Store merkerLave priserDirekte til deg
 • Fotballdrakter Storbritannia
 • Fotballdrakter Irland
 • Fotballdrakter Tyskland
 • Fotballdrakter Frankrike
 • Fotballdrakter Danmark
 • Fotballdrakter Polen
 • Fotballdrakter Østerrike
 • Fotballdrakter Finland
 • Fotballdrakter Nederland
 • Fotballdrakter Belgia
 • Fotballdrakter Sverige
 • Fotballdrakter Luxembourg
 • Fotballdrakter Romania
 • Fotballdrakter Tsjekkisk Republikk
 • Fotballdrakter Slovenia
 • Fotballdrakter Slovakia
 • Fotballdrakter Italia
 • Fotballdrakter Portugal
 • Fotballdrakter Ungarn
 • Fotballdrakter Estland
 • Fotballdrakter Spania
Hjelpesenter min ønskeliste | Logg ut
Meny
Logg inn Hei
Min konto
Totalt £0.00
Sparer kr0.00
0

Handlekurven din er tom

Wales Fotballdrakt

Stort utvalg av Wales Fotballdrakt Online, Kjøpe Billige Wales Fotballdrakt Eget Trykk.

Villa kommer til å finne det vanskelig å holde Grealish på bøkene sine, gitt den økende interessen som vises i ham og deres nåværende Premier League-stilling, men Dean Smith har gjort det klart at klubben ikke vil skille seg med dyrebare eiendeler uten kamp. Bent hevder Roberto Firmino og Sadio Mane er viktigere for Merseyside-klubben enn sine medspiss og regner med å selge Salah og bringe inn enten Kylian Mbappe eller Jadon Sancho kan føre dem videre til et annet nivå.

Wales Fotballsett

Stort utvalg av Wales Fotballsett Online, Kjøpe Billige Wales Fotballsett Eget Trykk.

Manchester City-sjef Pep Guardiola har kjeftet mot Liverpool over deres dominans denne sesongen i Premier League etter at hans side tapte 2-0 til Tottenham på søndag. Tidligere ligasjef Richard Scudamore innrømmet for to år siden at han ønsket et lag som skulle prøve å konkurrere City etter at de lettet til tittelen selv med poeng. Gary Neville har advart Liverpool om at de må være på vakt mot en 'sint' Manchester City neste sesong, og insisterer på at Jurgen Klopps side bør lære leksjonene til lag som Manchester Uniteds diskantvinnende side av 1999 og sikre at de ikke tillater noen selvtilfredshet satt inn neste sesong.

Wales Drakt Dame

Stort utvalg av Wales Drakt Dame Online, Kjøpe Billige Wales Drakt Dame Eget Trykk.

Selv om Sir Alex Ferguson og Arsene Wenger klarte henholdsvis Manchester United og Arsenal mye lenger enn Klopp vil ha hatt ansvaret for Liverpool, har David Moyes og Unai Emery vist at det aldri er enkelt å erstatte et ikon. Gary Neville har hyllet James Milner og ryktet han har bygget som modellproff. 34 år gammel fortsetter veteranen å sette målestokken for pålitelighet og konsistens, mens han spiller en nøkkelrolle i garderoben.

Wales Drakt 2023/2024

Stort utvalg av Wales Drakt 2023/2024 Online, Kjøpe Billige Wales Drakt 2023/2024 Eget Trykk.

Og slik har Liverpool innrømmet nederlag. Hvorvidt Klopp og co. Forfølger en annen angriper for å legge til arsenal, gjenstår å se, men det vil absolutt ikke vinne en på en lignende lønn. Mohamed Salah kom tilbake til Melwood for å trene sammen med lagkameratene i dag, og supporterne kunne ikke hjelpe men påpeke flere store sprekker i bilens frontrute. Egypteren ble avbildet og ankom treningsplassen onsdag morgen, klar til å komme tilbake på banen.

Wales Ny Drakt

Stort utvalg av Wales Ny Drakt Online, Kjøpe Billige Wales Ny Drakt Eget Trykk.

