Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Tottenham Hotspur Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Det vil derfor gjøre det til tidlig på lørdag at United kunne fly Fernandes til Manchester og få ham til å fullføre formalitetene i en overgang til Premier League, med turen til Liverpool som kommer bare timer senere og gjør det ekstremt usannsynlig at han ville være i den 18-mannlige troppen satte kursen mot Merseyside. Selv om det også vil kreve at United gjør store fremskritt i forhandlingene, men ennå ikke offisielt har lagt inn et bud på målet sitt, selv om Slott hevdet i forrige uke i Transfer Window Podcast at et tilbud er nært forestående.

Tottenham Hotspur Fotballsett

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Fotballsett Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Fotballsett Eget Trykk.

En uttalelse fra klubben lyder: 'Manchester United er glade for å kunngjøre at de har oppnådd enighet med Sporting Clube de Portugal om overføring av Bruno Fernandes. En ytterligere kunngjøring vil bli gitt i ettertid.' Og med Paul Pogba 's fremtid usikker etter ankelkirurgi og rykter som knytter ham til en 'ny utfordring' andre steder, og Scott McTominay står foran en trollformel på sidelinjen med et kneproblem, er Solskjær behov for forsterkninger.

Tottenham Hotspur Ny Drakt

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Ny Drakt Eget Trykk.

United har opplevd langvarige problemer med vifter som nekter å sette seg ned i deler av alt-seters bakken på Old Trafford, men skinneseter er designet for å låse seg i en foldet stilling, noe som gir fansen plass til å stå. Den norske tenåringen har allerede sekket mål og gitt to assist i opptredener og hans progresjon har Real Madrid og Manchester United nøye overvåket ham foran det kommende overgangsvinduet.

Tottenham Hotspur Fotballdrakt

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Fotballdrakt Eget Trykk.

Han var tilbake med et smell for å skyte sitt første profesjonelle hat-trick i en 6-1-seier på Paderborn i slutten av mai, men Favre bestemte seg for å slippe ham til benken på Red Bull Arena etter 2-0-tapet til Mainz. Han var også involvert i alle sine seks Champions League-kamper, og selv om den franske siden bare klarte å hente ett poeng fra de seks gruppekampene, fanget hans opptredener speiderne.

Tottenham Hotspur Borte Draktsett

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Borte Draktsett Eget Trykk.

Det var de røde som først henvendte seg til Werner i fjor sommer, men frontmannen var engstelig for å bevege seg, ettersom han ikke trodde han ville bryte inn i Liverpools front tre av Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane. Manchester Uniteds konserndirektør Ed Woodward vil håpe å få en avtale for Jadon Sancho over streken før Euro 2020, ettersom han frykter 19-åringens pris kan blåse opp med en sterk visning for England.

Tottenham Hotspur Hjemmedrakt

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Hjemmedrakt Eget Trykk.

Manchester United vurderer en tilnærming til Inter Milan-stjernen Ivan Perisic, hevder rapporter. Det tyske nettstedet Fussballtransfers antyder at Bayern München sliter med å få til en finansiell avtale med de italienske tungvekterne og Ole Gunnar Solskjærs side kunne kapitalisere. Aston Villa-kaptein Jack Grealish passer best for Manchester United av forskjellige spillere de har blitt koblet med i sommer, men likhetene hans med Bruno Fernandes og co. Kan vise seg å være problematiske.

Tottenham Hotspur Drakt

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Drakt Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Drakt Eget Trykk.

I en tale på fredag ​​sa Castles: 'Problemer startet i går kveld da Sporting lot det være kjent at tilbudet Manchester United hadde gitt dem for spilleren i kontanter var godt under forventningene. Bruno Fernandes kan 'kjempe for å tilpasse seg' Premier League hvis han fullfører en overgang til Manchester United, advarer Louis Saha. Fernandes er på nippet til å bli med United etter å ha avtalt personlige betingelser med klubben denne uken.

Tottenham Hotspur Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

PSG sportsdirektør Leonardo ble sitert i L 'Equipe:' Vi har nådd en avtale med ingen, han er tilgjengelig for samtalen (for å spille). Vi har aldri tenkt på å selge ham. På et tidspunkt åpnet vi forhandlingene, men det var ingen enighet. PSGs Edinson Cavani, Southampton 's Danny Ings, Shanghai Grønland Shenhua' s Odion Ighalo, Dalian Yifang 's Salomon Rondon, Norwich' s Teemu Pukki og Napoli 's Dries Mertens har alle blitt støttet for å signere på Old Trafford i løpet av løpet månedens.

Tottenham Hotspur Drakt Langermet

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Drakt Langermet Eget Trykk.

Det forlot Fernandes 'Sporting poeng bak sine ligaledende naboer, med den portugisiske landskapsspilleren ikke i stand til å forlate klubben sin med en avskjedsgave, hvis han faktisk forlater før deres neste kamp mot Braga i Taca da Liga semifinale tirsdag kveld (07:45). I en tale på fredag ​​sa Castles: 'Problemer startet i går kveld da Sporting lot det være kjent at tilbudet Manchester United hadde gitt dem for spilleren i kontanter var godt under forventningene.

Tottenham Hotspur Drakt Barn

Stort utvalg av Tottenham Hotspur Drakt Barn Online, Kjøpe Billige Tottenham Hotspur Drakt Barn Eget Trykk.

Men om han har lyst på en retur til City er en annen sak, selv om det kan være et ledig sted i Citys angrep med at David Silva drar på gratis om sommeren og Leroy Sane lenge koblet med en bytte til Bayern. Manchester United kan utløse en stor overgangssaga som ser at Chelsea går glipp av å signere Bayer Leverkusen ess Kai Havertz. De røde djevlene måtte bryte rekordoverføringsgebyret for å gjøre livet vanskeligere for sine Premier League-rivaler.