spurs vil ikke la de ledende målene til Premier League forlate, og uansett om han antyder en potensiell fremtidig exit, vil Levy ikke gi ham lett, spesielt ikke til en nær rival. Kanes kontrakt løper frem til 2024 , så ikke bare vil det kreve en fenomenal avgift, men noen førsteklasses forhandlinger for å sikre England-kapteinen, og det er noe United har manglet den siste tiden. United fikk endelig Bruno Fernandes over streken i januar, etter uenigheter med Sporting C.P. så avtalen dra videre, og lærdommer fra det måtte tas for å komme til eventuelle samtaler med Tottenham.

Sevilla Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Sevilla Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Sevilla Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Sevilla FC draktsett til menn, dame og barn. Hjemme fotballdrakt, borte fotballdrakt, keeper fotballdrakt på nett, samlet i èn butikk. Sevilla FC fotballdrakter til menn, dame og barn. Hjemmedraktsett, bortedraktsett, tredjedraktsett, keeperdrakter på nett, samlet i èn butikk.

Sevilla Ny Drakt

Stort utvalg av Sevilla Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Sevilla Ny Drakt Eget Trykk.

Tammy Abraham har uttrykt bekymring for å komme tilbake til trening under pandemien på grunn av faren Anthony som hadde astma. Likevel bekreftet han etter at hans prioritet er å fullføre sesongen. Kante 'avgjørelse følger lignende problemer som andre Premier League-klubber står overfor da Watford-kaptein Troy Deeney sa at han ikke ville komme tilbake til trening på grunn av hans fem måneder gamle sønns pustevansker.

Sevilla Drakt Barn

Stort utvalg av Sevilla Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Sevilla Drakt Barn Eget Trykk.

Ballack er ikke i tvil om Havertz 'evne - tvert imot, han anser 20-åringen til å mangle veldig lite fra spillet sitt - men han føler at en spiller må være klar til å ta steget opp, da Bayern er en mer krevende og utfordrende sted å spille. Bayer Leverkusen-manager Peter Bosz antydet at Kai Havertz kanskje ikke er tilgjengelig for Europa League-sammenstøtet med Rangers i august, noe som antyder at Chelsea kan følge opp interessen deres for 21-åringen.

Sevilla Drakt

Stort utvalg av Sevilla Drakt Online, Kjøpe Billige Sevilla Drakt Eget Trykk.

Etter å ha blitt med i Leverkusen akademi på 11, debuterte han for klubben bare seks år senere da han ble introdusert i 2016. Han har spilt 147 ganger og scoret ganger - inkludert forrige sesong. Blues forventes å forsegle et drag på 53 millioner pund for RB Leipzig-spiss Timo Werner de kommende ukene - men Sportsmail avslørte at de ønsker å fortsette sitt Bundesliga-angrep med Havertz nå som et prioritert mål for dem.

Sevilla Hjemme Draktsett

Stort utvalg av Sevilla Hjemme Draktsett Online, Kjøpe Billige Sevilla Hjemme Draktsett Eget Trykk.

Hvor mye rust vil ha samlet seg rundt skjøtene? Vil intensiteten som innebærer konkurransen være hvor som helst i nærheten av den samme? Vil mangelen på fans skrap hjemmefordelen på samme måte som vi har sett i Bundesliga? Ingen ønsket selvfølgelig et slikt avbrekk og absolutt ikke under de tragiske omstendighetene som bakket opp fotball for tre måneder siden. Likevel, fra et fotballperspektiv, kom forstyrrelsen på et tidspunkt da Jose Mourinho og Tottenham var i desperat behov for en tilbakestilling.

Sevilla Tredjedrakt

Stort utvalg av Sevilla Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Sevilla Tredjedrakt Eget Trykk.

Et trekk bort fra Tottenham for Harry Kane er fortsatt en 'mulighet', innrømmer Harry Redknapp, med en spiss som fortsetter å se trekk til Manchester United eller Real Madrid ble antatt å gi Spurs en sesong til å levere store sølvtøy. Kane forblir Spurs 'mest verdsatte eiendel, som akademikere som har blitt en talismanisk stjerne for første lag, men interessen for tjenestene hans fortsetter å bygge etter hvert som ledende sider over hele Europa begynner å mulle over tilnærminger for en velprøvd målscorer.

Sevilla Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Sevilla Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Sevilla Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Han sa: 'Selvfølgelig lever en konkurranse som Bundesliga veldig for spenningen, spesielt spenningen rundt mesterskapet, men vi kan ikke gå og si:' Ja, vi vil spille litt verre nå '. Selvfølgelig er konkurransen også påkrevd for å gjøre det beste ut av deres midler. Kahn la til Bayerns interesse for Havertz og Sane: 'Selvfølgelig er Havertz et topp talent, en stor spiller, men det betyr ikke at Bayern er interessert i alle disse gode spillerne. Han har en pågående kontrakt frem til 2022.

Sevilla Drakt Langermet

Stort utvalg av Sevilla Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Sevilla Drakt Langermet Eget Trykk.

I henhold til avtalen vil Orients hjemmeskjorte bære en takkemelding til frontlineheltene, mens bortekitene deres hyller Haven House Children 's Hospice og den tredje Shirt to Mind, den mentale helseorganisasjonen. Ti prosent av inntektene fra hvert skjortesalg vil gå til den gode saken som er trykt på forsiden. Den engelske spissen Kane gjennomgikk en hamstringoperasjon i januar etter en ødelagt sene påført mot Southampton, og prognosen var at han i det hele tatt kunne slite med å spille før sesongslutt.

Sevilla Bortedrakt

Stort utvalg av Sevilla Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Sevilla Bortedrakt Eget Trykk.

Mer enn 60 000 var der, men det var ingen jublende brøl. De nærmeste de kom var med et krøllende frispark fra Giovani Lo Celso og Erik Lamela, begge reddet av Leipzig-keeper Peter Gulacsi, og heading over fra Moura. Juventus forventes å være i markedet for en annen spiss i løpet av neste overgangsvindu, med Luca Toni som plasserer Gabriel Jesus over slike som Mauro Icardi og Harry Kane når det gjelder den perfekte partneren til Cristiano Ronaldo.