Liverpool kom tilbake til trening etter vinterpausen i morges i forkant av turen til bunnklubben Norwich på lørdag og ble forsterket av Sadio Manes tilstedeværelse på treningsbanen etter å ha gått skadet mot Wolves forrige måned. De røde 'med poeng ledelse på toppen av Premier League kan tillate Williams å få sin ligadebut før sesongslutt, spesielt hvis oppmerksomheten vender mot forsvaret av Champions League-tittelen deres som begynner med en retur til Madrid mot Atletico.

Wales Hjemmedrakt

Stort utvalg av Wales Hjemmedrakt Online, Kjøpe Billige Wales Hjemmedrakt Eget Trykk.

Klopp sa: 'Det var ikke noe alternativ. I morges tenkte vi på det, skal vi gjøre noe, og da tenkte vi kanskje ikke obligatorisk, guttene må kjøre litt ... og da sa jeg:' Nei, vi må gjøre det obligatorisk, alle må være der 'fordi jeg er mer erfaren og jeg vet hvem som skal være hjemme og se på det alene, vil angre på det resten av livet. Og Mane insisterer etter å ha scoret sitt 16. Premier League-mål for sesongen for å hjelpe Jurgen Klopps side med å komme tilbake til å vinne måter som de rett og slett er fokusert på å prøve å avslutte sesongen sterk, i stedet for å oppnå en ny rekordpoeng totalt.

Wales Borte Draktsett

Stort utvalg av Wales Borte Draktsett Online, Kjøpe Billige Wales Borte Draktsett Eget Trykk.

Til tross for at han allerede har vunnet tittelen i kraft av at Manchester City på andreplass tapte for Chelsea forrige uke, må Liverpool vente til de offisielt blir presentert Premier League-pokalen. De røde visste at noen tittelfeiring ikke ville komme før den siste hjemmekampen for sesongen mot Chelsea, men det spillet vil sannsynligvis bli flyttet enda lenger tilbake på grunn av Frank Lampards side-progresjon i FA-cupen.

Wales Bortedrakt

Stort utvalg av Wales Bortedrakt Online, Kjøpe Billige Wales Bortedrakt Eget Trykk.

Liverpools video på fire minutter starter med en rørende hyllest fra Klopp, og har deretter meldinger fra ansatte og spillere inkludert, Roberto Firmino, Mohamed Salah, Sadio Mane, Alisson Becker og Virgil van Dijk. Klopp sa: 'Hei. Selv, personalet og alle spillerne av LFC vil gjerne benytte anledningen til å levere en melding, for å si takk til alle de utrolige menneskene som jobber i helsevesenet, alle helsearbeidere hvis du vil , der ute.

Wales Tredjedrakt

Stort utvalg av Wales Tredjedrakt Online, Kjøpe Billige Wales Tredjedrakt Eget Trykk.

Han la til: 'I øyeblikket for meg, når det vil være, i et tomt stadion bla, bla, bla, med alle tanker og bønner og kjærlighet fra mennesker over hele verden, vil det fortsatt være en helt eksepsjonell dag i min liv. Premier League har vært i flytende tilstand siden 13. mars, uten kamper som har blitt spilt i nesten to måneder og usikkerhet om hva som vil skje med resten av kampanjen 2019-20.

Wales Fotballdrakt Barn

Stort utvalg av Wales Fotballdrakt Barn Online, Kjøpe Billige Wales Fotballdrakt Barn Eget Trykk.

Liverpool bygde videre på fjorårets Champions League-suksess ved å storme klart på toppen av Premier League denne sesongen, og befinner seg nå bare to seire borte fra en første krone for topptur på 30 år. Thompson kan ikke se Coutinho komme tilbake til Anfield når som helst, med 27-åringen som for øyeblikket tar på seg et lån i Bayern München, men han har oppfordret Liverpool til å signere en verdig etterfølger for å nå nye nivåer av dyktighet.