Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Villarreal Drakt

Stort utvalg av Villarreal Drakt Online, Kjøpe Billige Villarreal Drakt Eget Trykk.

Og han ble sammen med NBA av Liverpool-lagkamerat Adam Lallana, som la ut et bilde på Instagram av ham utenfor AmericanAirlines Arena sammen med vennen sin etter å ha hatt glede av en spasertur langs Miami Beach. Den tyske manageren, også på vinterpausen, har kommet inn for rikelig med kritikk for å holde seg unna FA Cup-møte, i det han innrømmer er et prinsipppunkt over kampprobesittelse når hans side jakter på deres første Premier Ligatittel.

Villarreal Hjemmedrakt

Stort utvalg av Villarreal Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Villarreal Hjemmedrakt Eget Trykk.

Da han diskuterte klareringen som bevarte Liverpools ledelse av de minste marginene, tilsto han: 'Det var sannsynligvis min feil i utgangspunktet. Jeg var ikke sikker på om jeg skulle gå eller holde, men klarte å komme dit til slutt. Henderson er klar over at noen Premier League-spillere har valgt å ikke returnere til kontaktfri trening på grunn av bekymring for sikkerheten for seg selv og deres familier, og sier at han forstår og respekterer deres avgjørelse.

Villarreal Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Villarreal Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Villarreal Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Med tanke på at Allan var inne i de siste seks månedene av sin Reds-kontrakt, og klubben ikke klarte å benytte seg av et ekstra år på grunn av arbeidstillatelsespørsmålet, blir avtalen sett på som en god en for alle parter. Liverpool betalte bare 500 000 pund (650 000 dollar) for å signere spilleren for fire og et halvt år siden. Canadas internasjonale spiss Liam Millar er blitt tilbakekalt fra sin lånetrykk med Kilmarnock i Skottland, etter å ha klart bare ett mål på 22 opptredener. 20-åringen vil sannsynligvis tilbringe resten av sesongen med Neil Critchleys under 23-side foran en sommerflytting fra klubben.

Villarreal Borte Draktsett

Stort utvalg av Villarreal Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Villarreal Borte Draktsett Eget Trykk.

Mens Liverpools besøk i City var en av kampene som opprinnelig ble identifisert som høyrisiko forrige måned av den nasjonale lederen for fotballpolitisering, Mark Roberts, midt blant forslag om at de skulle byttes til nøytrale arenaer for å unngå potensialet for massesamlinger, listen ble raskt redusert til to - City-spillet og forrige helgs Merseyside-derby. Liverpool var ute etter å klinke sin første ligatittel på 30 år hjemme mot Crystal Palace på onsdag, men uavgjort på Everton kombinert med Citys 5-0-rute over Burnley betyr det at det ikke var matematisk sikret, selv med deres seier over Palace.

Villarreal Fotballdrakt

Stort utvalg av Villarreal Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Villarreal Fotballdrakt Eget Trykk.

Det hadde gått over ett år siden Liverpool hadde tapt et Premier League-spill. Faktisk var det offisielt 422 dager og seriekamper siden laget sist smakte nederlag i den engelske toppturen. Da de røde marsjerte mot sin første Premier League-tittel på 30 år og ser ut til å bli det første laget siden Arsenals tropp for 2003-04 for å avslutte ubeseiret, trakk Watford en av tidenes opprør i Premier League på lørdag, overbevisende nedtoning en nesten full styrke Reds 3-0 på Vicarage Road. Ismaila Sarr scoret to mål med fantastiske avslutninger på syv minutter tidlig i andre omgang da Liverpool ga en sjelden dårlig ytelse. Da kom kaptein Troy Deeney til 3-0 i det 72. minutt i en enorm seier for hjemmelaget da det ser ut til å slippe nedrykk.

Villarreal Tredjedrakt

Stort utvalg av Villarreal Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Villarreal Tredjedrakt Eget Trykk.

To år uten Champions League-fotball kan gjøre dem sårbare for ledende europeiske klubber som lokker sine beste spillere, og det kan hindre Guardiola i å forlenge oppholdet utover neste år når kontrakten hans går ut. Forsterkninger vil være nødvendig uansett - en bedre spiss til å ta noe av scoringen presset av Jamie Vardy, og kanskje en annen holdende midtbanespiller for å redusere avhengigheten av Wilfried Ndidi, som ble sårt savnet da han ble skadet tidligere på året.

Villarreal Drakt Dame

Stort utvalg av Villarreal Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Villarreal Drakt Dame Eget Trykk.

Klubbens overtakelse på 300 millioner pund av Saudi-Arabia ledet fremdeles avventer Premier League-godkjenning, og den lokale politistyrken er klar over #cans-hashtaggen på sosiale medier, som har blitt brukt til å snakke om utsiktene til å riste nye eiere. Jurgen Klopps side er på kurs for å slå Manchester Citys Premier League-rekord på 100 poeng og kan enda bedre Juventus 'avkastning på 102 poeng, som fortsatt er den høyeste i Europas fem beste land.

Villarreal Ny Drakt

Stort utvalg av Villarreal Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Villarreal Ny Drakt Eget Trykk.

Strenge protokoller måtte overholdes, også for klubbkongeriger som Jan Molby - medlem av det siste tittelvinnende laget i 1990 - som hadde ankommet på feil side av Stanley Park og måtte hoppe foten rundt omkretsen for å gå til spesifisert inngang for å hente akkreditering hans. Det hele føltes av kilter, aldri mer enn da lagene kom. Kl. 1840 rullet en konvoi av Mercedes-folk-transportører til syne, i alt 20, som bærer hvert medlem av Crystal Palace-spillerne - tenk på åpningen til en episode av 'The Apprentice', og du vil kunne forestille scenen .

Villarreal Drakt Langermet

Stort utvalg av Villarreal Drakt Langermet Online, Kjøpe Billige Villarreal Drakt Langermet Eget Trykk.

Gayle var rolig personifisert da han tok sin sjanse med sitt første Newcastle-mål på to år, mens Carroll 'nærvær forårsaket Villa sine trette forsvarsproblemer og ga Newcastle et avgjørende fokuspunkt når de trengte å suge litt press på sent. Traore var involvert i begge målene da han inspirerte Wolves til å slå West Ham i deres første kamp i forrige uke, og han sørget for den avgjørende assistansen for Raul Jimenez-vinneren mot Bournemouth onsdag.

Villarreal Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Villarreal Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Villarreal Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Premier League-lederne har vært sterkt knyttet til RB Leipzig-spiss Timo Werner, og det har vært vedvarende rapporter om at den tyske internasjonalen har en frigjøringsklausul på £ 51 millioner som måtte aktiveres innen en viss dato i april. Werner er enormt beundret av Liverpool, og han har snakket positivt ved en rekke anledninger de siste månedene om laget deres - og manager Jurgen Klopp - men alle ambisjoner han har om å sikre seg en flytting til England, må plasseres på vent.